- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4eta Kakvo iskate vie?
миличка,потърси такова момче,не са много,но ако се поогледаш,може би ще успеешПървоначално написано от olive_oil
![]()
Навсякъде.Всъщност може би по-голямата част от момчетата са такива.Типичният пример е отличникът(гледай "Красавицата и Отличникът")ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едно
Едва ли вътрешно ще ти харесва.
И аз преди мислех за този проблем, дори говорех с момичетата за този проблем, като си мислех че съм от "истинските момчета"не си сам в бедата пич,но наистина момичета доста често не забелязват истинските момчета,които държат на тях и т.н.[
Впоследствие се оказа че не бях от и"истинските момчета" , а от добрите момчета.А те по принцип не се харесват, защото са скучни, предсказуеми, сериозни, без личен живот, неуверени...изобщо със слабо развити социални умения.
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
Искам някой на чието рамо мога да си поплача,с когото мога да се смея,някой който 6те ме гу6не когато ми е самотно,някой който ше ми каже,че ме обича когато имам нужда да го чуя,някой с който ще си говоря за всичко и ще го чувствам като най-добър приятел.Някой,чиято компания ше ми стига и няма да искам никой и нищо друго....и мисля,че го намерих......![]()
всяко момиче мечтае за принца на белия кон с две думи...това си е..хубавото е, че понякога наистина може да го открие..(дори и с някои недостатъци)...
![]()
![]()
![]()
Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различен
Всички момичета искат мило,добро,хубаво, умно момче и тн. С две думи- приказен принц. Обаче според мен твърде често използвате думата искам. А какво давате? Защото има такива момчета, но не е достатъчно само да ги искате, а трябва да ги заслужавате. Преди да поискате нещо, помислете дали наистина го заслужавате! И ако не - тогава направете необходимото да го заслужите. Защото никое момче няма да дойде и да каже - Аз съм момчето, което искаш. Трябва да си го заслужите!
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Vsqko momi4e ima svoi ideal za syper mom4e.Moqt princ na bql kon :P iskam da me razbira,uvajava,izslu6va i kogato mi e trudno v nqkoi migove da moga da go spodelq s nego,a ne kato nqkoi momi4e da pazqt vsi4ko v sebe si i nikoga na nikoi da ne kazvat kakvo izpitvat.Iskam da e krasi ,no razbirase vatre6nata krasota e po vajna ot van6nata(ili gre6a).Da vi kaja 4estno obi4a li me i i namerime li ob6t ezik drugoto po4ti e bez zna4enie.
Чакай малко! Ти май искаш приятел, на когото да се оплакваш за проблемите си с гаджето.Първоначално написано от POLA^_^
![]()
![]()
![]()
Още баба ми казваше че никога не трябва да казваш "обичам те".Първоначално написано от POLA^_^
Жената трябва да се чуди дали я харесваш.
Ама ти приятел ли искаш или гадже?Първоначално написано от POLA^_^
![]()
Ако ще си търсиш гаджета по интернет - по-добре недей.Ще ти коства 10 пъти повече усилия отколкото ако потърсиш навън.Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различен
И повярвай ми - да се сториш различен за някоя от форумите далеч не е толкова приятно,колкото да изглеждаш различен за някоя на живо.
Надявам се правиш разлика между принц и добро/мило момче.Принца-той притежава хубавите качества на добрите и лошите момчета, даже и още...С две думи- приказен принц![]()
Да.Трябва най-накрая да проумеят че ние сме наградата - принцовете, а те - камериерките.Имат доста да се трудят докато ни докажат че са принцеси.Трябва да си го заслужите!![]()
Добре.Но всичко трябва да става с гъвкавост.iskam da me razbira,uvajava,izslu6va
Напр. ти му се правиш на интересна - той започва да се държи с теб като с боклук ...
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
Мисля, че си ме разбрал погрешно! Не казвам, че момичетата са камериерки - хахахах много оригинално.Първоначално написано от Bobysoft
Просто казвам, че за да искаш нещо, трябва и да дадеш нещо от себе си.
Затова преди да си поискаш принц, трябва да си наясно със себе си. А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси.
Абе тва ми заприлича на някаква приказка. Мн смешно взе да звучи ,така че стига толкова... Подобни теми има доста..
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
eee браво беПървоначално написано от bawdy talk
ама нямаш представа колко си прав
!!!! \
/
![]()
napulno si prava- suglasna sumПървоначално написано от radito
Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различенне бе пич,не си търся гадже,просто се опитвам да покажа по някакъв начин,че има такива момчета,щото всички казват: къде има такива,че да си поръчам,абе къде ги намирате такива и т.н. надявам се ме разбирашАко ще си търсиш гаджета по интернет - по-добре недей.Ще ти коства 10 пъти повече усилия отколкото ако потърсиш навън.
И повярвай ми - да се сториш различен за някоя от форумите далеч не е толкова приятно,колкото да изглеждаш различен за някоя на живо.![]()
нищо не искам... да ми се разкарата от главата
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
abe vyarno e, che vsyako momiche e individualno, ama ako mi pokajesh momiche, koeto obicha da go lujat, shte te priznaya. inache az lichno mrazya da se smee na neshto samo zashtoto se smee nyakoi drug (obiknoveno az)Първоначално написано от koalka
![]()
It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House
Мен не можеш да ме засрамиш, нито да ми промениш убежденията.Най-много ти да "пострадаш".Първоначално написано от sunny_girl16
Иначе знаеш ли колко е готино като обърнеш нещата и я накараш да ти се
доказва.![]()
И да, аз живея в приказка, която с времето става все по-истинска.![]()
Първоначално написано от He3HauKa
Ама с долната нали ?
![]()
![]()
хей не съм искала нито да те засрамя, нито да ти променям убежденията. Зсеки си има право на мнение. Става ми интересно - какво имаш в предвид с това - Най-много ти да "пострадаш".Първоначално написано от Bobysoft
Ами на теб може да ти е готино като я караш да ти се доказва, а на нея? Това трябва да е двостранен процес![]()
А и да ти кажа - аз също живея в приказка и то прекрасна, но понякога трябва да прецениш нещата от друга гледна точка. Не всичко в живота е като в приказка, нали![]()
Eto 1 momi4e koeto znae kakvo iska.ami zavisi...
ako iskam mom4eto da mi e samo priqtel iskam da se razbirame i da si spodelqme bez problem
a ako go iskam za gadje
osven goreposo4enoto
iskam vnimanie MNOGO vnimanie Laughing
a sy6to taka i qk sex
Само с вниманието не съм съгласен-можеш да останеш презадоволена...
Принципно това няма как да го усетиш по форума.Става ми интересно - какво имаш в предвид с това - Най-много ти да "пострадаш".
На живо комуникацията е на друго ниво.
Ама аз я карам да ми се доказва за да може после да се чувстваме готино.Просто "поддържам огъня"...Ами на теб може да ти е готино като я караш да ти се доказва, а на нея?
Така е.Но всяка нещо може да бъде като в приказка, стига да положишНе всичко в живота е като в приказка, нали
нужните усилия.
Стига въпроси, че губя доста време да отговарям...![]()
за жалост скоро няма да ми се случи...Първоначално написано от anito.sl
![]()
ти пък от къде знаеш?!никога незнаеш кога ще ти се усмихне късмета!Първоначално написано от ironia
![]()
Let The BEAT Control Your Body
аз оба4е имам друга теория - пове4ето жени искаме това, което нямаме в момента и има мн малка вероятност да полу4им, а като го полу4им осъзнаваме, 4е не го искаме - половината няма да търпите добрите мом4ета, които искате![]()
аз искам умен и забавен мъж - с една дума - да е пи4 и най-ве4е да е Мъж!!!
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
неможеш да знаеш какво ще ти се случи,сигурен съм,че ще ти се случиПървоначално написано от ironia