- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 6te se radvam ako mi pomognete
taka...znam 4e ne mu e tuka mqstoto da puskam takava tema...no znam 4e 6te mi pomognete,zatova vi blagodarq predvaritelno.Iskam da si smenq avatara kato si ka4a snimki ot moq komputyr,no ne znam kak stava toq nomer.6te sym vi blagodarna ako mi obqsnite kak...
o6te vednyj vi se izvinqvam ... i se nadqvam da mi pomognete..
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Мястото на темата наистина не е тук ама айде като си я пуснала ще ти обясня. Взлизаш тук http://www.imageshack.us/ и си upload-ваш снимката от компа.Ще ти излязат различни кодове и линкове.Ползвай последния!
Надявам се ме разбра,ако има нещо пиши на ЛС [/url]
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Аз шахматист - жена компютърен специалист![]()
Incomplete..........
да ти имам самочувствиетоПървоначално написано от LGPz
и като е момиче какво?!
ти как си се родил?! - научен?!
![]()
егаги хората!![]()
Ами за твое сведение баща ми ми е чел приказки докат съм бил в корема на майка ми!Докато съм се раждал съм пеел химна на България! \/
Incomplete..........
...и си се родил простак?! верен отговорПървоначално написано от LGPz
![]()
Защо във всяка тема трябва да стават спорове??
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
защото някой хора си мислят, че със глупавите си постове са много интересниПървоначално написано от nasty_f
а аз такива не мога да понасям!