- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "КОГАТО РАМКИТЕ СА ТЕСНИ ЗА МЕЧТИТЕ”
Мечтите, винаги живи и красиви не спират да живеят в нашето съзнание. Човек живее с мечтите си и живее за тях. Мечтите са нещото, което ни кара да се борим да живеем да дишаме. Ох колко хубаво е човек да застане в ъгъла на стаята и да си помечтае за звездите на небето, да ги докосне. Те са в сърцето му в цялото му същество, и ако успее да ги докосне с вътрешното си, най- сетивно Аз, най- сетивно същество, то тогава той ще се е докоснал до мечтите си. Само истинската вяра може да превърнат бляна ни в реалност. Само истинското желание и убеденост в тяхната правота могат да накарат тези мечти да станат действителност. Затова няма неизпълними мечти, а има такива, за които не се борим. Само ние сме господари на случващото се около нас. И само страха да изпълним мечтата ни е нещото, което ни спира. Колко хубаво звучи, нали? НО ако всеки се отказва да повярва в мечтите си нямаше да има нищо на този свят, само мраз, студ и никаква надежда. Нямаше човек да стъпи на луната и да обиколи света за 80 дни. Ех колко красиви неща нямаше да станат. За това като отхвърлим рамките, които нашето съзнание поставя на нас самите ние ще се докоснем до божествената сила и ще се борим, ще дишаме и живеем за нашите мечти. Ако отхвърлим страха от това те са се сбъднат, то рано или късно мечтите ни щ се превърнат в реалност. Колко просто е, да спрем да се страхуваме от мечтите си. Да спрем, да , да спрем този ограничаваш ни страх, че след като някоя мечта стане реалност няма да имаме мечта заради, която живеем. Страха от празнотата след сбъдването на мечтата ни слага тези рамки. Така че мечтите се ограничават само от нас самите и нашите страхове! И когато рамките се окажат тесни за мечтите нека погледнем вътре в себе си и открием какво ни спира. Ето там са рамките на мечтите ни, в нашата душа и сърце. Само там трябва да ги търсим и рано или късно ще ги открием. А тогава както се пее в една хубава песен “Предвиждам такъв живот, че само си викам дано!”.
На мен много ми хареса...а Вие спеделете вашите мечти и до колко сте способни да ги изпълните
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!