- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- мразя се
Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хораНе ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така
![]()
П.П. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
И на мен ми се е случвало.Просто не си намерила някой,който да съумее да ти задържи вниманието![]()
и аз се сагласявам с полчето просто не си намерила човека на които да се спреш!!!!!![]()
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
лапешко увлечение му викатидва и си отива
често срещано в тая възраст![]()
Престани!!!! По темата: Нали знаеш - ВСеки иска това което няма,а когато го получи..вече не му е интересно!Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
я па таяПървоначално написано от feshankaa
много точно го казах даже !
Поправих ти пропуска и сега вече е вярно.[/i]Първоначално написано от feshankaa
искаш да си много с някое момче и когато химията стане вече не ти е интересно защото знаеш че това се е получило и епо-добре да се отправиш към по-труден обектМоят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора d'oh! Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така Think
П.П. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!
за бога това е ужасно!!!!
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
и при мене често става така споко!искам някой и когато вече е мой всичко се изпарява!просто съм постигнала това, което съм искала и вече не ми е интересен!
Let The BEAT Control Your Body
Нема те съдим, 4е те биемМоят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хораНе ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така
![]()
Pravoto ti da govorish ne me zadaljava da te slusham
Пубертета има и тоя ефект.
2т. системно
Ами защото доста хора искат нещо и се борят за него, а когато го получат вече не им е толкова интересно... Това за мен е чисто и просто признак на незрялост, често срещано при момичетата....
Не можеж да се задържиш с някое момиче?Ето 2 ПоЛеЗнИ съвета:
1.Като не ги искаш дай ги на нас,ако са готини!
2.Явно си много добър в забиването.Защо не насочиш "силата" си в друга насока?
Ами това ще е от мене!Весели празници!
Incomplete..........
всащност 'той' май е тяПървоначално написано от LGPz
Pravoto ti da govorish ne me zadaljava da te slusham
айде бе точно при момичетата...кво да кажа за момчетата,които се страхуват от дълги и сериозни връзки..тц...Първоначално написано от Lambo
![]()
Така е, защото чувствата ти не са силни и не си намерила момче, което наистина да те направи щастлива.Ще го срещнеш, спокойно...
Мерси за отговорите,но не мисля,че това е от възрастта...Познавам едно момиче,което е на 20 и е също като мен.Доста пъти ми е казвала,че не може да е с момче дълго време,писва й![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
4е с мен тва се слу4ва по4ти във всяка връзка...това зна4и 4е ти не си влубена в него а просто си изпитвала някакво привли4ане..ни6то пове4е споко 6те намери6 и идеалния и с него няма да е така![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
И аз бях така до 1 момент.Сега намерих точния човек,ако може така да се каже, и всичко се промени.След време като срещнеш и ти твоя човек ше се оправишПървоначално написано от POLA^_^
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Да не ти пука..зарязвай ги ..хващай си нови! Тфа са момчета все пак..не трябва да ти пука за тях!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Еми и аз съм като тебе и причината е в това ,че искаме това което нямаме.Няма смисъл да се мразиш за такова нещо -нормално е![]()
Защото се хващаш с връзка докато си на фаза "просто увлечение" .. постигаш си целта да си с него.. но после откриваш някои недостатъци, които са дразнещи или просто той ти омръзва и вече няма тръпка и не ти е интересно. И аз съм същата. (Ама и си плащам де - когато хлътна, хлътвам до такава степен, че после когато нещо се обърка съм до такава степен разочарована, че не искам даже да виждам човека.)
Това се обяснява с манията за самодоказване - поставяш си цел и започваш да я преследваш просто за идеята. Когато я постигнеш, вече не ти е интересно ио си набелязваш друга цел.