.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: мразя се

Guest

мразя се

Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така
    П.П. ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    И на мен ми се е случвало.Просто не си намерила някой,който да съумее да ти задържи вниманието

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    и аз се сагласявам с полчето просто не си намерила човека на които да се спреш!!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Ахх....и аз съм се падал на момиче точно като теб съдба .. заЩо На Мен Се СлуЧвА ВиНагИ най-лошото вееее... (не говора за случилото се отдавна ,а по принцип) все аз съм виновен за всичко , все аз си патя , винаги най-лошото на мен ...за всичко .

Супер фен
    Град
    Мбабане
    лапешко увлечение му викат идва и си отива
    често срещано в тая възраст

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    Престани!!!! По темата: Нали знаеш - ВСеки иска това което няма,а когато го получи..вече не му е интересно!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Престани!!!! По темата: Нали знаеш - ВСеки иска това което няма,а когато го получи..вече не му е интересно!
    я па тая много точно го казах даже !

Guest
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Престани!!!! По темата: Нали знаеш - Всяка ЖЕНА иска това което няма,а когато го получи..вече не и е интересно!
    Поправих ти пропуска и сега вече е вярно.[/i]

Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора d'oh! Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така Think
    искаш да си много с някое момче и когато химията стане вече не ти е интересно защото знаеш че това се е получило и епо-добре да се отправиш към по-труден обект
    за бога това е ужасно!!!!
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    и при мене често става така споко!искам някой и когато вече е мой всичко се изпарява!просто съм постигнала това, което съм искала и вече не ми е интересен!
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    em f nas poe4eto vreme

Re: мразя се

Нема те съдим, 4е те бием
    Моят проблем е такъв,че винаги когато си харесвам едно момче и се хванем...След няколко дена не знам какво става,спирам да го харесвам.Например,харесвам го 5 месеца страшно много и правя всичко възможно да се хванем и на края,когато стане..След 3 дни всичко изчезва...Мамка му,много се мразя,така наранявам доста хора Не ме съдете,просто изкажете свестен коментар...Защо според вас е така
    Pravoto ti da govorish ne me zadaljava da te slusham

Супер фен
    Пубертета има и тоя ефект.
    2т. системно

Ами защото доста хора искат нещо и се борят за него, а когато го получат вече не им е толкова интересно... Това за мен е чисто и просто признак на незрялост, често срещано при момичетата....

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Не можеж да се задържиш с някое момиче?Ето 2 ПоЛеЗнИ съвета:
    1.Като не ги искаш дай ги на нас,ако са готини!
    2.Явно си много добър в забиването.Защо не насочиш "силата" си в друга насока?
    Ами това ще е от мене!Весели празници!
    Incomplete..........

Град
    em f nas poe4eto vreme
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Не можеж да се задържиш с някое момиче?Ето 2 ПоЛеЗнИ съвета:
    1.Като не ги искаш дай ги на нас,ако са готини!
    2.Явно си много добър в забиването.Защо не насочиш "силата" си в друга насока?
    Ами това ще е от мене!Весели празници!
    всащност 'той' май е тя
    Pravoto ti da govorish ne me zadaljava da te slusham

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Ами защото доста хора искат нещо и се борят за него, а когато го получат вече не им е толкова интересно... Това за мен е чисто и просто признак на незрялост, често срещано при момичетата....
    айде бе точно при момичетата...кво да кажа за момчетата,които се страхуват от дълги и сериозни връзки..тц...

Мега фен Аватара на koalka
    Така е, защото чувствата ти не са силни и не си намерила момче, което наистина да те направи щастлива.Ще го срещнеш, спокойно...

Голям фен
    Мерси за отговорите,но не мисля,че това е от възрастта...Познавам едно момиче,което е на 20 и е също като мен.Доста пъти ми е казвала,че не може да е с момче дълго време,писва й
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    4е с мен тва се слу4ва по4ти във всяка връзка...това зна4и 4е ти не си влубена в него а просто си изпитвала някакво привли4ане..ни6то пове4е споко 6те намери6 и идеалния и с него няма да е така
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    И на мен ми се е случвало.Просто не си намерила някой,който да съумее да ти задържи вниманието
    И аз бях така до 1 момент.Сега намерих точния човек,ако може така да се каже, и всичко се промени.След време като срещнеш и ти твоя човек ше се оправиш
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Guest

Re: мразя се

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Да не ти пука..зарязвай ги ..хващай си нови! Тфа са момчета все пак..не трябва да ти пука за тях!

Еми и аз съм като тебе и причината е в това ,че искаме това което нямаме.Няма смисъл да се мразиш за такова нещо -нормално е

Защото се хващаш с връзка докато си на фаза "просто увлечение" .. постигаш си целта да си с него.. но после откриваш някои недостатъци, които са дразнещи или просто той ти омръзва и вече няма тръпка и не ти е интересно. И аз съм същата. (Ама и си плащам де - когато хлътна, хлътвам до такава степен, че после когато нещо се обърка съм до такава степен разочарована, че не искам даже да виждам човека.)
    Това се обяснява с манията за самодоказване - поставяш си цел и започваш да я преследваш просто за идеята. Когато я постигнеш, вече не ти е интересно ио си набелязваш друга цел.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си