.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Играем ли роля пред другите???

Искам да ви задам едни ммн сериозен въпрос ,а тои е Играем ли роля пред другите около нас и пред кои човек можем да ме истински да покажем истинксата личност?????страх ли ни е да покажем пред другите кои сме наистина??
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Ми честно казано колкото и да казваме, че сме истински и сме себе си... ВИНАГИ малко или много играем някаква роля.Рядко показваме истинстака си същност.. може би от срам или от страх как ще ни приемат другите правиме неща , с които се опитваме да се харесваме на останалите.
    Според мен най-истински може да бъдем с роднините ни.. и с най-най-най близките ни приятели.
    :)
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Супер фен Аватара на maybelline
    Мисля,че единствените хора пред които сме точно такива каквито сме са най-най-най-добрите ни приятели и в някои случаи - братята и сестрите.

Мега фен Аватара на iiirish
    дори и да крием някаква част от себе си, това по-скоро се нарича самосъхранение, отколкото роля! много хора например крият своята чувствителност от страх да не бъдат лесно наранявани техните чувства! за мен лично това не е роля!
    аз също съм част от тези хора, които скриват част от същноста си, част която пазя само за себе си. но все пак няма човек, който да се разкрива напълно пред останалите нали

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    Ми честно казано колкото и да казваме, че сме истински и сме себе си... ВИНАГИ малко или много играем някаква роля.Рядко показваме истинстака си същност.. може би от срам или от страх как ще ни приемат другите правиме неща , с които се опитваме да се харесваме на останалите.
    Според мен най-истински може да бъдем с роднините ни.. и с най-най-най близките ни приятели.
    I az mislia,che se opitvame da se haresame na ostanalite,koeto e glupavo,no prosto sme si takiva ,ne mojem da se promenim.I az smiatam,che samo pred nay-blizkite si hora mojem da badem sebe si,a za men tova sa moite rodnini,zachtoto ne viarvam v priatelstvoto!

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Mnogo malko hora me poznavat naistina.. Igraq roli.. Horata koito ne sa mi dostatachno blizki me mislqt za chovek na koito ne mu puka ot nishto.. chovek koito gleda na vsichko s usmivka.. chovek koito jivee za miga.. chovek koito e ot kamyk... a se lyjat.. zashtoto sym tolkova chuvstvitelna.. no ne obicham da go pokazvam.. imam sumati problemi na glavata.. no ne moga da si pozvolq luksa da zarazq horata okolo men s otricatelna energia.. Ta na vyprosa dali igraq roli.. Da.. igraq rolq.. vseki den!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Мисля, че разбрах какво искаш да кажеш.Ами например само един човек знае наистина какъв човек съм и прекалено добре ме познава.Смея да твърдя, че дори родителите ми не ме познават толкова добре.Хората, с които прекарвам голяма част от времето- класа ми, не знаят в същност какъв човек съм.Естествено, до някаква степен ме познават, но тя не е толкова голяма.Но иначе не мисля, че играя някакви роли или нещо то сорта.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!
    мен лично само един човек ме познава такъв какъвто съм и това е моито гадже може и да ви звучи малко странно ама тя е човекът който ме разбира наи добре........може би и дваматами наи наи наи наи ниа птиятели ибяче пред тях немога да кажа сичко което казвам на нея......може и малко да е странно но е така!!!!!!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Мисля, че разбрах какво искаш да кажеш.Ами например само един човек знае наистина какъв човек съм и прекалено добре ме познава.Смея да твърдя, че дори родителите ми не ме познават толкова добре.Хората, с които прекарвам голяма част от времето- класа ми, не знаят в същност какъв човек съм.Естествено, до някаква степен ме познават, но тя не е толкова голяма.Но иначе не мисля, че играя някакви роли или нещо то сорта.

почваш да ме плашиш вече ... толкова много прилика
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Цитирай Първоначално написано от madlencheto:)
    I az mislia,che se opitvame da se haresame na ostanalite,koeto e glupavo,no prosto sme si takiva ,ne mojem da se promenim.I az smiatam,che samo pred nay-blizkite si hora mojem da badem sebe si,a za men tova sa moite rodnini,zachtoto ne viarvam v priatelstvoto!
    при мене и човек,който обичам..
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Голям фен
    Град
    на луната
    До голяма степен играя роли.Защо ли? Защото всичко зависи от ситуацията, много хора ме имат за надута, а само няколко знаят че аз всъщност не съм такава, въпрос на разбирания!Но да всеки човек играе роли, и всеки които каже че не е така ще излъже!
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    еми да неизбежно е просто..познават ме сестра ми и някои приятели..пове4ето ме познават като..силна ли4ност..ку4ка в някои слу4аи..и която се ибаам с мом4етата..но НЕ не съм абсолиутно винаги такава!!
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Пред този който обичаме, и той също ни обича
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Не знам честно казано...Това ме накара да се замисля дали се държа истински пред повече хора,с които не съм много близка.Може би малко не съм себе си .Но пред близки и най-вече пред сестра ми съм си най-истинска и се държа естествено
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Ами играем разбира се!Ако някой каже,че е 100% истински значи е най-лъжливото копеле което съшествува Истинската си същност можем да разкрием единствено пред човек,чието поведение ни дава сигурност.Човек не се замисля дали може да се разкрие напълно пред някой,просто той го предразполага да бъде себе си.Присъствието му те кара да се чувстваш свободен,да не се срамуваш или да се страхуваш да покажеш какъв си,просто го правиш и даже и да не искаш да показваш и слабостите си,не можеш да играеш роля колкото и да искаш.Ще чувстваш,че предаваш този човек.Че не си ТИ.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от TreeHill
    Цитирай Първоначално написано от koalka

почваш да ме плашиш вече ... толкова много прилика
    Не се плаши,нормално е....и ти заедно с твоето момче от 1 година нали?

kakvoto i da si govorim.. 4ovek mu se e slu4valo pone vednuj da izigrae nqkoq rolq pred drugi hora min god gospojata po bg mn`mi haresa kak se izkaza.. ponqkoga trqbva da igraesh roli dori za da si kupish 1 kilo praskovi moje da ne ti e priqtno no ako se usmihneesh na prodava4kata tq moe da ti dade po hubavite praskovki i t.n. abe neshto takova kaza.. ne pomnq no sum suglasna s neqq

Guest
    Тук не говорим за роля.. Това "да играе роля" е много общо казано. Зависи пред кой ще бъде. Може би, човек се държи различно пред нови хора на които иска да се хареса, но не смятам, че играе роля пред приятелите си. Какво ще бъде това да играе роля пред тях? Една вечна роля?! Та то все едно ще е някой друг...

HeonuTeH
    Guest
    Vijte sq az udoma se praq na dobyr 6toto trqa sam dobyr po princip navynka praq kvot mi skimne tei4e kat izlqza s priqteli ama baj priqteli ili s kompaniqta togava sam az !
    Multi Gazar ;P
    udoma ne psuvam 6otot ... ama kakto i da e ai 4ao 4ng

Супер фен
    nezn takiva ne4ove6ki vyprosi ne me interesuvat i 6te6e da e normalno i teb da ne te interesuvat

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    nezn takiva ne4ove6ki vyprosi ne me interesuvat i 6te6e da e normalno i teb da ne te interesuvat
    повърхностен и ограничен си.Защо да не се замисляме понякога над тези неща.И темичката е мн интересна.При положение ,че нямащ какво да кажеш би могъл да си спестиш коментарите...

Град
    По пейките
    Цитирай Първоначално написано от vvs_go
    И нас не ни засягат глупаците/глупачките по форумите но явно ти си един/една от тях...Обичам непукисти като тебе но теб лично те мразя защото май се опитваш да правиш повече мнения...

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    vseki chovek se krie malko ili mnogo ot drugite kakuv e vsushtnost za da ne go naranqt ili za da ne se vuzpolzvat ot dobrotata mu naprimer.Men lichno me poznavashe bovshiq dotolkoba,che mojeshe da predvidi vsqko moe deistvie i sega sujalqvam che se razkrih tolkova mnogo!zatova moje samo pred istinskite si priqteli mojem da se razkriem nai-mnogo,no ne i napulno!no tova ne sa roli,zashtoto ne go pravim s nqkakva cel,a prosto ot predpazlivost!a za gadjetata..emi mislite si,che te vi poznavat nai-dobre ,zashtoto ste nai-mnogo vreme s tqh ili ste namerili horata za vas.dano da e vtoroto

Vseki se m14i da prikriva nqkoi svoi nedostat1k ili nqkoq svoq lo6a 4erta ot xaraktera si, a drugi p1k se opitvat da pokajat ne6to, koeto s1vsem ne pritejavat, no ponqkoga v staranieto si da se xaresame na nqkogo prekalqvame i togava stava lo6o.Xorata, koito prekarvat po mnogo vreme s nas i ob6tuvat mnogo s nas, s16to taka nabludavat reakciite ni v razli4ni situacii nqma kak da ne razberat do nqkade kakvi sme.Li4no az s razli4nite xora se d1rja po razli4en na4in za tova i precenkata im za men e razli4na.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    дори и да крием някаква част от себе си, това по-скоро се нарича самосъхранение, отколкото роля! много хора например крият своята чувствителност от страх да не бъдат лесно наранявани техните чувства! за мен лично това не е роля!
    аз също съм част от тези хора, които скриват част от същноста си, част която пазя само за себе си. но все пак няма човек, който да се разкрива напълно пред останалите нали
    Напълно съм съгласна!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си