- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Iznevqra???
Bihte li prostili iznevqrata???i za6to spored vas horata izneverqvat?i kak mojem da se predpazim ot neq??![]()
Не, не бих простила. Предполагам, че за да се стигне до изневяра, значи нещо във връзката между двама души куца... било то свързано с чувства или само секс
Бих простила..но все пак зависи от мн неща...прощавала съм вече, защото мисля че всеки греши и заслужава 2ри шанс..Зависи до човека вече...
Bih prostila iznevqra.. No vse pak zavisi ot iznevqrata.. Iznevqra ot sorta na sex za edna nosht.. ili prosto celuvane.. shte prostq na 100%.. normalno e.. dori edna takava iznevqra moje da zazdravi vryzkata..
Да, смея да твърдя, че бих простила.Но само на този човек, с който съм в момента, но знам, че той не би го направил.
Да бих простила..и съм го правила..както и на мен са ми я прощавали...зависи естествено дали човекът от другата страна съжалява,за това което е направил..![]()
Bih prostila iznevqrata i sym proshtavala nqkolko pyti
Бих простила ако е за една целувка .За една нощ ще с помисля,като видя али човека съжалява истински и бих преценила от държанието му дали да простя! Но-да! Бих простила !
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Дали бих простила,или не зависи от доста неща.Ако знам,че човекът с когото съм ме обича истински и държи на мен,ако искренно съжалява ще му простя.Но ако това се случи втори път няма да стане...Ще е доста глупава постъпка,ако простя втори път на човекът с когото съм,ако е спал с друго момиче
.Ако обаче не съжалява за това,което е направил и не се разкайва много пак няма да простя...А за дребна изневяра като целувка,или флиртове ще прощавам,но ограничено
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Никога няма да простя изневяра.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
horata postoqnno si izneverqvat makar 4e ne go osuznavat![]()
li4no az bih prostil 1 iznevqra za6toto nqma bezgre6ni hora!![]()
Според мен не може да имаш дълга,сериозна връзка
в която да няма изневяра.
Винаги има изневяра,друг въпрос е вече да ли си го
хванал/а.
Ако знам че тя ме обича,все още държи на мен,искрено съжалява,и не би го повторила бих и простил![]()
Смея да твърдя, че съм имала 2 "сериозни връзки" ако изобщо може да съществуват на нашата възраст. Едната беше 2 години, а другата година и 7 месеца и съм абсолютно сигурна, че нито единия, нито другия е правил дори минимални опити за изневяраПървоначално написано от bawdy talk
![]()
Да бих простила и съм го правила. Изневярата е нещо човешко - колкото и принципни хора да има всички са подвластни на ситуацията, в която се намират и често нарушават принципите си. Изневярата не трябва да се осъжда. Вече зависи от другия дали ще я приеме или не.
Не мисля че може да се педпазим от изневяра. Изневери е имало и ще продължава да има. Изневярата е както физическа, така и духовна - дори само в момента, в който пожелаеш да си с друг/а. Това просто е част от живота. Боли, но се случва. Ако не можеш да простиш, не обичаш достатъчно. Ако се случи не значи непременно, че не си обичан/а.
Хаха аз прощавам на девойката а тоз де е съгрешил с нея тва е друг въпрос.Ако го познавам отивам да си "поговорим".А тя дали ще ми прости незнам на нова година я напраих рогат добитък че не беше с мене![]()
Ама
![]()
Който изневери трябва да се компенсира по един или друг начин![]()
Аз лично бих РАЗБИЛ МУТРАТА НА ТЪПАТА КУР*А и на ония дето я е наъпкал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Incomplete..........
амии преди си мислех , че никога не бих простила.. но сега като се замисля -бих ако обичам човека ще му простя една грешка.. а изневярата амии тя не може да се предотврати , колкото и да е идеална една връзка пак може да се случи.. но ако има разбирателство и разнообразие и т.н може да не станехората изневеряват защото им е писнало еднообразието на една дългогодишна връзка например , защото не държат на човека , защото са били под влияние на алкохол.. лошо нещо е да ти изневерят.. но е хубаво да изневеряваш
![]()
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
не съм мн против изневярата...може да се каже,че освежава една връзка която цикли на едно място....Така че може би бих простила зависи от човека разбира се,но май бих...
Имах предвид по дълга връзка.Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Тогава всеки иска да разнообрази с някой друг,
Сигурен съм че на всеки след много дълга и сериозна връзка му
минава или ще му мине през ума да пробва нещо различно и нещо което все още не
е видял/а в обичания човек и искаш да пробваш.
Но само да пробваш![]()
Не бих простила поради няколко причини. Първо ще изгубя доверие в човека до мен, второ мисълта, че е знаел, че ако разбера ще ме боли, но го е направил с ясната мисъл, чe ще ме нарани и трето в почти всички случаи има ли първа изневяра винаги има и следваща.
The Only Thing I Understand Is What I Feel!
Не не мога да простя изневярата...просто не мога..6том ми е изневерил явно ве4е съм му омръзнала и не го задоволявам..на съм достатъ4на..колкото и да ми се извиняват не мога после да имам доверието което съм имала преди тва..
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx