.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

pff..typ jenski cikyl

Hora napravo podludvam,zasipaha mi se praznicite zaradi typiq cikyl na priatelkata mi.Vinagi pravim sex s prezervativ,proverqvam prezarvativa,vnimavam i t.n. Zakysnqva i ve4e s 10 dni,napravihme 3 test-a - otricatelni (Surecheck) ,do sega i e zakysnqvalo max s 7 dni i mi e nqkfo super nervno i kofti pisna mi vseki mesec da se terzaq zaradi neredovniq i cikyl..

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    eh ti puk kakvo kato i e neredoven poniakoga e normalno zavisi na kolko e i moia zakusniava ponqkoga ne se pritesnqvaite 6tom sledite vsi4ko s prezervativa \/

А замисляш ли се на нас какво ни е?!
    Всеки месец прекарвам 5 дни в ада и плащам с кръвта си, защото съм жена. Добре, че поне полов живот не водя и нямам притеснения като вашите. Това, което мога да дам като съвет, е може би да минете на противозачатъчни - те фиксират цикъла и предотвратяват забременяването. Идете на гинеколог, за да прецени кои са най-подходящи за вас.
    И не забравяйте - противозачатъчни ако се взимат, не бива да се пуши!

ne se shashkai shtom i testovete sa otricatelni... po-golqma garanciq ot tova predi cikyla da i doide ne vijdam taka 4e spokoino...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    somewhere in nowhere like Courage :) my sweet neighbour
    ot vremeto e ! стига ве4е 3 теста сте направили! няма и нищо на моми4ето... само се паникьосвате без причини... "от мухата се прави слон "

Голям фен
    То цикъла закъснява по много причини- не само от бременост. Но ако това закъснение вгорчава много живота ви и има опасност да повлияе на отношенията ви, нека взема някакви регулиращи препарати. Така ти имаш чувство, че си виновен, а то е много гадно като усещане.

play_with_me
    Guest

Spkz

Suvsem norml. e da i zakusnqva i da e s neredoven cikul.Dokaty ne stane na 22 i dokaty organizma i ne se razvie cikula i nqq da e postoqnen.Ima jeni koity cql jivot sa s neredoven cikul tei che spkz puk i shtom ste pravili veche 3 testa.. nqq ot kakvo da se pritesnqvate :P

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    споко,пич както другите са написали-щом тестовете са отрицателни,нямаш повод за притеснения(ест,ако тестовете са направени след 7 дни или повече) по много причини е възможно да й закъснява споко!
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Guest
    radvam se da vidq zagrijeno mom4e. Ne se trevoji, iskam da ti kaja, 4e i na men, makar i rqdko mi se slu4vat podobni anomalii, i 4e nikak ne sa priqtni...No shtom pravite 3 testa, otricatelni, nqma ot kakvo da se pritesnqvate. Na momi4eto moje da i zakysnqva ot red faktori- stres, smqna na vremeto, dieta, a kakto sam kazvash- cikylyt i vse oshte e neredoven. Ima li MPS? Ako ima veroqtno tezi dni tr da i doide... Podkrepqi q mnogo, zashtoto na neq i e po- trudno v momenta, otkolkoto na teb, povqrvai mi! I nai-vese uspokoqvai q, zashtoto ot pritesnenie moje da i zakysnee mn pove4e... Jelaq vi kysmet

Guest
    Брато, бъди абсолютно спокоен, нищо не е станало. Щом и трите теста са отрицателни, тогава няма място за съмнение!
    Един съвет, ако приятелката ти има нужните години, купи й противозачатъчни, тогава ще бъдеш на сто процента сигурен. НО трябва да го съгласуваш първо с нея и да се поразровите предварително в нета затва кои са по-подходящи ако наистина сте го решили, защото противозачатъчните имат и неприятни аномалий. Късмет!

Мега фен Аватара на koalka
    НЯМА за какво да се притесняваш, при положение, че сте го правили с презерватив.Нормално е женският цикъл да закъснява при момичетата.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    radvam se da vidq zagrijeno mom4e. Ne se trevoji, iskam da ti kaja, 4e i na men, makar i rqdko mi se slu4vat podobni anomalii, i 4e nikak ne sa priqtni...No shtom pravite 3 testa, otricatelni, nqma ot kakvo da se pritesnqvate. Na momi4eto moje da i zakysnqva ot red faktori- stres, smqna na vremeto, dieta, a kakto sam kazvash- cikylyt i vse oshte e neredoven. Ima li MPS? Ako ima veroqtno tezi dni tr da i doide... Podkrepqi q mnogo, zashtoto na neq i e po- trudno v momenta, otkolkoto na teb, povqrvai mi! I nai-vese uspokoqvai q, zashtoto ot pritesnenie moje da i zakysnee mn pove4e... Jelaq vi kysmet
    Аз имам МПС-Ауди А4 и съм доста довоелн от нея!От други МПС-та освен тия дето по пътя се движат аз не разбирам!

Спокойно нищо му няма на момичето. Щом и трите теста са отрицателни, а и сте се пазили няма защо да се притеснявате. На колко години е момичето? Ти самия казваш, че менструацията и е нередовна, което означава, че няма защо да се притесняваш. А и колкото повече се притеснява, толкова повече ще и закъснее.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    Ямайка
    SURECHECK?

Щом е правила този тест,значи всичко е наред!

"Има ли една черта,Жоро е невинен!"

П.П. Кфа е таа скрита реклама бе?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
    Брато, бъди абсолютно спокоен, нищо не е станало. Щом и трите теста са отрицателни, тогава няма място за съмнение!
    Един съвет, ако приятелката ти има нужните години, купи й противозачатъчни, тогава ще бъдеш на сто процента сигурен. НО трябва да го съгласуваш първо с нея и да се поразровите предварително в нета затва кои са по-подходящи ако наистина сте го решили, защото противозачатъчните имат и неприятни аномалий. Късмет!
    противозачатъчните се предписват от ГИНЕКОЛОГ!А не се взимат по разни форуми от интернет.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)

Проверява презерватива, 3 отрицателни теста за бременност и ПОСЛЕ ИСКА СЪЧУВСТВИЕ!? GWARGH!

И трябва да си ебaти тъпото копче да купиш противозачатъчни на приятелката си просто ей-така. Хапчета трябва да се изписват САМО И ЕДИНСТВЕНО от гинеколога! Не знам ти как правиш, Умнияя, ама май е най-добре да се заинтересуваш колко струва пансионът в "Карин дом" за бъдещото ти изродче.
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    На мен гинекологът изписва противозачатъчни по телефона!

е не е дошъл края на света.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    trqvna
    няма за какво да се притесняваш нали следите презерватива и с него всичко е наред и сте направили три теста които са отрицателни значи нищо й няма това че й закъснява може да е от възрастта или просто да й е нередовен споко няма да ставаш татко

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    направо ме уби

Фен
    Град
    Свищов
    Щом си е направила три поредни теста няма от какво да се притеснявате.
    Listen Trance and be Cool!
    Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.

Повече от фен
    ...

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Природа
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от лоринда
    направо ме уби
    Бях на море и не ми спираше менструцията 12-13 дни. какво да ме прави човекът?

Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от лоринда
    направо ме уби
    Бях на море и не ми спираше менструцията 12-13 дни. какво да ме прави човекът?
    това е било спешен случай помислих че винаги ти ги изписва така.е кой ти даде рецепта?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си