- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- pff..typ jenski cikyl
Hora napravo podludvam,zasipaha mi se praznicite zaradi typiq cikyl na priatelkata mi.Vinagi pravim sex s prezervativ,proverqvam prezarvativa,vnimavam i t.n. Zakysnqva i ve4e s 10 dni,napravihme 3 test-a - otricatelni (Surecheck) ,do sega i e zakysnqvalo max s 7 dni i mi e nqkfo super nervno i koftipisna mi vseki mesec da se terzaq zaradi neredovniq i cikyl..
![]()
А замисляш ли се на нас какво ни е?!![]()
Всеки месец прекарвам 5 дни в ада и плащам с кръвта си, защото съм жена. Добре, че поне полов живот не водя и нямам притеснения като вашите. Това, което мога да дам като съвет, е може би да минете на противозачатъчни - те фиксират цикъла и предотвратяват забременяването. Идете на гинеколог, за да прецени кои са най-подходящи за вас.
И не забравяйте - противозачатъчни ако се взимат, не бива да се пуши!
ne se shashkai shtom i testovete sa otricatelni... po-golqma garanciq ot tova predi cikyla da i doide ne vijdamtaka 4e spokoino...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ot vremeto e ! стига ве4е 3 теста сте направили! няма и нищо на моми4ето... само се паникьосвате без причини... "от мухата се прави слон"
То цикъла закъснява по много причини- не само от бременост. Но ако това закъснение вгорчава много живота ви и има опасност да повлияе на отношенията ви, нека взема някакви регулиращи препарати. Така ти имаш чувство, че си виновен, а то е много гадно като усещане.
Suvsem norml. e da i zakusnqva i da e s neredoven cikul.Dokaty ne stane na 22 i dokaty organizma i ne se razvie cikula i nqq da e postoqnen.Ima jeni koity cql jivot sa s neredoven cikul tei che spkzpuk i shtom ste pravili veche 3 testa.. nqq ot kakvo da se pritesnqvate :P
radvam se da vidq zagrijeno mom4e. Ne se trevoji, iskam da ti kaja, 4e i na men, makar i rqdko mi se slu4vat podobni anomalii, i 4e nikak ne sa priqtni...No shtom pravite 3 testa, otricatelni, nqma ot kakvo da se pritesnqvate. Na momi4eto moje da i zakysnqva ot red faktori- stres, smqna na vremeto, dieta, a kakto sam kazvash- cikylyt i vse oshte e neredoven. Ima li MPS? Ako ima veroqtno tezi dni tr da i doide... Podkrepqi q mnogo, zashtoto na neq i e po- trudno v momenta, otkolkoto na teb, povqrvai mi! I nai-vese uspokoqvai q, zashtoto ot pritesnenie moje da i zakysnee mn pove4e... Jelaq vi kysmet![]()
Брато, бъди абсолютно спокоен, нищо не е станало. Щом и трите теста са отрицателни, тогава няма място за съмнение!
Един съвет, ако приятелката ти има нужните години, купи й противозачатъчни, тогава ще бъдеш на сто процента сигурен. НО трябва да го съгласуваш първо с нея и да се поразровите предварително в нета затва кои са по-подходящи ако наистина сте го решили, защото противозачатъчните имат и неприятни аномалий. Късмет!
НЯМА за какво да се притесняваш, при положение, че сте го правили с презерватив.Нормално е женският цикъл да закъснява при момичетата.
Аз имам МПС-Ауди А4 и съм доста довоелн от нея!От други МПС-та освен тия дето по пътя се движат аз не разбирам!Първоначално написано от Анонимко
![]()
Спокойно нищо му няма на момичето. Щом и трите теста са отрицателни, а и сте се пазили няма защо да се притеснявате. На колко години е момичето? Ти самия казваш, че менструацията и е нередовна, което означава, че няма защо да се притесняваш. А и колкото повече се притеснява, толкова повече ще и закъснее.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
SURECHECK?
Щом е правила този тест,значи всичко е наред!![]()
"Има ли една черта,Жоро е невинен!"![]()
П.П. Кфа е таа скрита реклама бе?![]()
Първоначално написано от Умнияя-Дъ Ретърн!
противозачатъчните се предписват от ГИНЕКОЛОГ!А не се взимат по разни форуми от интернет.
![]()
![]()
![]()
Проверява презерватива, 3 отрицателни теста за бременност и ПОСЛЕ ИСКА СЪЧУВСТВИЕ!?GWARGH!
И трябва да си ебaти тъпото копче да купиш противозачатъчни на приятелката си просто ей-така. Хапчета трябва да се изписват САМО И ЕДИНСТВЕНО от гинеколога! Не знам ти как правиш, Умнияя, ама май е най-добре да се заинтересуваш колко струва пансионът в "Карин дом" за бъдещото ти изродче.
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!
На мен гинекологът изписва противозачатъчни по телефона!
е не е дошъл края на света.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
няма за какво да се притесняваш нали следите презерватива и с него всичко е наред и сте направили три теста които са отрицателни значи нищо й няма това че й закъснява може да е от възрастта или просто да й е нередовен споко няма да ставаш татко![]()
Първоначално написано от krem4et0
направо ме уби
![]()
Щом си е направила три поредни теста няма от какво да се притеснявате.
Listen Trance and be Cool!
Чалгата води до деградация и е еквивалент на радиация.
...
Природа![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Бях на море и не ми спираше менструцията 12-13 дни. какво да ме прави човекът?Първоначално написано от лоринда
това е било спешен случай помислих че винаги ти ги изписва така.е кой ти даде рецепта?Първоначално написано от krem4et0