.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Тема: Дебел съм

дебелак
    Guest

Дебел съм

Значи на 17 години съм, 94-95 кг. и 178 см.
    Цял живот се опитвам да отслабна, но не мога. Писнало ми е! Да се самоубия най-добре...

Guest
    vij sega vzemi malko da se ograni4ava6 ot sladko, gazirano, mazno i t.n.! mini pove4e na plodove, zelen4uci 4ai4eta i se hvani da sportuva6 ne6to! spored men ne si 4ak debel! a i nai lesniq na4in da se izm1kne6 ot vsi4ko e samoubiistvoto i posle kakva polza ima ot tova?! nikva! are dr1j se! uspeh!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    vij sega vzemi malko da se ograni4ava6 ot sladko, gazirano, mazno i t.n.! mini pove4e na plodove, zelen4uci 4ai4eta i se hvani da sportuva6 ne6to! spored men ne si 4ak debel! a i nai lesniq na4in da se izm1kne6 ot vsi4ko e samoubiistvoto i posle kakva polza ima ot tova?! nikva! are dr1j se! uspeh!
    Съгласна съм. Ограничи и хляба и тестото като цяло, ако ти е трудно яж само черен хляб. Освен това можеш да отидеш на диетолог. Имай предвид, че не ходят само момичета на такива специалисти... и даже ти препоръчвам да отидеш вместо да четеш различни диети дадени от тоз-и-оня... защото диетолога ти прави СПЕЦИАЛНА само за твоя организъм диета. Можеш да ходиш и на фитнес с инструктор. Предполагам, че и той ще може да ти изготви специална програма.
    Горе главата ... и без глупави мисли за самоубийство......
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Samo s oplakvane i prazni opitit nqma da stane. Imai predvid che normalnoto otslabvane e 1-2-3 kilograma na mesec...
    wtf

Голям фен
    Град
    Compton
    Започни да бягаш и да ходиш на фитнес,не яж сладко,газирано,мазно,пърж но и тестени изделия без черния хляб.Наблегни на плодове,месо,яйца и зеленчуци и не си мисли,че като не ядеш ще има някъв резултат а е много вредно,за това яж това което съм написал

Супер фен
    съгласна съм с горното мнение
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Овесения
    Samo s oplakvane i prazni opitit nqma da stane. Imai predvid che normalnoto otslabvane e 1-2-3 kilograma na mesec...
    Не че е от голямо значение, но са 5.
    Започни да се храниш здравословно и ще отслабнеш.

Голям фен
    Град
    Compton
    нищо не става само с хранене трябва и спорт
    за хубавата физика се иска 33%спорт 33%хранене 33%почивка

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    bb-team.org... 1% суплементи нали така бате - аминокиселинки, протеинче...
    wtf

Голям фен
    Град
    Compton
    bb-team.org... 1% суплементи нали така бате - аминокиселинки, протеинче...
    остей ги тия лайна

Фен
    Град
    Русе
    Започни да бягаш и да ходиш на фитнес,не яж сладко,газирано,мазно,пърж но и тестени изделия без черния хляб.Наблегни на плодове,месо,яйца и зеленчуци и не си мисли,че като не ядеш ще има някъв резултат а е много вредно,за това яж това което съм написал
    Доволен съм момче
    If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home

Фен
    Град
    Varna
    ти успокояваш ли го???

най глупаво е самоубийството.... няколко килограма повече не правят човек по малко значим.... за някой дори не е важно как изглеждаш...ако искаш наистина да отслабнеш горните мнения дават добри съвети.успех ...
    Only God can Judge me... Be the Best!

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от Bounty`Killer
    Доволен съм момче
    \/

Guest
    С тея килограми не трябва да се бяга, защото ще се е*е мамата на глезените. По-добре е да се кара колело или пък в фитнес зала - кростренажор.

za malko ograni4eniq na hraneneto sam saglasna...no ako nqma6 vazmojnost da bqga6 ili prosto marzela naddelqva,moje6 da si prai6 nqkvi uprajneniq u vas si na spokoistvie,kadeto nikoi ne te gleda i nikoi ne te pritesnqva!bez vredni hrani i s malko uprajnenie 6te si na 6...a i trqa mn zdrava VOLQ i nervna sistema )) aide kasmet!
    Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!

Фен Аватара на Fr0s7y
    Град
    D-town
    Хич няма да стане с "неядене" и "диети". Ограничаваш хляба и газираното и сладкото максимално , тренираш минимално 4 пъти по час - час и половина в седмицата и тва е! Идеална "рецепта". Така тоя месец свалих 6 кг. и то без да се зоря много. Ако много ти се прияде сладко си вземи натурален шоколад и можеш да пиеш газирана вода/тоник , защото в тях няма захар и оцветители. Можеш да вземаш и разхлабителни "Лаксена" или чай Pu-Erh , но само ако искаш.
    The sand is singing deathless words to me...
    Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
    Too many doses and I'm starting to get an attraction
    My confidence is leaving me on my own

!!!НЕ ПРАВИ ГЛУПОСТИ!!!

Да се самоубия най-добре...
    Най-голямата глупост която някой някога може да направи, е да се самоубие!
    Едно от нещата, които съм научил в моя живот е че всичко може да се промени, само времето ни ограничава.
    Значи на 17 години съм, 94-95 кг. и 178 см.
    Цял живот се опитвам да отслабна, но не мога. Писнало ми е!
    По ирония на съдбата, аз също съм на 17, 178 см,65 кг.Цял живот се мъча да кача килограми,но единствено трупам на корем.
    Съветите за фитнеса са добри, но аз ще ти кажа нещо по-важно
    Не трябва да мислиш че хората (особенно момичетата) няма да те харесват, защото си дебел!
    Това ще те вкара в комплекси и ще ти пречи 10 пъти повече, отколкото килограмите.
    Виждал съм как дебело момче ходи с много готини мадами.Защо ли?
    Защото той самият не мисли че е проблем и тя също не го възприема като проблем.
    По същият начин мислех че очилата ми стоят грозно.
    Сега, за мен няма значение дали съм с или без очила.Просто не ми пука.
    Ако искаш повече информация, потърси ме лично.
    П.С. Даже може да се избъзикаш с някой свой недъг.Напр."Викат ми толумбичката.Ядат ли ти се толумбички?"...
    "Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
    No faith but what we made!
    -- Life is a game, the first rule is have fun. --

съгласна съм с това друго което мога да добавя е :
    не яж след 5 чеса така организма ще преработи храната по лесно
    яж често по малко
    дъвчи бавно,така ще се нахраниш по лесно и няма да е нужно да ядеш големи количества..
    " опитай да се насладиш на всеки един момент от храненето

автора
    Guest
    Здравейте, благодаря за отговорите.
    Аз имам велоаргометър, абсуинг 2, тотал боди билдър, и още такива уреди от телешопинг, но просто не намирам време да го тренирам, пък и ме мързи. Освен това са ми казали да тренирам сутрин на гладно (а съм първа смяна). Друг проблем е храната в училище, винаги ям по 2 мазни банички. Много ми е трудно да спазвам някаква диета (да изчислявам колко грама и калории е дадена храна). Ще си купя как ги наричате... мюсли Колко мога да отслабна за 2-3 месеца???

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва да си го поставиш за цел и да имаш волята да я постигнеш!Съветвай се с диетолог и тръгни на фитнес.

пи4 аз сам то4но обратно на твоито мнооо сам слаба но питаи ва6те да т разкажат за"НЯМА ДА Е ВСЕ ТАКА"питаи ги или ако я знае6 си напражи изжоди недеи да умира6 жижота е пред теб!!!

НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!

Guest
    o6te ne6to - ne se pritesnqvai 4e si debel; az su6to sum debel i imam i papki, no ne se pritesnqvam i nqmam nikakvi problemi; sega v momenta svalq - hodq na fitnes - tva onova, no jivota ne e svar6il; hodq si po kupon4eta i t.n.
    prosto trqq izleze6 ot 4erupkata si i da ne se pritesnqva6

Guest
    Ходи на фитнес и питай инструктора кво да правиш!Да знаеш,че яденето е най-важно!Един фр свали 30 кила за 4-5 месеца,така че е възможно.Па ако не щеш иди се гръмни

и аз

и аз съм дебел но много повече значи на 16 години съм но тежа 105 килограма 1.75 съм висок и сега съм почнал 1 диета аз съм си я измислил не съм чел просто еи така та въпроса ми е дали ще ми помогне тая моя ето я и нея:

за закуска 4 пържени яица с малко олио савсем малко с домат пилешка паржола и 3 филиики черен хляб
    за обяд домати със сирене и пилешка пържола пак с 2 филиики черен хляб
    за вечеря без ядене макс 1 домат с сол
    на ден трябва да пия ( според мен) по минимум 2 литра вода
    никакво сладко швепсове и такива калорични неща
    преди лягане по 5 коремни преси и 5 лицеви ( с дните ги овеличавам)
    и понякога street fitnes

това ми е диетата благодаря предварително

3 филии хляб за закуска? O_____O
    Отиди на диетолог.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове