- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подарък за рожден на момиче което харесвам :)
чакам вашите брилиянтни идеи до 25 лева максимум
забравих да отбележа да не е мп3 плеаи защото има:>
Нещо романтично
http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
Macintosh: the computers for the rest of us!
Човек има хиляда такива темиииииииииии и розите са добра идея,може и ес класа .. каквото намери6 ама няма смисъл от тема !!!![]()
![]()
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
става въпрос до 25 лева , нито кола нито цветяПървоначално написано от feshankaa
нещо наистина запомнящо се!
Нещо романтично
Заколата беше шега,ама можеш за 25 да и земеш рози.Вземи и 19,трябва да ти стигнат парите ! А,щях да забправя- важно е да е нещо запомнящо се,но ако вземеш рози и и го поднесеш по специалне начин ще го запомни!
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
ще увахната розите и ще ги забрави ................ по добре някоя книга но не знам ще почакам и други мнения :> ако не в краина сметка ще зема рози не съм подарявал никога обаче.Първоначално написано от feshankaa
Нещо романтично
Виж тва,ама парите няма да ти стигнаи ина4е е мн добра идея.Книгата е глупава...мн дажеееее . Нещо нестрандартно друго ...Първоначално написано от Цитат
лягам да поспя имате време да измислите до месец април някои ще измисли нещо наистина изненадващо,надявам се!!!!!!Първоначално написано от feshankaa
![]()
Нещо романтично
HAha boje mene ako mi podarqt kniga shte q izfurlq na bokluka stiga s tiq gluposti ili pak rozi ..... rozi ..... glupava rabota podari mu neshto za spomen primerno nqkoq sreburna grivna ili neshto drugo , ako mu podarish rozi ili kniga nqma da e mn hubavo za nego nali razbirash
Do april ima baq vreme...i tva za knigata e mnogo glupava ideq
На пичове да помагам - първа радост е за мене .![]()
Аз скоро подарих на едно момиче от новия ми клас много як подарък - ето какво направих:
Обикалях 2-3дни по магазините за подаръци да намеря кутиика - толкова голяма колкото вътре да се побере яйце и исках да е розова - накрая тъкмо бях се отказал и намерих в един магазина идеалната кутийка .
След това отидох до Клеопатра и купих едни много яки ( малки ) прашки ( розови ) - трябва да са мънички обаче .. не е задължително да и станат - то кефа е важен , пък и са по няколко лева - всяко момиче може да си купи -важна е изненадата . След като ги купих отидох на пазара ... там от една бабичка си купих орехи големи колкото малки яйца, аз исках 2-3 ама тя ми даде един килограм - лоша баба. След това взех от нас малко пликче в което сложих прашките.Така.... счупих ореха на 2 - точно през средата и вътре го издълбах на макс .. след това пъхнах пликчето в орехчето и го залепих лекичко с каноколит отгоре.. после пъхнх ореха в кутийката като го поставих върху намачкана хартия .. всичко това е голяма играчка но действително много се зарадва и беше много на кеф момичето . ПРОБВАЙ ГО !
Когато и подадох кутииката тя се зарадва след това я отвори и вътре видя орехче .. направи се на зарадвана... но като си помисли че съм и подарил орех се учуди .. после каза : хм.. яко.. и аз и рекох : счупи го !.. тя каза :немога .. счупи го ти ! Аз го стиснах лекичко и той се пукна - после и го дадох пукнат и тя си го дочупи и като видя пликчето внимателно го отвори , след това разгъна подаръчето и избухна от кеф и смяхЯКО Е ПРОБВАЙ И ТИ
![]()
![]()
Това с ореха е жестоко!
Искам и на меееен такива подаръцииии.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Пф, той мина.
Нищо, другата зима.![]()
Поканен си от сега, ти помни.
Добре.![]()
Trqbva da i podari6 ne6to originalno ina4e za idealniq podaryk parite nikoga nqma da stignat.ne sym syglasen s gornite postove AKO E S PO 6EGOVITA NASTROIKA moje6 da i podari6 nqkvo izdanie na kama sutra do 20 lv i s ostanalite da kupi6 cvetq samo NE pi6i karti4ka "Iskam da probvame napisanoto"
Еми идеалния подарък си е плюшена играчка, 99% от момичетата си умират за такива![]()
мисля че си има достатъчно аи е твърде голяма за тях наскоро и подариха едно пиле или патка маи беше забраех голямоПървоначално написано от Анонимко
)))))))) то да ти подаряват неща плюшени не е зле но ако имаш доста ...... мисля ще ти омръзне :>
LO6IQ - твоята идея за сега е наи - добра но ако имаш други идеи или някои друг можете да ги напишете аи има бая време до месец април)))))) все пак твоята идея е наи весела
![]()
Нещо романтично
Ае като другите идеи са ти за гаджета казвайАз имам същия проблем..До РД-то остават около 20 дни
Парите не са от голямо значение ма да не си избия зъбите
П.С. Ходим вече повече от година..Кфо ли несъм и подарявал
Чакам предложения
![]()
Като не са от значение - купуваш една изкуствена роза ... след това я слагаш в средата на букет от 9 рози - може и нагоре - колкото искаш.(гледай изкуствената да изглежда по същия начин като истинските - все пак не трябва да се забележиПървоначално написано от Somebody
)
и закачаш някъде на букета картичка в която пише - ,,Ще те обичам,докато и последната роза не увяхне {}''това между другото е много хубава идея
![]()
Ааа то до април има много време...4 месеца са .За тези дни можеш д асъбереш много повече парички!!![]()
Абе пичове, кажете кфо още може да се сложи в тоя орех..да не са прашки или пък обеци, пръстен..Знам ли...Давайте идеи за неща които се побират![]()