.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: skype

Guest

imam 1 instaliran skype no nemoga da se vpi6a-nz za6to...nqkoi mojeli da mi obqsni za6to taka se polu4ava...ako ne stane 6t moga li da se vpi6a ot drug komp i posle da si vliza ot moq?????...10x

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    kak паролата ти ли не иска

Guest
    mi nali za da vleze6 v skype trqbva da se regne6i pri samoto regvane(izmislqm si ime,parola,e-mail)i otdolo pi6e vpi6i-samo 4e e prozra4no smisal nemoje da se natisne i neznam za6to taka stava

...

ami svali si go pak ... i e-mail-a trqa da ti e istinski i mislq,4e predi da se vpi6e6 trqa da si vlezem v e-mail-a ... ama vse pak si go drapni pak!aide kasmet
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Guest
    mi pak ne stava

Guest

Re: ...

Цитирай Първоначално написано от f_pld
    ami svali si go pak ... i e-mail-a trqa da ti e istinski i mislq,4e predi da se vpi6e6 trqa da si vlezem v e-mail-a ... ama vse pak si go drapni pak!aide kasmet
    stana stana \/ 10x

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Ехх мамка му и прасе - 1 SKYPE не можете да си управите ... АКо си въвел всичко коректно - мн ясно че ще стане,но вие се правите на тарикати ц Ц ц
    Incomplete..........

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mi nali za da vleze6 v skype trqbva da se regne6i pri samoto regvane(izmislqm si ime,parola,e-mail)i otdolo pi6e vpi6i-samo 4e e prozra4no smisal nemoje da se natisne i neznam za6to taka stava
    не си ги измисляй - първо се регистрирай !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си