.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Повече от фен

Женска злоба...

Запознах се с едно момиче от даскало (И.) Тя харесва едно момче (К.) покрай нея и аз започнах да го харесвам . Има един случай (не е 100% сигурно !!!), в който една моя фр чула, че ме харесва. \/ Когато И. разбра просто... Избягва да говори с мене, всъщност изобщо не ми говори, прави се на много важна. Единственото нещо, което ми е казала е, че съм курва. Аз не съм курва...точно обратното И. е най-голямата курва в даскало. Като се бяхме събрали еднас групичка, в която беше и тя се заговори с едено момиче за К. и каза:
    - Аз ако реша мога веднага да стана гадже с К., но не искам .
    другото изцепване беше:
    - Аз мога да направя черен живота на К.
    Започнах да се чудя дали всичко е заради К. Един ден една моя приятелка (Б.) ме попита ако се наложи да избирам между К. и И. кой ще избера. Без да се замисля казах К.

Смятате ли, че постъпвам правилно? А тва нейно държание...нужно ли е да е толкова груба?

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

I loVE You BABY
    Guest
    Абе как може всички жени да са такива змии...Не и обръщай внимание явно я е яд на теб и затова се държи така!Естествено че постъпваш правилно поне според мен.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от I loVE You BABY
    Абе как може всички жени да са такива змии...Не и обръщай внимание явно я е яд на теб и затова се държи така!Естествено че постъпваш правилно поне според мен.
    Мерси за подкрепата.

DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...
    Ше са изтрепите Уеее
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Triple-H
    Ше са изтрепите Уеее
    Да те поканя да гледаш?

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    За него не знам,но аз искам да дойда!Не съм гледал женски бой от мн време... (Мн грозна картинка ... )
    Incomplete..........

Голям фен
    Град
    Бургас
    амии щом избираш момчето значи това момиче не ти е кой знае каква приятелка , а само някаква позната. ами добре бъди си с момчето и бъди щастлива а женската злоба винаги ще си я има.. има и мъжка злоба.. абе хората са си злобни за съжаление.. въпреки че от части това момиче също е право , защото тя първа го е харесала и ти си знаела това..
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Ами така по думите ти личи,че не ти е кой знае каква приятелка... щом даже смяташ,че е най-голямата курва в даскалото.Но все пак замисли се - тя първа го е харесала и ти покрай нея си започнала да го харесваш.. малко кофти, а? На мен щеше да ми стане супер гадно,ако някоя приятелка така ми отмъкне момчето,на което се кефя.. Е разбира се, едва ли щях да я нарека курва, но щях да загубя доверие в нея.
    А ти самата ако мислиш,че И. не ти е никаква приятелка решението ти да избереш К. пред нея е напълно оправдано!
    :)
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    Но все пак замисли се - тя първа го е харесала и ти покрай нея си започнала да го харесваш.. малко кофти, а? На мен щеше да ми стане супер гадно,ако някоя приятелка така ми отмъкне момчето,на което се кефя..
    добре3е...а ти дали би казала,че не искаш да ходиш с него и искаш да му почерниш живота...след като сама не си вярваш...мисля че не crazy_sexy_cool`f тая И.просто не знае кво искатака че не виждам проблем

аз си мисля че може би просто ти завижда че тва момче е харесало теб а не нея изобщо да не ти пука то на такива курви кат тая им са намират маисторите
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Повече от фен
    ами значи ние бяхме приятелки. Не много големи, но не и само познати. Абе...приятелки. И аз си мисля, че решението ми е правилно. А за тва дето тя 1ва го е харесала...Ами честно да ви кажа аз сега го харесвам за 3 път - миналата година, лятото и сега. Така че...може би все пак дори когато съм спирала да го харесвам той е бил в мислите ми...ддз

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, какво да ти кажа-за мен никога не е било нужно, но всякакви хора има и аз вече от нищо не се учудвам.Естествено, че е заради момчето, а и това момиче никога не ти е била приятелка, щом за момче се е скарала с теб и те е обиждала с не много приятна дума.Постъпила си правилно, като са те попитали и си отговорила така.Споко

Според мен ко избереш К няма да загубиш много ако съдя по това което си писала за И Без да се замисляш спечели К пък представи си той да е момчето за теб .А пък тая И изобщо да не ти пука за нея.Ако ти беше приятелка и вижда,че той си пада по теб щеше да ви остави намира ..както искаш
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    ХаХа . Много ясно че си постъпила правилно . Аз ако бях момиче и някоя ми каже че съм курва щях да и изтряскам един прав десен ... аааамаха > тя ти завижда затова се прави на интересна - толкова ти е приятелка значи ...

Голям фен
    Град
    на луната
    Постъпила си така както смяташ за правилно!Щом си предпочела К., значи има причина за това и тя е че въпросното момиче не ти е истинска приятелка!Ако беше такава, щеше да се радва за теб без значение харесвала ли го е, защото гаджетата идват и си отиват, а истинските приятели остават за цял живот
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    Постъпила си така както смяташ за правилно!Щом си предпочела К., значи има причина за това и тя е че въпросното момиче не ти е истинска приятелка!Ако беше такава, щеше да се радва за теб без значение харесвала ли го е, защото гаджетата идват и си отиват, а истинските приятели остават за цял живот
    знаех си че ми е як подписа \/

Голям фен
    Град
    на луната
    Така е =D>
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    ХаХа . Много ясно че си постъпила правилно . Аз ако бях момиче и някоя ми каже че съм курва щях да и изтряскам един прав десен ... аааамаха > тя ти завижда затова се прави на интересна - толкова ти е приятелка значи ...
    хахах защо тва ми го казват абсолютно всички. е не че няма да се случи скоро

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Kvo te interesuva taia!Tia ne bi se interesuvala ot teb,a chteche nay-spokoyno da si tragne s nego!A i ti ne si vinovna,che toy predpochita teb,kakvo mojech da napravich?!Ostavi ia i si gleday jivota-chtom e takava...Otdade li ti se vazmojnost,tragvay s K.!!!

Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    добре3е...а ти дали би казала,че не искаш да ходиш с него и искаш да му почерниш живота...след като сама не си вярваш...мисля че не
    Е дааа, ама знаеш тая гордост какво прави..
    Според мен това го е казала просто от гордост и завист,че е пренебрегната заради приятелка.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Pove4eto momi4eta sa priqteli dokato ne se poqvi edin ob6t texen interes - nqkoe mom4e.Vsqka se starae da nadigrae drugata ili da q precaka, a nai - malkoto da govori zad g1rba i ... to tova se e prev1rnalo v nqkakva priroda ... dosta glupavo ... to4no za tova i az samata imam mnogo malko priqtelki, koito moga da prebroq na pr1stite na ednata si r1ka.Dali ako nqkoe momi4e, koeto e re6ilo da precaka "priqtelkata" si ako se zamisli bi se sprqlo ... edva li nqkoi 6te iska da misli.No jenskata zloba q ima navsqkade i tq s16testvuva to4no za6toto drugoto momi4e e po - xaresvano, po dobre oble4eno i e s mom4eto koeto ti ili tvoqta priqtelka ne ste ispeli da imate ... i mignuveno se prevr16ta v1v vrak nomer 1.No tova e nqkak si neizbejno.Vinagi 6te ima xora, koito 6te zavijdat i 6te v1r6at mizerii zad g1rba ti.

Супер фен
    Град
    Bourgas
    а бе покажи на тая па4а 4е К. е твой се ко занимава6 с нея..зна4и изоб6то не ти е или била приятелка 6том ти е казала и курва..смятаййй
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Супер фен
    q pak povtori azbukata

Guest
    Тя е просто поредната тъпа пу*ка, която се прави на интересна. Да ти не пука, ако имаш шанс да си с него, не го изпускай. :]

Голям фен
    Град
    В нечие сърчице:){P}
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    Цитирай Първоначално написано от CuHu{{o4u}}
    добре3е...а ти дали би казала,че не искаш да ходиш с него и искаш да му почерниш живота...след като сама не си вярваш...мисля че не
    Е дааа, ама знаеш тая гордост какво прави..
    Според мен това го е казала просто от гордост и завист,че е пренебрегната заради приятелка.
    в такъв случай съвсем не става

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си