.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Pisna mi da pla4a!!!

Zdraveite,problema mi e takav,4e uj hodeh s edno mom4e i to stana taka,4e toi trqbva6e da izbere mene ili edno drugo momi4e,toi izbra mene i se hvanahme,no na sledva6tiq den go vijdam s neq i ne mi dava nikakvo obqsnenie,mina se vreme i se sre6tnahme i toi me izvika pri nego i mi kaza 4e iska pak da opitame,i tragnahme s uslovieto,4e tva 6e e parvi i posleden 6ans.Sega sme zaedno a toi se darji studeno kam mene,bih kazala bezrazli4no,samo kogato si iska mi se obajda da se vidim i to kato se vidim vinagi se karame i iska ot mene sex,a togava e mn mili4ak i mn si me iska.Mislq si,4e sam ei taka da mu zapalvam vremeto i da ima s koi da go pravi.Hilqda pati sam mu kazvala kakvo mislq i 4e se izma4vam,a toi mi se sardi i kazva,4e ako e bilo taka toi moje da go pravi s koqto si pojelae iska da sme 6tastlivi i kakto go kaje tova i ok vsi4ko e nared,vsi4ko varvi ok,no kakto se prebera sled kato sme se videli i ne se se6ta za mene ako az ne mu klikna ili ne mu se obadq ili mi pi6e samo kogato mu se priiska ne6to,pone az taka go 4uvstvam.Mn e strannen nemoga pove4e,izma4vam se i pla4a a mislq 4e go obi4am nz privarzah se kam nego i iskam da e se promeni da kakto be6e v naaloto.Kajete mi kakvo da napravq!Pomognete mi!Molq vi!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Познати са ми такива олигофрени
    и мисля че няма да се оправи.
    Няма кво още да ти приказвам то по думите ти личи
    че той не държи на теб и мисли само с долната глава
    Според мен трява да си намериш
    някой по достоен за теб и да не се занимаваш с тоя амсалак

Guest

Re: Pisna mi da pla4a!!!

Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    Zdraveite,problema mi e takav,4e uj hodeh s edno mom4e i to stana taka,4e toi trqbva6e da izbere mene ili edno drugo momi4e,toi izbra mene i se hvanahme,no na sledva6tiq den go vijdam s neq i ne mi dava nikakvo obqsnenie,mina se vreme i se sre6tnahme i toi me izvika pri nego i mi kaza 4e iska pak da opitame,i tragnahme s uslovieto,4e tva 6e e parvi i posleden 6ans.Sega sme zaedno a toi se darji studeno kam mene,bih kazala bezrazli4no,samo kogato si iska mi se obajda da se vidim i to kato se vidim vinagi se karame i iska ot mene sex,a togava e mn mili4ak i mn si me iska.Mislq si,4e sam ei taka da mu zapalvam vremeto i da ima s koi da go pravi.Hilqda pati sam mu kazvala kakvo mislq i 4e se izma4vam,a toi mi se sardi i kazva,4e ako e bilo taka toi moje da go pravi s koqto si pojelae iska da sme 6tastlivi i kakto go kaje tova i ok vsi4ko e nared,vsi4ko varvi ok,no kakto se prebera sled kato sme se videli i ne se se6ta za mene ako az ne mu klikna ili ne mu se obadq ili mi pi6e samo kogato mu se priiska ne6to,pone az taka go 4uvstvam.Mn e strannen nemoga pove4e,izma4vam se i pla4a a mislq 4e go obi4am nz privarzah se kam nego i iskam da e se promeni da kakto be6e v naaloto.Kajete mi kakvo da napravq!Pomognete mi!Molq vi!
    Еми защо не му ги кажеш тея неща на него и да поискаш смислен и обоснован отговор, иначе просто се разделяте и това е. Като опре ножа до кокала, ще си проличи какво му е мнението за нещата и как трябва да постъпиш. Това е.

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    а така......съветвам авторката просто да си прочете поста и ще разбере 4е пича иска само секс

Guest
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    а така......съветвам авторката просто да си прочете поста и ще разбере 4е пича иска само секс
    това че тя представя нещатата така, не значи, че в действителност са така.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    напълно съм сагласе !!!!!тва е и моито мнение!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ами то става ясно от тва което си написала че иска само секс! По добре го зарязвай докато му е времето и не си хлътнала още повече.Повярвай ми от любовта БОЛИ!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Голям фен
    Град
    София
    Зарежи го тоя! Няма смисъл, а и си нещастна.

az mislq 4e toi opredeleno ne te zaslujava kakvito i tam da sa mu namereniqta po princip mom4eta ot tozi tip vse ti obe6tavat da se promenqt(ponqkoga i tova ne) no tova nikoga nqma da stane i 6to ne te uvajava i si igrae steb taka 6te e i za napret pomisli si dali ima smisal da si s tak1v 4ovek p1k bil toi i brat pit iili sorta...?

Повече от фен
    Mili4ka, bii mu 6uta - meko kazano. Ne si zaslujava da se unijava6 zaradi nqkakyv idiot, koito si misli , 4e ti si samo edna ve6t , s koqto razpolaga kogato si poiska.
    I wish for this night time to last for a life-time
    The darkness around me
    Shores of a solar sea
    Oh how I wish to go down with the sun
    Sleeping, Weeping, With you...

Мега фен Аватара на koalka
    Не плачи тогава!Не мога да разбера защо ти самата поддържаш връзка, която само те измъчва?Той, както ти каза търси само развлечение, а фактически не влага нищо в тази връзка тя не може да съществува така.Но обаче интересното е, че може да се държи добре, когато става въпрос за секс, но иначе...По-добре прекрати всичко, няма смисъл...

Супер фен

Re: Pisna mi da pla4a!!!

Цитирай Първоначално написано от mimi_gothica
    da poznaq ti si na 15 a toi na 19

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Прочетох до това, че е трябвало да избира м/у теб и друго момиче,
    избрал теб и сте се хванали.
    Ако някой ми каже "ми ще избера една от вас и ще ти се обадя да ти кажа" изобщо няма да го погледна! Това значи, че няма толкова силни чувства към теб и даже се колебае!
    Ти грам достойнство ли нямаш?
    А и като съдя по заглавието едва ли си много щастлива.
    Според мен е по-добре да прекратиш тази възка.
    Ти плачеш...а на него дали му пука за теб?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не се занимавай повече с него.Няма смисъл , ясно е какво иска от тебе
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Цитирай Първоначално написано от teardrop
    Зарежи го тоя! Няма смисъл, а и си нещастна.
    И аз сам съгласна... Просто е пълно с други момчета, които със сигурност ще ти дадат много много повече и ще намериш някой който те заслужава а не си играе с теб...
    I'm a bad ass girl in this messed up world!
    I'm the sexy girl in this crazy world!
    I'm a simple girl in a complex world!

Blagodarq vi mnogo,vijdam 4e vsi4ki me savetvate da go ostavq i to4no tova 6te napravq kakvoto i da e,a na vvs_go samo da kaja 4e sam na 17 a toi na 21 Blagodarq vi otnovo.

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Пича сигурно обича да е главния в 1 връзка ... Кофти е,наистина.Ако не ти харесва да правиш секс с него - ЗАРЕЖИ ГО ВЕДНАГА ! В противен случай и ти си хвани гадже и разнообразявай ..
    Incomplete..........

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си