- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo bihte napravili ako vi pokanqt na romanti4na ve4erq...
Kakvo bihte napravili ako vi pokanqt na romanti4na ve4erq i tozi koito vi e pokanil e gadjeto vii vie e ot skoro
Еми много ще се зарадвам, защото щом те кани на романтична вечеря наистина държи на теб и това почти винаги може да говори, че има сериозно отношение към теб.
зависи какво изпитвам към този който ме кани ... но мн бих се зарадвала![]()
Много бих се зарадвала и веднага ще се съглася да отида.. :P
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Веднага бих приела!Аз винаги съм била За романтиката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Ами приема се, как иначе.![]()
Черен Принц
Emi shte otida.. haha.. Typ vypros!
Еми много бих се зарадвалаДори и да не сме толкова дълго заедно съмнявам се, че ще ни бъде зле
![]()
Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:
Зависи кой![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Бих се почувствала спецялна и естествено много щастлива![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
...но преди това ще си помисля какво ще има за яденеПървоначално написано от He3HauKa
![]()
хахаха!точно!Първоначално написано от YouR_PoisoN
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Еми много ще се зарадвам, защото щом те кани на романтична вечеря наистина държи на теб и това почти винаги може да говори, че има сериозно отношение към теб.
Podkrepqm
...is just too little too late...
Според мен има 2 варианта:
или иска да ти покаже че има сериозни намерения към теб или това е някакъв жалък начин да те вкара в леглото си![]()
съгласна съм, но все пак нищо не ти пречи да приемеш поканата, разбира се винаги с едно на умПървоначално написано от sexy_small_lady
![]()
Много ще се зарадвам.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
m da be vqrno e 4e kato te pokani na romanti4na ve4erq zna4i d1rji na tebe i t.n. oba4e .... nali se se6tate 4e e vajno koi te kani!!! Poprincip ne bih se zaradvala na vseki koito me pokani na romanti4na ve4erq!!! Ako e 4oveka koito iskam.... estestveno 4e 6te se zaradvam kolkoto i da ne obi4am romanti4nite rabotioba4e .... zamislete se dali 6te se po4uvstvate suuper qko ako vi pokani nqkoi koito ne haresvate i izob6to ne 6te zabelqzvali??!! Mi.... spored mene togava 6te vi e jalno i nqma da vi e tolkova gotino kolkoto ako vi pokani 4oveka koito obi4ate ....makr 4e ne vinagi trqbva da 4aka6 to4no 4oveka koito obi4a6 6toto.... negovite 4uvstva moje da ne sa s16tite kato tvoite i trqbva da se ogleda6 i da vidi6 naokolo....xax pove4eto slu4ai to4no tozi koito nai malko o4akva6 to4no toi moje da ti napravi ne6to romanti4no... no vse pak e vajno koi e toi !!!
оо 6те ско4а до небето от радост и без да се колебая 6те приема![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
ami 6te otida
Какво бих направила.. ами ще се зарадвам много. Това е знак за обич и внимание. А ако трябва да отговоря буквално на въпроса - ще отида.
6a i napraq 60-70 lea smetka
i da sa opraq
SuTeNiOrI Ot RoussE vUv KlUBa Gan$Ta E na SeVeR bAbY
Явно гаджето ти е много романтично или много филми гледа ;D А може би , просто иска да те е*е .
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Ще пиема с удоволствие...Разбира се,ако го харесвам истински и съм сигурна,че съм готова да правя секс,защото след тази романтична вечеря какво може да следва![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!