- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- На кой филм е саундтрак новата песен на Шон Пол?
Става въпрос за песента (When you gonna) Give it up to me. Песента не струва, но обичам филми с танци, а тоя изглежда интересен. Някакви предположения?
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Ааа нз за теб, ама на мен песента страшно много ми харесва...а относно темата филма се казва "Step up"![]()
От там е, да. На мен филма страшно много ми хареса, а песента е една от любимите ми в момента! Много е хубава(според мен), както и повечето от филма.Първоначално написано от MoHuTo
Филмът е страхотен. Вчера го гледах. Песента не ми е от любимите .. но пак става![]()
На мен пък ми харесва песента.
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
Мерси много. Много съм ви благодарна, са ще го изтегля. Темата може да се заключи.
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Филма наистина си заслужава!Мн свеж и приятен!![]()
BUT I DO KNOW ONE THING THOUGH,BITCHES,THEY COME THEY GO!!!
Filma e super, pesenta e strahotna a SEAN PAUL e...SeXy PaRcHe Ot JAMAICA...hahahahahahahahahaha super e !!!!!!!!!!!!!!
SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!
Е чак секси...Първоначално написано от simemel
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...