.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion

подарък за рожден на момиче което харесвам :)

чакам вашите брилиянтни идеи до 25 лева максимум
    забравих да отбележа да не е мп3 плеаи защото има:>
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Човек има хиляда такива темиииииииииии и розите са добра идея,може и ес класа .. каквото намери6 ама няма смисъл от тема !!!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от feshankaa
    Човек има хиляда такива темиииииииииии и розите са добра идея,може и ес класа .. каквото намери6 ама няма смисъл от тема !!!
    става въпрос до 25 лева , нито кола нито цветя
    нещо наистина запомнящо се!
    Нещо романтично

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Заколата беше шега,ама можеш за 25 да и земеш рози.Вземи и 19,трябва да ти стигнат парите ! А,щях да забправя- важно е да е нещо запомнящо се,но ако вземеш рози и и го поднесеш по специалне начин ще го запомни!
    За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...

Град
    Vmware Fusion
    Заколата беше шега,ама можеш за 25 да и земеш рози.Вземи и 19,трябва да ти стигнат парите !
    ще увахната розите и ще ги забрави ................ по добре някоя книга но не знам ще почакам и други мнения :> ако не в краина сметка ще зема рози не съм подарявал никога обаче.
    Нещо романтично

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Цитирай Първоначално написано от Цитат
    Имам една хубава идея
    Има магазини за подаръци - в някои от тях се продават изкуствени рози ,на които горната ,цветната част (може да е червена , розова)е с формата на кутийка и се маха от дръжката.Кутийката се отваря и вътре има място за пръстен ... Ако намериш такава роза -купия я ,купи и пръстен , и го сложи вътре , после постави изкусвената розата в букет от истински рози рози ,с цвят като на изкуствената ( например в средата на букет от 15 рози) и когато и подариш букета (тя няма да забележе изкуствената роза - нали ще я скриеш в средата на букета)след време когато всичките рози увяхнат ,тя ще види изкуствената ... (много ще се зарадва и ще се учуди доста),ще види ,че е във форма на кутийка и ще я отвори - тогава ще се зарадва много .. правил съм и друг хипер интересен подарък но той е за рожден ден
    Виж тва,ама парите няма да ти стигнаи ина4е е мн добра идея.Книгата е глупава...мн дажеееее . Нещо нестрандартно друго ...

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от Цитат
    Имам една хубава идея
    Има магазини за подаръци - в някои от тях се продават изкуствени рози ,на които горната ,цветната част (може да е червена , розова)е с формата на кутийка и се маха от дръжката.Кутийката се отваря и вътре има място за пръстен ... Ако намериш такава роза -купия я ,купи и пръстен , и го сложи вътре , после постави изкусвената розата в букет от истински рози рози ,с цвят като на изкуствената ( например в средата на букет от 15 рози) и когато и подариш букета (тя няма да забележе изкуствената роза - нали ще я скриеш в средата на букета)след време когато всичките рози увяхнат ,тя ще види изкуствената ... (много ще се зарадва и ще се учуди доста),ще види ,че е във форма на кутийка и ще я отвори - тогава ще се зарадва много .. правил съм и друг хипер интересен подарък но той е за рожден ден
    Виж тва,ама парите няма да ти стигнаи ина4е е мн добра идея.Книгата е глупава...мн дажеееее . Нещо нестрандартно друго ...
    лягам да поспя имате време да измислите до месец април някои ще измисли нещо наистина изненадващо,надявам се!!!!!!
    Нещо романтично

lubopitniq
    Guest
    HAha boje mene ako mi podarqt kniga shte q izfurlq na bokluka stiga s tiq gluposti ili pak rozi ..... rozi ..... glupava rabota podari mu neshto za spomen primerno nqkoq sreburna grivna ili neshto drugo , ako mu podarish rozi ili kniga nqma da e mn hubavo za nego nali razbirash

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Do april ima baq vreme...i tva za knigata e mnogo glupava ideq

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    На пичове да помагам - първа радост е за мене .
    Аз скоро подарих на едно момиче от новия ми клас много як подарък - ето какво направих:
    Обикалях 2-3дни по магазините за подаръци да намеря кутиика - толкова голяма колкото вътре да се побере яйце и исках да е розова - накрая тъкмо бях се отказал и намерих в един магазина идеалната кутийка .
    След това отидох до Клеопатра и купих едни много яки ( малки ) прашки ( розови ) - трябва да са мънички обаче .. не е задължително да и станат - то кефа е важен , пък и са по няколко лева - всяко момиче може да си купи -важна е изненадата . След като ги купих отидох на пазара ... там от една бабичка си купих орехи големи колкото малки яйца, аз исках 2-3 ама тя ми даде един килограм - лоша баба . След това взех от нас малко пликче в което сложих прашките.Така.... счупих ореха на 2 - точно през средата и вътре го издълбах на макс .. след това пъхнах пликчето в орехчето и го залепих лекичко с каноколит отгоре.. после пъхнх ореха в кутийката като го поставих върху намачкана хартия .. всичко това е голяма играчка но действително много се зарадва и беше много на кеф момичето . ПРОБВАЙ ГО !
    Когато и подадох кутииката тя се зарадва след това я отвори и вътре видя орехче .. направи се на зарадвана... но като си помисли че съм и подарил орех се учуди .. после каза : хм.. яко.. и аз и рекох : счупи го !.. тя каза :немога .. счупи го ти ! Аз го стиснах лекичко и той се пукна - после и го дадох пукнат и тя си го дочупи и като видя пликчето внимателно го отвори , след това разгъна подаръчето и избухна от кеф и смях ЯКО Е ПРОБВАЙ И ТИ

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Това с ореха е жестоко!
    Искам и на меееен такива подаръцииии.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    Цитирай Първоначално написано от bungle
    Това с ореха е жестоко!
    Искам и на меееен такива подаръцииии.
    Ако ме поканиш на рождения си ден ще ти подаря

Град
    при чичо Страх
    Пф, той мина.
    Нищо, другата зима.
    Поканен си от сега, ти помни.

Град
    хах мерси като наближи ми пиши Ел Си

Град
    при чичо Страх
    Добре.

Град
    Надявам се да съм му помогнал на момчето . Той вече си легна ,но утре ще види .. ако не му харесат 2те ми предложения за подарък може да ми пише на Л.С.

Супер фен
    Trqbva da i podari6 ne6to originalno ina4e za idealniq podaryk parite nikoga nqma da stignat.ne sym syglasen s gornite postove AKO E S PO 6EGOVITA NASTROIKA moje6 da i podari6 nqkvo izdanie na kama sutra do 20 lv i s ostanalite da kupi6 cvetq samo NE pi6i karti4ka "Iskam da probvame napisanoto"

Guest
    Еми идеалния подарък си е плюшена играчка, 99% от момичетата си умират за такива

Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми идеалния подарък си е плюшена играчка, 99% от момичетата си умират за такива
    мисля че си има достатъчно аи е твърде голяма за тях наскоро и подариха едно пиле или патка маи беше забраех голямо )))))))) то да ти подаряват неща плюшени не е зле но ако имаш доста ...... мисля ще ти омръзне :>
    LO6IQ - твоята идея за сега е наи - добра но ако имаш други идеи или някои друг можете да ги напишете аи има бая време до месец април )))))) все пак твоята идея е наи весела
    Нещо романтично

Град
    Другите ми идеи са за гаджета вече ...

Somebody
    Guest
    Ае като другите идеи са ти за гаджета казвай Аз имам същия проблем..До РД-то остават около 20 дни Парите не са от голямо значение ма да не си избия зъбите П.С. Ходим вече повече от година..Кфо ли несъм и подарявал Чакам предложения

Град
    Цитирай Първоначално написано от Somebody
    Ае като другите идеи са ти за гаджета казвай Аз имам същия проблем..До РД-то остават около 20 дни Парите не са от голямо значение ма да не си избия зъбите П.С. Ходим вече повече от година..Кфо ли несъм и подарявал Чакам предложения
    Като не са от значение - купуваш една изкуствена роза ... след това я слагаш в средата на букет от 9 рози - може и нагоре - колкото искаш.(гледай изкуствената да изглежда по същия начин като истинските - все пак не трябва да се забележи )
    и закачаш някъде на букета картичка в която пише - ,,Ще те обичам,докато и последната роза не увяхне {}'' това между другото е много хубава идея

Повече от фен
    Град
    О.С. , гр. Карнобат
    Ааа то до април има много време...4 месеца са .За тези дни можеш д асъбереш много повече парички!!

Somebody
    Guest
    Абе пичове, кажете кфо още може да се сложи в тоя орех..да не са прашки или пък обеци, пръстен..Знам ли...Давайте идеи за неща които се побират

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Vzemi y niakakav prasten i grivna,nechto takova...Chte ti stignat parite,dori da sa ot nay-skapite!Ili pak luksozno belio...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си