- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мога ли да си я върна?
Значи преди ходих с нея, обаче тя скъса с мен защото с нищо не и показвах любовта сиПосле ми призна пак че има чувства към мен и аз и казах че през цялото време съм обичал бившата си и тя не значи нищо за мен тва е било грешка с една дума адски ме обичаше и в събота я видях в дискотеката с друго момче незнам гаджета ли са но осъзнах че маи я обичам и сега съжалявам че не я оцених навреме мога ли да си я върна ако да как много я обичам
Да си мислил малкоАз на нейно място не бих се върнала при теб. Всеки човек си има достойнство!
Абе не вярвам да се върне при теб!С цялото ми извинение ама ти просто не я заслужаваш!Наранил си я така, а сега се сещаш за нея!Всеки човек си има достойнство, а не вярвам нейното да е толкова ниско, че да ти прости!Абсурд!![]()
ако много те обича..мисля,че би преглътнала всичко и би се върнала при теб...но ако някой постъпи така с мен,определено няма да му простя...
Еми, говори с нея, дано още има чувства, но вероятността да се върне при теб е адски малка.
ПодкрепямПървоначално написано от CuHu{{o4u}}
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ne
98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.