- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4eta Kakvo iskate vie?
ami momi4eta kakvo iskate ot mom4etata
kakvo iskate kak go iskate?
Za kakvo iskate da si govorite s mom4etata ?
mi tva mi e vaprosa![]()
Искам едно нормално момче,което да мисли с главата си,да ме обича,да не ме лъже (последното е може би най-важното)... ама май такова животно няма![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Има много такива теми и плюс това за всяко момиче е индивидуално.
Ami d1lgo vreme si me4taex za ne6to seriozno i istisko i nai - nakraq go polu4ix ( to4no tova koeto iskax ).Ve4e ot dosta vreme s1m s 4oveka, kogoto obi4am i toi mi dava vsi4ko ot koeto imam nujda.Nai - ve4e lubov.Da se 4uvstava6 obi4an i jelan e neveroqtno.Nqkoi da se bori za teb i da te iska samo za tebe si e straxotno.I kogato s tozi 4ovek spodelq6 cqloto si svobodno vreme .... Tova iskam az i ot tak1v 4ovek imam nujda, a vsi4ki drugi ne6ta se narejdat sami4ki i si idvat sami s vremeto.
всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма![]()
Iskam chovek koito da me razbira.. ama naistina .. a ne da mi kazva "Razbiram te" i posle da si znae negovoto... Iskam nqkoi koito da mi pomaga.. Iskam nqkoi koito da znae kak da me nakara da se usmihna dori v nai trudnite mi momenti.. Iskam nqkoi koito znae kak da me pravi shtastliva..
I iskam tozi nqkoi.. da me obicha!!!
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Не съм момиче,но щи кажа кво искат.
Умен и красив.Умът включва интелект, чувсво за хумор, честност, искреност, вярност, естественост. Красотата е по-скоро душевна, но включва и лицеприятно излъчване.Обичат поддържаните момчета.
Искам човека до мен да ме обича,да държи на мен,да ме уважава,да бъде искрен (много мразя лъжите),да знам,ч във всеки един момент мога да разчитам на него,да ме подкрепя в трудните моменти...Но въпроса май е какво искате Вие момчета,защото напоследък по мои наблюдения когато имате всичко и когато човека до вас прави всичко,за да сте щастливи Вие го разваряте...Нз дали всички са така,но поне хората с които говоря го потвърждават...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
iskat princ...a pyk te samite - veshtici....bulshinstvoto de
И аз такова момиче искам ама не растят по дърветата...Първоначално написано от He3HauKa
![]()
kjhkj
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Ми някой нормален дет не мисли само с коя да се н*ебе.Да мисли със сивото си вещество и да се държи добре с момичето.Да има чувство за хумор.
и аз искам да имам такава приятелка и мисля,че съм от тези момчета,но момичета не го виждат...Първоначално написано от anito.sl
ми като е индивидуално тя точно това иска,да чуе мението на всички!....пък и незнам някое момиче да иска нещо различно от това да бъде обичана,желана,да се чувства единствена и специална!Първоначално написано от koalka
Let The BEAT Control Your Body
Искам момче,по което да полудея и найстина да го обичам...Не ми пука дали ще съм с него,или ще страдам по него,по-добре,но да знам,че го има...А не всичко да ми писва толкова бързо![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Momi4eta vie me opisahte dosta pyti
teide
ne bih izlagal nikoga momi4eto koeto obi4am imam 4uvstvo za humor
dolu gore sam gotin kvo pove4e
ama nqam gadje :P hahhaako ima kandidatki da se obajdat
и преди всичко си скромен налиПървоначално написано от Interesno mi e mnogo!
![]()
За това, което вие дори и не сте си мислили![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Мен, как очакваш момичетата да ти кажат какво харесват като самите те не знаят какво искат?
Съвети от момичета недей да слушаш.
Истината е че жената иска нещо съвсем различно от това, което казва.
"....скромен....""ДА"!Който не се осмелява да вземе това,което иска
"да ме обича""ДА"!Супер кавалер,който да й целува краката.
"koito da me razbira"- "Да"!Душевното кошче от графа "приятели"![]()
" seriozno""ДА"!Който да е сериозен - скучен и добър ,и да се занимава със "сериозните" неща - например да гледа детето докато тя ходи при лошия батко с голф 2-ката....
Ако вече притежаваш тези качества - ЧЕСТИТО! Ти си най-големия загубеняк, който го управляват жените[/u]
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
ИМа такива момчета, но момичетата никога не ги забелязват...... Аз съм един от тях ...![]()
Човек, когото да обича и който да я обича. Другото си идва само - чувстват се добре заедно, забавляват се, уважават чувствата и желанията на другия.
не си сам в бедата пич,но наистина момичета доста често не забелязват истинските момчета,които държат на тях и т.н.Първоначално написано от Анонимко
ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едноПървоначално написано от anito.sl
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song