.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ще отида, ще се наплюскам като прасенце, ще стана, ще го целуна за чао и ще отида при любовника си за да се наситя на това което искам!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

bebche_91
    Guest

:)

Super otgovori no i az misleh 4e sled romanti4nata ve4erq 6te iska sex i ne mu bqh otgovorila na tozi vypros za romanti4nata ve4erq i v4era mi kaza 4e haresva o6te edno momi4e i az mu kazah dobre i mu vikam i ot go li e i toi vika ne i az vikam ot kade e i toi mi vika ot vt i az mu vikam dobre po ne s neq 6te prai6 tyi koeto iska6 qvno i osuznah 4e qvno toi iska drygata i mu vikam togaz badi 6tastliv s neq i mersi 4e me izlaga 6toto mi be6e predlojil v 4ata i az mu bqh kazala 4e go haresvam ot 2005 godina i tam kvoto si misleh i priqtelkata mi vika zaebigo vika mi ti s predi6niq si priqtel be6e nai dobre i az vikam m ti sq 6to iska6 se vyrna pri nego.
    I mi vika toi na 19 godini i shte iska mnogo ot tebe dori i tova koeto ti ne iska6 a pak i shtom ot pyrviq pat ti predlaga romanti4na ve4erq a pak i shtom ne e detstven poznai i az vikam dobre i mu vikam q kaji sq tei tei hodim ili ne tq priqtelkata mi go napisa i toi pishe m nz i mu pisha nqma nz kaji mi da ili ne da znam kakvo da praq i toi vika am az moga da izbiram i az vikam dobre i toi mi vika i dvete mnogo vi haresvam i trqabva da izbiram i az vikam am 6tom trqabva davai i toi vika mne i az vikam ok mersi i mu napisah 4ao i iz4eznah navanka s priqtelkata mi i osuznah 4e tq vinagi e prava zarad tyi q poslu6ah i vikam to e qsno 4e toi moje da iska samo da me vkara v legloto i tai )) i edvali e romanti4no ne mislq 4e e romanti4na a prosto opit za da te vkara v legloto blagodarq vi na vsi4ki 4e mi otgovorih te na vuprosa

ako se pi6a beb4e iz 4atovete, i s1m 91 nabor, opredeleno bih otkazala...no kakvo zna4i romanti4na ve4erq, i za6to vsi4ki taka bihte se zaradvali...?

moqt priqtel mi gotvi vseki den, i 4esto izlizame na restorant...tova romanti4ni ve4eri li sa? izvinete, no qvno ne s1m v te4eniq na tezi ne6ta. molq razqsnete mi...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Защо bebche_91 не използва препинателни знаци, главни букви и български език? Защо се усмихва Мона Лиза и как, по дяволите се казват пластмасовите краища на връзките за обувки... Отговорите на тези въпроси ще останат загадка за нас.

ПС.
    Интересно ми е какви са вариантите при подобна покана. Нима някой ще каже "Ми... не, не съм глад(на)ен" ?!
    He who runs with aggression walks with no dignity

Цитирай Първоначално написано от sexy_small_lady
    Според мен има 2 варианта:

или иска да ти покаже че има сериозни намерения към теб или това е някакъв жалък начин да те вкара в леглото си
    и аз съм на същото мнение,но непознаваме човека и нямаме идея що за птица е.. аи какво толкова има да се чудиш отиди!

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ще се зарадвам много, ще му благодаря, а преди срещата ще се наконтя :P
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове