.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    bebCheto`
    Guest

Vie kak razbirate tova?

S tova momche imame nqkakva vrazka(taina),zashtoto az taka iskax i trqbvashe da sme zaedno na nova godina no toi zamina za Bansko i prez noshta govorihme kolko si lipsvame i kak nqmame tarpenie da se vidim!No snoshti kogato me zakara do nas az iskah da go celuna a toi mi vika neshto ti stana navik az ne iskam sega!I az se qdosah super mnogo za parvi pat mi go kazva!Chudq se da prodaljavam li da se zanimavam s nego ili.....e po dobre da sprem do tyk!!?

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, ако има чувства, не знам къде е проблема да го целуваш?Най-добре да питаш самия него.И тогава да решиш дали искаш да си с него, макар че е много тъпо заради една такава изцепка да късате, щом толкова много сте си липсвали.

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Hmmm... taq istoria mi e poznata... No inache spored men ako imash chuvstva kym nego.. govori s nego i mu kaji kakvo iskash.. toi da kaje tam kakvo iska.. i da prestanete sys tia zagadki.. "Da prodyljavam li.. da ne prodyljavam li?" .. :P

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми, ако има чувства, не знам къде е проблема да го целуваш?Най-добре да питаш самия него.И тогава да решиш дали искаш да си с него, макар че е много тъпо заради една такава изцепка да късате, щом толкова много сте си липсвали.
    Da,taka si e!Po-dobre go pitay otkrito zachto ne e iskal da go celuvach-moje da ima dobro obiasnenie ...I ako prodaljava taka,ne e na dobre... Ti triabva da kajech kak se darji toy prez ostanaloto vreme,dali smiatach,che ima drugo momiche...Edin otkrit razgovor naistina bi svarchil niakakva rabota...no i potaynite lichni nabludenia sa efektivni!

Guest
    Решението е да поговорите за това нещо! Няма друг ефективен вариант според мен! Пък и като ти го е казал,това нещо,сигурна ли си,че не е искал да си играете на някаква игра,от Нас,момчетата може да се очаква всичко

Приятеля ти е зле
    Какво лошо има в това да ти стане навик да го целуваш? Най-добре е да го питаш директно и тва е..;] Тия момчета са мн странни,ей.
    Oh, so I drank one , it became four ... and when I fell on the floor , I drank more (:

Мега фен Аватара на iiirish
    а не мислиш ли, че това може да е реакция от "тайната" ви връзка сама казваш, че тя е такава по твое желание, а може би той не иска това да е така. и в един момент всичко избива...
    най-добре поговорете за това

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    а не мислиш ли, че това може да е реакция от "тайната" ви връзка сама казваш, че тя е такава по твое желание, а може би той не иска това да е така. и в един момент всичко избива...
    най-добре поговорете за това
    Да абсолютно съм съгласна
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Знаеш ли
    трябвало е още тогава да го питаш
    защо не иска целувка.
    Не може да е без причина,
    никой не отказва целувка от любимия си просто ей така.

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Поговори с него
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Цитирай Първоначално написано от piska_
    Поговори с него

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Re: Vie kak razbirate tova?

Цитирай Първоначално написано от bebCheto`
    S tova momche imame nqkakva vrazka(taina),zashtoto az taka iskax i trqbvashe da sme zaedno na nova godina no toi zamina za Bansko i prez noshta govorihme kolko si lipsvame i kak nqmame tarpenie da se vidim!No snoshti kogato me zakara do nas az iskah da go celuna a toi mi vika neshto ti stana navik az ne iskam sega!I az se qdosah super mnogo za parvi pat mi go kazva!Chudq se da prodaljavam li da se zanimavam s nego ili.....e po dobre da sprem do tyk!!?
    Еее, не се впрягай толкова заради една целувка.може да го е казал на майтап... все пак поговори с него, но какъв е смисъла да късате за такова нещо?
    хъхъ..

Съгласна съм с anito.sl

Голям фен
    Станало е нещо,за да се държи така
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си