In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
Чаках те цял ден, мили
Така че няма ли да дойдеш, седнеш, да ме заговориш и да ми кажеш как ние ще бъдем заедно, завинаги
надявам се да знаеш, че когато е късно нощем, аз стискам възглавницата си
И си мисля как ти ми обеща завинаги
(Никога не съм си мислила, че някой) Може да ме накара да се чувствам по този начин
(Ето, че сега си тук, момче, всичко, което исках) Е само шанса да кажа
(Припев)
Мехай се (махай се) на момента, това е краят на теб и мен
Прекалено е късно (сега) и аз не мога да те чакам да си тръгнеш
Защото аз знам за нея (Коя?) и си мечтая (Защо?) с какво аз заплатих за всичките тези лъжи
Казваш, че ще се отнасяш с мен добре, но ти беше само загуба на време (загуба на време)
Кажи ми защо изглеждаш толкова объркан, след като аз бях единствената, която незнаеше истината
Как можеше въобще да бъдеш толкова студен, да излизаше зад гърба ми и да се обаждаш на приятелите ми
Момче, ти трябваше вече да си си тръгнал и да си блъскаш главата, защото остави номера й на телефона си
(И сега, след всичко, което бе казано и направено) Може би аз съм единствената, която трябва да се вини, но
(Да мисля, че ти можеш да бъдеш единствения) Е, не стана по този начин
(Припев)
Защото аз знам за нея (Коя?) и си мечтая (Защо?) с какво аз заплатих за всичките тези лъжи
Казваш, че ще се отнасяш с мен добре, но ти беше само загуба на време (загуба на време)
Исках да си точно тук, до мен, но нямах избор - ти трябваше да си отидеш
Защото сърцето ми се къса при всяка дума, която казвам
Отказах се от всичко, което имах за нещо, което просто нямаше да издържи
Но аз отказвам да плача, нито една сълза няма да потече от тези... очи
Махай се!
(Припев)
(Припев)
Махай се (махай се), ти и аз (прекалено е късно) прекалено късно
Ти, за нея (коя, защо)
Ти каза, че ще се отнасяш с мен добре, но ти беше само загуба на време
(загуба на време)
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly