- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Компания
Edit
Smily, ако са ти приятели не мисля, че ще се налага да ги питаш. Те сами трябва да те хванат за ръчичка и да те придърпат.
He who runs with aggression walks with no dignity
Syglasna symПървоначално написано от Crafter
![]()
I wish for this night time to last for a life-time
The darkness around me
Shores of a solar sea
Oh how I wish to go down with the sun
Sleeping, Weeping, With you...
Естествено, че си съгласнаПървоначално написано от shalis
![]()
He who runs with aggression walks with no dignity
Първоначално написано от LO6IQ
ei tva ako go naprai6 iskam da mi se obadi6 i da mi kaje6 dali ti haresva v negovata kompaniq xaxaxaxaxaxax
КъМ тЕб вЪрВя-с нОж Б рЪкА.МаКар дА тЪ оБичАм.щЕ тИ оТмЪсТя.кФо зЯпЪъШ фЕ сМоТаНяК?!щъЪ нАкАрЪм дА мИ пАдНеШ нА кУлИнЕ-пАк и ПаК!мОи дА сИ БоГаТ и нА фСиЧкУ гОтОф.сАмО чЕ с пАрИ нЕ сЪъ пЕчЕлИ лЮБоФ!
q obqsni toq moment s kompaniite 4e ne6to ne te razbiram az kompaniq razbiram hora s koito hodq na kry4ma a ne vsi4kite mi priqteli ili ne6to takova vsy6tnost i az nezn kak go razbiram ama vse pak \/
Edit
Зако ще ги питаш??? Просто казваш може ли да се запозная с приятелите ти, може ли да изляза с вас.абе някви ткаижа
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
И аз съм на мнение,че просто е глупво да питаш.Започни да излизаш с тях все по често,и накрая то всичко ще си дойде само и ти докато се усетиш вече ще си част от компанията![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!