- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo bihte napravili ako vi pokanqt na romanti4na ve4erq...
ще отида, ще се наплюскам като прасенце, ще стана, ще го целуна за чао и ще отида при любовника си за да се наситя на това което искам!
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Super otgovori no i az misleh 4e sled romanti4nata ve4erq 6te iska sex i ne mu bqh otgovorila na tozi vypros za romanti4nata ve4erq i v4era mi kaza 4e haresva o6te edno momi4e i az mu kazah dobre i mu vikam i ot go li e i toi vika ne i az vikam ot kade e i toi mi vika ot vt i az mu vikam dobre po ne s neq 6te prai6 tyi koeto iska6 qvno i osuznah 4e qvno toi iska drygata i mu vikam togaz badi 6tastliv s neq i mersi 4e me izlaga 6toto mi be6e predlojil v 4ata i az mu bqh kazala 4e go haresvam ot 2005 godina i tam kvoto si misleh i priqtelkata mi vika zaebigo vika mi ti s predi6niq si priqtel be6e nai dobre i az vikam m ti sq 6to iska6 se vyrna pri nego.
I mi vika toi na 19 godini i shte iska mnogo ot tebe dori i tova koeto ti ne iska6 a pak i shtom ot pyrviq pat ti predlaga romanti4na ve4erq a pak i shtom ne e detstven poznai i az vikam dobre i mu vikam q kaji sq tei tei hodim ili ne tq priqtelkata mi go napisa i toi pishe m nz i mu pisha nqma nz kaji mi da ili ne da znam kakvo da praq i toi vika am az moga da izbiram i az vikam dobre i toi mi vika i dvete mnogo vi haresvam i trqabva da izbiram i az vikam am 6tom trqabva davai i toi vika mne i az vikam ok mersi i mu napisah 4ao i iz4eznah navanka s priqtelkata mi i osuznah 4e tq vinagi e prava zarad tyi q poslu6ah i vikam to e qsno 4e toi moje da iska samo da me vkara v legloto i tai)) i edvali e romanti4no ne mislq 4e e romanti4na a prosto opit za da te vkara v legloto blagodarq vi na vsi4ki 4e mi otgovorih te na vuprosa
![]()
ako se pi6a beb4e iz 4atovete, i s1m 91 nabor, opredeleno bih otkazala...no kakvo zna4i romanti4na ve4erq, i za6to vsi4ki taka bihte se zaradvali...?
moqt priqtel mi gotvi vseki den, i 4esto izlizame na restorant...tova romanti4ni ve4eri li sa? izvinete, no qvno ne s1m v te4eniq na tezi ne6ta. molq razqsnete mi...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Защо bebche_91 не използва препинателни знаци, главни букви и български език? Защо се усмихва Мона Лиза и как, по дяволите се казват пластмасовите краища на връзките за обувки... Отговорите на тези въпроси ще останат загадка за нас.
ПС.
Интересно ми е какви са вариантите при подобна покана. Нима някой ще каже "Ми... не, не съм глад(на)ен" ?!
He who runs with aggression walks with no dignity
Ще се зарадвам много, ще му благодаря, а преди срещата ще се наконтя :P
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)