И така от сега искам да предупреда, че историята е бая дълга и ще помоля всеки да я прочете и да си каже мнението.
Началото на учебната година дойде. Запознах се с много хора, доста приятели спечелих, доста момичета ме харесвха и всичко беше точно. Видях едно момиче из коридорите, то също ме видя. По някаква случайност тя беше много добра приятелка лятото с моя приятел и го е питала кой съм аз? много съм бил красив и т.н. И естествено мен ме хвана любовта и започнах да я търся, да я гледам, да си говорим и т.н. В IRC тя постоянно ми се включваше, всичко беше повече от прекрасно. На няколко пъти сме се карали, и то така, че да не си говорим със седмици/месеци/. Началото на декември дойде и тя ми се включи в irc (преди това се бяхме скарали и аз не се сещах за нея, но е разбрала че се занимавам с други момичета и я е хванала съвестта). Започнахме да си чатим, в даскало си говорихме, усмихваше ми се навсякъде където се видим. Преди 20тина дена ме попита дали така се държа с всички мои приятелКИ. Аз й отговорих да, защото не бях сигурен дали има чувства към мен. Тя се сдуха много и си легна, не ми обясни защо. На следващата вечер тя беше в ирц, аз също и никой не смееше да се включн на другия. Тя ми се включи и ме попита дали имам чувства към нея, аз й казах да и тя ме попита тогава защо съм и бил казал че съм се държал така с другите момичета/приятелки и аз и обясних. Тя стана супер радостна. В следващите 10 дни всичко беше прекрасно, станахме много близки. Скарахме се за това кога ще излезем. Тръгнахме да се опавяме, и стигнахме до въпроса за любовта и тя ми каза, че е нещо като влюбена в мен, само аз съм и можел да и оправя настроението, значел съм много за нея и т.н. Аз й признах също, но така и не сме излизали от както се познаваме. Сигурно нея я е страх да не я нараня, но много пъти съм й казвал, че съм различен и тя също ми е казвала, че съм различен и че това много й харесвало. Тя нямаше нет последната седмица и се отдалечихме един от друг. Засичахме се из кафетата, само погледи си мяркахме, не сме си говорели. Кликвахме си, пишеше ми смси, но спря по едно време. Тя ми беше казала, че до Нова година ще реши или малко след това (имам рд тогава) и ще ми каже за решението си. Чаках я близо 1 месец и половина, никога не бях срещал такава като нея. Не си бяхме кликвали от 3 дена сигурно, а в навечерието на нова година даже и смс не ми прати. В 11.57 (3 минути преди новата година) реших, че трябва да прекъсна всичко, трябваше да го направя и да започна новата година наново. Мислех си, че е прекалено лесно да го направя, но не се оказа така. Беше ми много трудно да й кажа всичко, за решението ми. Вече 3ти ден не ми е звъняла, нито аз на нея. Тя все още няма нет, а като си пусне нета сигурно ще ми пише, всичко може би ще започне наново, но не се знае. Искам да бъда с нея, но явно тя още не е сигурна. Дадох й прекалено много време, много търпелив човек съм, много пъти съм й помагал на нея, както и тя на мен. Не знам какво да правя. С въпросния приятел, където ми каза, че е питала за мен станахме много близки. Всичко си споделяме и с него сме в една безизходица и се чудим какво да правя. А момичето ми каза, че такива чувства, които изпитвала към мен не можела да изпива към никой друг.

Дългичко е, но ще ви помоля да го изчетете и кажете мнението