.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Мега фен Аватара на koalka
    Ами например едно плюшено мече или някаква друга плюшена играчка, ако си пада по такива неща...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Момичета и момчета,не виждам защо отхвърляте книгата като подарък?Върно е - в днешни времена никой не чете книга,ама защо да не й купи "Кама Сутра" ?Друг проблем е как ще й я поднесе ...
    Може да й кажеш : "Прочети я,а аз после ще видя какво си научила!"

Иначе,действително,голям процент от момичетата си умират за плюшени играчки!
    Incomplete..........

Guest
    Цитирай Първоначално написано от elf4o
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми идеалния подарък си е плюшена играчка, 99% от момичетата си умират за такива
    мисля че си има достатъчно аи е твърде голяма за тях наскоро и подариха едно пиле или патка маи беше забраех голямо )))))))) то да ти подаряват неща плюшени не е зле но ако имаш доста ...... мисля ще ти омръзне :>
    LO6IQ - твоята идея за сега е наи - добра но ако имаш други идеи или някои друг можете да ги напишете аи има бая време до месец април )))))) все пак твоята идея е наи весела
    Има момичета на по 20 и повече, които буквално са зарити с такива играчки и пак не отказват още

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Плюшените играчки никога не омръзват,а иначе тва с ореха е яко,цц,личи си че LO6IQ често ходи по рожденни дни...и що ли...

Повече от фен Аватара на elf4o
    Град
    Vmware Fusion
    Цитирай Първоначално написано от LGPz
    Момичета и момчета,не виждам защо отхвърляте книгата като подарък?Върно е - в днешни времена никой не чете книга,ама защо да не й купи "Кама Сутра" ?Друг проблем е как ще й я поднесе ...
    Може да й кажеш : "Прочети я,а аз после ще видя какво си научила!"

Иначе,действително,голям процент от момичетата си умират за плюшени играчки!
    наи много да ми даде някоя плесница ако и подаря кама сутра.
    Нещо романтично
    http://www.metacafe.com/watch/1201728/love/
    Macintosh: the computers for the rest of us!

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=72023
    Тази тема трябва да ти помогне.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Somebody
    Абе пичове, кажете кфо още може да се сложи в тоя орех..да не са прашки или пък обеци, пръстен..Знам ли...Давайте идеи за неща които се побират
    вие май нещо много се зарибихте с тези подаръци .. е то и аз като наближи рожден ден се зарибявам да правя яки подаръци

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Плюшените играчки никога не омръзват,а иначе тва с ореха е яко,цц,личи си че LO6IQ често ходи по рожденни дни...и що ли...
    много обичам да ходя на рожденни дни , особено на тези на които се играе на розички/подаръци/шише и разни такива зарибителни игрички

Lubcho
    Guest
    Хей Лошия! Изненадваш ме...Бих искал да знам (ако не е тайна разбира се) на колко си години? Защото малко хора ще се хванат да правят това с ореха.Наистина си е голяма играчка.Да търсиш кутиики, джунджуриики и т.н.Иначе сам ли го измисли ? Идеята е просто гениална.БРАВО

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си