.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Тема: Iznevqra???

Iznevqra???

Bihte li prostili iznevqrata???i za6to spored vas horata izneverqvat?i kak mojem da se predpazim ot neq??

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Не, не бих простила. Предполагам, че за да се стигне до изневяра, значи нещо във връзката между двама души куца... било то свързано с чувства или само секс

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Бих простила..но все пак зависи от мн неща...прощавала съм вече, защото мисля че всеки греши и заслужава 2ри шанс..Зависи до човека вече...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Bih prostila iznevqra.. No vse pak zavisi ot iznevqrata.. Iznevqra ot sorta na sex za edna nosht.. ili prosto celuvane.. shte prostq na 100%.. normalno e.. dori edna takava iznevqra moje da zazdravi vryzkata..

Мега фен Аватара на koalka
    Да, смея да твърдя, че бих простила.Но само на този човек, с който съм в момента, но знам, че той не би го направил.

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Да бих простила..и съм го правила..както и на мен са ми я прощавали...зависи естествено дали човекът от другата страна съжалява,за това което е направил..

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Bih prostila iznevqrata i sym proshtavala nqkolko pyti

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Бих простила ако е за една целувка .За една нощ ще с помисля,като видя али човека съжалява истински и бих преценила от държанието му дали да простя! Но-да! Бих простила !
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Дали бих простила,или не зависи от доста неща.Ако знам,че човекът с когото съм ме обича истински и държи на мен,ако искренно съжалява ще му простя.Но ако това се случи втори път няма да стане ...Ще е доста глупава постъпка,ако простя втори път на човекът с когото съм,ако е спал с друго момиче .Ако обаче не съжалява за това,което е направил и не се разкайва много пак няма да простя...А за дребна изневяра като целувка,или флиртове ще прощавам,но ограничено
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Никога няма да простя изневяра.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен
    Град
    Плевен'dgeee :)
    horata postoqnno si izneverqvat makar 4e ne go osuznavat
    li4no az bih prostil 1 iznevqra za6toto nqma bezgre6ni hora!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Според мен не може да имаш дълга,сериозна връзка
    в която да няма изневяра.
    Винаги има изневяра,друг въпрос е вече да ли си го
    хванал/а.
    Ако знам че тя ме обича,все още държи на мен,искрено съжалява,и не би го повторила бих и простил

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    хванал/а.
    Ако знам че тя ме обича,все още държи на мен,искрено съжалява,и не би го повторила бих и простил
    Смея да твърдя, че съм имала 2 "сериозни връзки" ако изобщо може да съществуват на нашата възраст. Едната беше 2 години, а другата година и 7 месеца и съм абсолютно сигурна, че нито единия, нито другия е правил дори минимални опити за изневяра

Да бих простила и съм го правила. Изневярата е нещо човешко - колкото и принципни хора да има всички са подвластни на ситуацията, в която се намират и често нарушават принципите си. Изневярата не трябва да се осъжда. Вече зависи от другия дали ще я приеме или не.
    Не мисля че може да се педпазим от изневяра. Изневери е имало и ще продължава да има. Изневярата е както физическа, така и духовна - дори само в момента, в който пожелаеш да си с друг/а. Това просто е част от живота. Боли, но се случва. Ако не можеш да простиш, не обичаш достатъчно. Ако се случи не значи непременно, че не си обичан/а.

Фен
    Град
    Някъде там...из Софето :)
    Хаха аз прощавам на девойката а тоз де е съгрешил с нея тва е друг въпрос.Ако го познавам отивам да си "поговорим".А тя дали ще ми прости незнам на нова година я напраих рогат добитък че не беше с мене Ама

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Който изневери трябва да се компенсира по един или друг начин
    Аз лично бих РАЗБИЛ МУТРАТА НА ТЪПАТА КУР*А и на ония дето я е наъпкал!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии преди си мислех , че никога не бих простила.. но сега като се замисля -бих ако обичам човека ще му простя една грешка.. а изневярата амии тя не може да се предотврати , колкото и да е идеална една връзка пак може да се случи.. но ако има разбирателство и разнообразие и т.н може да не стане хората изневеряват защото им е писнало еднообразието на една дългогодишна връзка например , защото не държат на човека , защото са били под влияние на алкохол.. лошо нещо е да ти изневерят.. но е хубаво да изневеряваш
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    не съм мн против изневярата...може да се каже,че освежава една връзка която цикли на едно място....Така че може би бих простила зависи от човека разбира се,но май бих...

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от CooL^GirL^^^
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    хванал/а.
    Смея да твърдя, че съм имала 2 "сериозни връзки" ако изобщо може да съществуват на нашата възраст. Едната беше 2 години, а другата година и 7 месеца и съм абсолютно сигурна, че нито единия, нито другия е правил дори минимални опити за изневяра
    Имах предвид по дълга връзка.
    Тогава всеки иска да разнообрази с някой друг,
    Сигурен съм че на всеки след много дълга и сериозна връзка му
    минава или ще му мине през ума да пробва нещо различно и нещо което все още не
    е видял/а в обичания човек и искаш да пробваш.
    Но само да пробваш

Ako e edna celufka naprimer bih q prostila (moje bi malko trudnichko) no ako e edna nosht...Shutaaaaa i da Zaminava Po sveta ima hilqdi maje i ne mislq chje trqbva da sam tochno s tozi koito shte hodi da spi s nqkoq druga!

Мега фен Аватара на iiirish
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Никога няма да простя изневяра.

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Да грешиш е човешко , да прощаваш Божествено ! Аз не съм БОГ !!
    Кучка съм, но не твоята...

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Не бих простила поради няколко причини. Първо ще изгубя доверие в човека до мен, второ мисълта, че е знаел, че ако разбера ще ме боли, но го е направил с ясната мисъл, чe ще ме нарани и трето в почти всички случаи има ли първа изневяра винаги има и следваща.

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Не бих простила поради няколко причини. Първо ще изгубя доверие в човека до мен, второ мисълта, че е знаел, че ако разбера ще ме боли, но го е направил с ясната мисъл, чe ще ме нарани и трето в почти всички случаи има ли първа изневяра винаги има и следваща.
    Напълно съм съгласна с теб ! =D>
    Кучка съм, но не твоята...

Супер фен
    Град
    Bourgas
    Не не мога да простя изневярата...просто не мога..6том ми е изневерил явно ве4е съм му омръзнала и не го задоволявам..на съм достатъ4на..колкото и да ми се извиняват не мога после да имам доверието което съм имала преди тва..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си