.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40
    Голям фен
    Град
    Бургас

разстоянието..

Според вас има ли смисъл връзка при която 2та ще се виждат 2 пъти годишно за по един месец.. има ли някакво бъдеще?? при положение че ги разделят мн километри..любовта може ли да превъзмогне това?
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    зависи от много неща.Някои успяват да останат заедно ,но такава връзка изисква излкючително голямо доверие и вяра един в друг
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Абсолютно никакъв смисъл :Р.Хората се обвързват,за да са заедно-за да имат винаги някой до себе си...Ест много искат и секс и т.н,но дори и най-малката част заради която човек си намира приятел/ка неможе да се осъществи

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    по-принцип е възможна,но няма смисъл...Когато човек има някой до себе си,той споделя с него всяка емоция,всеки момент...А коагто ти се плаче и нямаш на чие рано да го направиш?!Когато ти се смее а нямаш с кого да се посмееш?!Когато си щастлив,а нямаш с кого да споделиш щастието си?!Тогава къде ще е той?!На огромно разстояние от тебе,а един телефонен разговор не може да замести една ласка,една прегръдка..една целувка...Тия връзки са просто мъчение без смисъл...това е моето мнение

Мега фен Аватара на koalka
    Според мен нещата отново допират до силата на чувствата.Но твърдя и нещо друго-ако това нещо продължава не малко време и вие сте толкова далече, не мисля, че любовта още ще е жива.

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    възможна е, ако предварително се уговорят, че докато не са заедно си имат пълната свобода да са с когото си решат
    а иначе някви от рода на "ще те чакам", "няма да ти изневеря", ала-бала - едва ли
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    колкото и силни 4увства да има ... смисъл няма толкова км ... ве4е разбрах 4е е трудно

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Има едно момиче от моя клас ( новия ми тъп клас ).
    Тя е от Варна а гаджето и е с 5 години по голямо от нея . тя е на 13 ( 1 година по малка за 8ми клас ) а гаджето и е на 18 и е от София ... Не стига че е голям лиохман ,че и се виждат както казаха по горе няколко пъти годишно ...тя си фантазира ,че той само нея обича , в софия нямал никакви гаджета , била 100 процента сигурна че той няма приятелки и никакви връзки с друга ... което аз мога да твърдя 290318391% че не е вярно ама .. няма кой да и вкара акъла в главата ... и се мотае с момчетата от нашия клас като курва на всички и накрая всички я зарязаха.

Голям фен
    Град
    Бургас
    делят ни мн мн километри.. той е чак в Америка.. но нз мн си го харесвам.. може би ще успеем да се задържим , дори и ако трябва да си изневеряваме.. нали любовта няма граници... ;(
    Танцът е израз на вертикално желание , а целувката е предупреждение за долно нападение!!! :P

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    зависи от много неща.Някои успяват да останат заедно ,но такава връзка изисква излкючително голямо доверие и вяра един в друг
    Vazmojno e,dori lubovta ot razstoianie usilva chuvstvata i gi podlaga na izpitanie,za da razberech istinski li sa bili chuvstvata vi...Osven tova chuvstvoto,koeto chte izpitvate,kogato se vidite sled meseci razdiala chte e neopisuemo!

Мега фен Аватара на iiirish
    не! растоянието е прекалено голямо! пък и да е по-малко: километрите са си километри и за мен това не са никакви връзки

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Еххх вижам,че пак аз трябва да помагам ... \/
    Мойто гадже е в гърция,а аз съм си в България.И се виждаме само през лятото... Какво ти пречи да си го оставиш и когато си идва да разнообразяваш с него?Така ще седнеш да два стола Само гледай да не изчукаш някой негов приятел,че тогава е лошо
    Дано да съм ти помогнал да вземеш ПРАВИЛНОТО решение!
    Incomplete..........

Фен
    Град
    In Your Mind..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    не! растоянието е прекалено голямо! пък и да е по-малко: километрите са си километри и за мен това не са никакви връзки
    Не съм съгласна. Една връзка може да се задържи независимо от пречките. Не винаги километрите са важни. Важно е да имаш желание, воля, сила, вяра и достатъчно любов. Това го казвам от опит личeн и на мои приятели. Няма лесни неща, но когато искаш да си с един човек чaкаш, стискаш зъби и се бориш до край.
    Ще цитирам една мисъл на Шекспир : "Любовта не е любов, която се променя, когато се намери някаква промяна, когато животът стане по труден или нещата се променят. Истинската любов ще си остане същата!"

The Only Thing I Understand Is What I Feel!

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Pri ujasno silni chustva i ogromno doverie i tyrpenie da

Супер фен Аватара на Barbie
    Аз имам връзка от разстояние. Безумно трудно е. Но го обичам толкова много, че никога не бих се отказала. Не е невъзможно - просто е трудно.

Голям фен
    Ако се обичат искренно,истински,не си изневеряват,не се лъжат какво правят ще има...Но едва дали ще се спазва всичко това...Трябва да си имат доверие,да си вярват много и да се обичат и да са заедно от повечко време,в началото по принцип на никой не му пука
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Цитирай Първоначално написано от Nightmare
    Не съм съгласна. Една връзка може да се задържи независимо от пречките. Не винаги километрите са важни. Важно е да имаш желание, воля, сила, вяра и достатъчно любов. Това го казвам от опит личeн и на мои приятели. Няма лесни неща, но когато искаш да си с един човек чaкаш, стискаш зъби и се бориш до край.
    Ще цитирам една мисъл на Шекспир : "Любовта не е любов, която се променя, когато се намери някаква промяна, когато животът стане по труден или нещата се променят. Истинската любов ще си остане същата!"
    колко си наивна! дай боже някой ден да осъзнаеш какви глупости говориш в момента! или гледате много сапунени сериали ими има нещо друго , но сте много заблудени!
    това е Америка, ве хора, не е тука крайпътното село

Говориш на момичето, че е заблудено и говори глупости, при положение, че има личен опит и приятели в такива ситуации, поне от това разбрах.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Говориш на момичето, че е заблудено и говори глупости, при положение, че има личен опит и приятели в такива ситуации, поне от това разбрах.
    уф, ти си трай там, че и без друго съм ти насъбрала много с противните ти постове
    щом твърдя едно нещо няма да го говоря на вятъра!!!!!!! имала са такива връзки, при това не една и знам какво пиша!

уф, ти си трай там, че и без друго съм ти насъбрала много с противните ти постове
    щом твърдя едно нещо няма да го говоря на вятъра!!!!!!! имала са такива връзки, при това не една и знам какво пиша!
    Съжалявам, вече ще те слушам, обещавам!

Съжалявам, вече ще те слушам, обещавам!
    каква ирония

Ако след време ще имате възможността да сте заедно , в смисъл да сте в един град бла бла , да има .
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от Pleasure
    Ако след време ще имате възможността да сте заедно , в смисъл да сте в един град бла бла , да има .
    aамии в близките няколко години не виждам как аз ще отида в Америка за постоянно или той ще остане в България..

Trudno e ... poradi dve pri4ini.4oveka ti lipsva adski mnogo, postoqnno iska6 da si s nego i ne moje6 da prev1zmogne6 bolkata, 4e ne moje6 da si s tozi 4ovek ... drugoto e, 4e dori i da obi4a6 tozi s kogoto vi delqt mnogo kilometri se poevqvat mnogo izku6eniq i kogato ne iska6 da si sam se poddava6.Trudno e mnogo.Nqkoi uspqvat, a drugi ne.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    Цитирай Първоначално написано от panterata
    делят ни мн мн километри.. той е чак в Америка.. но нз мн си го харесвам.. може би ще успеем да се задържим , дори и ако трябва да си изневеряваме.. нали любовта няма граници... ;(
    щом мн си го харесваш и си съгласна ан изневери,значи ще успеете да се задържите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си