- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Женска злоба...
Запознах се с едно момиче от даскало (И.) Тя харесва едно момче (К.) покрай нея и аз започнах да го харесвам. Има един случай (не е 100% сигурно !!!), в който една моя фр чула, че ме харесва. \
/ Когато И. разбра просто... Избягва да говори с мене, всъщност изобщо не ми говори, прави се на много важна. Единственото нещо, което ми е казала е, че съм курва. Аз не съм курва...точно обратното И. е най-голямата курва в даскало. Като се бяхме събрали еднас групичка, в която беше и тя се заговори с едено момиче за К. и каза:
- Аз ако реша мога веднага да стана гадже с К., но не искам .
другото изцепване беше:
- Аз мога да направя черен живота на К.
Започнах да се чудя дали всичко е заради К. Един ден една моя приятелка (Б.) ме попита ако се наложи да избирам между К. и И. кой ще избера. Без да се замисля казах К.
Смятате ли, че постъпвам правилно? А тва нейно държание...нужно ли е да е толкова груба?
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Абе как може всички жени да са такива змии...Не и обръщай внимание явно я е яд на теб и затова се държи така!Естествено че постъпваш правилно поне според мен.
Мерси за подкрепата.Първоначално написано от I loVE You BABY
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Ше са изтрепите Уеее![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Да те поканя да гледаш?Първоначално написано от Triple-H
За него не знам,но аз искам да дойда!Не съм гледал женски бой от мн време... (Мн грозна картинка ... )![]()
Incomplete..........
амии щом избираш момчето значи това момиче не ти е кой знае каква приятелка , а само някаква позната. ами добре бъди си с момчето и бъди щастливаа женската злоба винаги ще си я има.. има и мъжка злоба.. абе хората са си злобни за съжаление.. въпреки че от части това момиче също е право , защото тя първа го е харесала и ти си знаела това..
Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P
Ами така по думите ти личи,че не ти е кой знае каква приятелка... щом даже смяташ,че е най-голямата курва в даскалото.Но все пак замисли се - тя първа го е харесала и ти покрай нея си започнала да го харесваш.. малко кофти, а? На мен щеше да ми стане супер гадно,ако някоя приятелка така ми отмъкне момчето,на което се кефя.. Е разбира се, едва ли щях да я нарека курва, но щях да загубя доверие в нея.
А ти самата ако мислиш,че И. не ти е никаква приятелка решението ти да избереш К. пред нея е напълно оправдано!
:)
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
добре3е...а ти дали би казала,че не искаш да ходиш с него и искаш да му почерниш живота...след като сама не си вярваш...мисля че неПървоначално написано от madlencheto:)
![]()
crazy_sexy_cool`f тая И.просто не знае кво иска
така че не виждам проблем
![]()
аз си мисля че може би просто ти завижда че тва момче е харесало теб а не нея изобщо да не ти пука то на такива курви кат тая им са намират маисторите
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
ами значи ние бяхме приятелки. Не много големи, но не и само познати. Абе...приятелки. И аз си мисля, че решението ми е правилно. А за тва дето тя 1ва го е харесала...Ами честно да ви кажа аз сега го харесвам за 3 път - миналата година, лятото и сега. Така че...може би все пак дори когато съм спирала да го харесвам той е бил в мислите ми...ддз
Еми, какво да ти кажа-за мен никога не е било нужно, но всякакви хора има и аз вече от нищо не се учудвам.Естествено, че е заради момчето, а и това момиче никога не ти е била приятелка, щом за момче се е скарала с теб и те е обиждала с не много приятна дума.Постъпила си правилно, като са те попитали и си отговорила така.Споко![]()
Според мен ко избереш К няма да загубиш много ако съдя по това което си писала за И Без да се замисляш спечели К пък представи си той да е момчето за теб .А пък тая И изобщо да не ти пука за нея.Ако ти беше приятелка и вижда,че той си пада по теб щеше да ви остави намира ..както искаш![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Постъпила си така както смяташ за правилно!Щом си предпочела К., значи има причина за това и тя е че въпросното момиче не ти е истинска приятелка!Ако беше такава, щеше да се радва за теб без значение харесвала ли го е, защото гаджетата идват и си отиват, а истинските приятели остават за цял живот![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Така е =D>
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Първоначално написано от LO6IQ
![]()
хахах защо тва ми го казват абсолютно всички.
е не че няма да се случи скоро
![]()
Е дааа, ама знаеш тая гордост какво прави..Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
Според мен това го е казала просто от гордост и завист,че е пренебрегната заради приятелка.
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Pove4eto momi4eta sa priqteli dokato ne se poqvi edin ob6t texen interes - nqkoe mom4e.Vsqka se starae da nadigrae drugata ili da q precaka, a nai - malkoto da govori zad g1rba i ... to tova se e prev1rnalo v nqkakva priroda ... dosta glupavo ... to4no za tova i az samata imam mnogo malko priqtelki, koito moga da prebroq na pr1stite na ednata si r1ka.Dali ako nqkoe momi4e, koeto e re6ilo da precaka "priqtelkata" si ako se zamisli bi se sprqlo ... edva li nqkoi 6te iska da misli.No jenskata zloba q ima navsqkade i tq s16testvuva to4no za6toto drugoto momi4e e po - xaresvano, po dobre oble4eno i e s mom4eto koeto ti ili tvoqta priqtelka ne ste ispeli da imate ... i mignuveno se prevr16ta v1v vrak nomer 1.No tova e nqkak si neizbejno.Vinagi 6te ima xora, koito 6te zavijdat i 6te v1r6at mizerii zad g1rba ti.
а бе покажи на тая па4а 4е К. е твой се ко занимава6 с нея..зна4и изоб6то не ти е или била приятелка 6том ти е казала и курва..смятаййй![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
q pak povtori azbukata
Тя е просто поредната тъпа пу*ка, която се прави на интересна. Да ти не пука, ако имаш шанс да си с него, не го изпускай. :]
в такъв случай съвсем не ставаПървоначално написано от madlencheto:)
![]()