- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- cvetni leshti s diopter ?
molq vi kajete mi dali naistina ima cvetni leshti s diopter za 40 leva i dvete ? nqkoi ako si e kupuval tolkova evtini neka pi6e ?! mersi predvaritelno![]()
Е има - да![]()
Ама за 40лв, че и с диопът - не ми се вярва. Ще ти се прее*бат очите, сериозно! Може често да сълзиш. Поне едно 120лв трябва да приготвиш, евтините и няколко месеца няма да издържат - късат се![]()
Не е вярно аз имам такива и от 40 и от 120 вече повече от 6 месеца и от 2та съм доволна.Първоначално написано от sineoka_kukla
И да може с диоптър цената си остава същата
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Една съученичка има цветни лещи без диоптър за 80лв. Предполагам, че няма да са много хубави тези за 40лв които са и цветни и с диоптър. По-скъпо, но по-качествено... а и след това не искаш да носиш по-голям диоптър, нали....
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Еми мойте струваха 100 лева цветни и диоптер за 1 година, може да струват 40, но нз какво им е качеството и зависи много и за какъв период от време са![]()
i na men mi se nalaga da slagam ama ddz kazvat 4e ne e mn prakti4no i udobno nz nz a spored vas koe 6e bude po dobre da si vzema le6ti sus su6tiq cvqt kato o4ite mi ili da probvam ne6to po razli4no?
Точно защото спорех с една приятелк аси купих тези лещи от 40 лева .За една година са и мога да кажа че качеството в добро.Същите са като тези за 80/100 лева
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
emi mnogo hubavo... nqma smisal da se davat tolkova pari za sa6toto..