.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма
    ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едно
    миличка,потърси такова момче,не са много,но ако се поогледаш,може би ще успееш

Ма сериозно ли?

ох къде се продават тия момчета и аз да си купя едно
    Навсякъде.Всъщност може би по-голямата част от момчетата са такива.Типичният пример е отличникът(гледай "Красавицата и Отличникът")
    Едва ли вътрешно ще ти харесва.
    не си сам в бедата пич,но наистина момичета доста често не забелязват истинските момчета,които държат на тях и т.н.[
    И аз преди мислех за този проблем, дори говорех с момичетата за този проблем, като си мислех че съм от "истинските момчета"
    Впоследствие се оказа че не бях от и"истинските момчета" , а от добрите момчета.А те по принцип не се харесват, защото са скучни, предсказуеми, сериозни, без личен живот, неуверени...изобщо със слабо развити социални умения.
    "Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
    No faith but what we made!
    -- Life is a game, the first rule is have fun. --

Повече от фен
    Град
    В неговите сънища!!!
    хах като гледам май почти всички искат момче което да е искринно с тях...с чувство за хумор...да ги карат да се чувстват желани и така нататък....май и аз това искам....
    Не е лошо да се влюбиш...лошо е ако не го признаеш!!!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Искам някой на чието рамо мога да си поплача,с когото мога да се смея,някой който 6те ме гу6не когато ми е самотно,някой който ше ми каже,че ме обича когато имам нужда да го чуя,някой с който ще си говоря за всичко и ще го чувствам като най-добър приятел.Някой,чиято компания ше ми стига и няма да искам никой и нищо друго....и мисля,че го намерих......

всяко момиче мечтае за принца на белия кон с две думи...това си е..хубавото е, че понякога наистина може да го открие..(дори и с някои недостатъци )...

Guest
    Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различен

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Всички момичета искат мило,добро,хубаво, умно момче и тн. С две думи- приказен принц. Обаче според мен твърде често използвате думата искам. А какво давате? Защото има такива момчета, но не е достатъчно само да ги искате, а трябва да ги заслужавате. Преди да поискате нещо, помислете дали наистина го заслужавате! И ако не - тогава направете необходимото да го заслужите. Защото никое момче няма да дойде и да каже - Аз съм момчето, което искаш. Трябва да си го заслужите!
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Vsqko momi4e ima svoi ideal za syper mom4e.Moqt princ na bql kon :P iskam da me razbira,uvajava,izslu6va i kogato mi e trudno v nqkoi migove da moga da go spodelq s nego,a ne kato nqkoi momi4e da pazqt vsi4ko v sebe si i nikoga na nikoi da ne kazvat kakvo izpitvat.Iskam da e krasi ,no razbirase vatre6nata krasota e po vajna ot van6nata(ili gre6a).Da vi kaja 4estno obi4a li me i i namerime li ob6t ezik drugoto po4ti e bez zna4enie.

Последните 2 мнения са малко по-компетентни(изключение е)...

Цитирай Първоначално написано от POLA^_^
    Искам някой на чието рамо мога да си поплача
    Чакай малко! Ти май искаш приятел, на когото да се оплакваш за проблемите си с гаджето.
    някой който ше ми каже,че ме обича когато имам нужда да го чуя
    Още баба ми казваше че никога не трябва да казваш "обичам те".
    Жената трябва да се чуди дали я харесваш.
    и ще го чувствам като най-добър приятел
    Ама ти приятел ли искаш или гадже?

Ако някоя иска да се запознае с мен и е от Варна,нека ми пише на unf0rgiven@mail.bg туко-виж съм Ти се сторил различен
    Ако ще си търсиш гаджета по интернет - по-добре недей.Ще ти коства 10 пъти повече усилия отколкото ако потърсиш навън.
    И повярвай ми - да се сториш различен за някоя от форумите далеч не е толкова приятно,колкото да изглеждаш различен за някоя на живо.
    С две думи- приказен принц
    Надявам се правиш разлика между принц и добро/мило момче.Принца-той притежава хубавите качества на добрите и лошите момчета, даже и още...
    Трябва да си го заслужите!
    Да.Трябва най-накрая да проумеят че ние сме наградата - принцовете, а те - камериерките.Имат доста да се трудят докато ни докажат че са принцеси.
    iskam da me razbira,uvajava,izslu6va
    Добре.Но всичко трябва да става с гъвкавост.
    Напр. ти му се правиш на интересна - той започва да се държи с теб като с боклук ...
    "Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"

Фен
    Град

Re: Последните 2 мнения са малко по-компетентни(изключение е

Цитирай Първоначално написано от Bobysoft
    Трябва да си го заслужите!
    Да.Трябва най-накрая да проумеят че ние сме наградата - принцовете, а те - камериерките.Имат доста да се трудят докато ни докажат че са принцеси.
    Мисля, че си ме разбрал погрешно! Не казвам, че момичетата са камериерки - хахахах много оригинално. Просто казвам, че за да искаш нещо, трябва и да дадеш нещо от себе си. Затова преди да си поискаш принц, трябва да си наясно със себе си. А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси. Абе тва ми заприлича на някаква приказка. Мн смешно взе да звучи ,така че стига толкова... Подобни теми има доста..
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Град
    hmmm... Far Away...In The Paradise...!!!
    Цитирай Първоначално написано от bawdy talk
    Не съм момиче,но щи кажа кво искат.
    Умен и красив.Умът включва интелект, чувсво за хумор, честност, искреност, вярност, естественост. Красотата е по-скоро душевна, но включва и лицеприятно излъчване.Обичат поддържаните момчета.
    eee браво бе ама нямаш представа колко си прав!!!! \/

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от radito
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има много такива теми и плюс това за всяко момиче е индивидуално.
    ми като е индивидуално тя точно това иска,да чуе мението на всички!....пък и незнам някое момиче да иска нещо различно от това да бъде обичана,желана,да се чувства единствена и специална!
    napulno si prava- suglasna sum

Guest
    Ако ще си търсиш гаджета по интернет - по-добре недей.Ще ти коства 10 пъти повече усилия отколкото ако потърсиш навън.
    И повярвай ми - да се сториш различен за някоя от форумите далеч не е толкова приятно,колкото да изглеждаш различен за някоя на живо.
    не бе пич,не си търся гадже,просто се опитвам да покажа по някакъв начин,че има такива момчета,щото всички казват: къде има такива,че да си поръчам,абе къде ги намирате такива и т.н. надявам се ме разбираш

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    нищо не искам... да ми се разкарата от главата
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Има много такива теми и плюс това за всяко момиче е индивидуално.
    abe vyarno e, che vsyako momiche e individualno, ama ako mi pokajesh momiche, koeto obicha da go lujat, shte te priznaya. inache az lichno mrazya da se smee na neshto samo zashtoto se smee nyakoi drug (obiknoveno az)
    It's a truth of life that every one lies! The only variable is about what. Dr. House

Май ще си остана неразбран...

Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси. Shame on you Абе тва ми заприлича на някаква приказка.
    Мен не можеш да ме засрамиш, нито да ми промениш убежденията.Най-много ти да "пострадаш".
    Иначе знаеш ли колко е готино като обърнеш нещата и я накараш да ти се
    доказва.
    И да, аз живея в приказка, която с времето става все по-истинска.

Град
    Sofia City
    Цитирай Първоначално написано от He3HauKa
    което да мисли с главата си

Ама с долната нали ?

Фен
    Град

Re: Май ще си остана неразбран...

Цитирай Първоначално написано от Bobysoft
    Цитирай Първоначално написано от sunny_girl16
    А и не мисля, че трявба да ви се доказваме, че сме принцеси. Shame on you Абе тва ми заприлича на някаква приказка.
    Мен не можеш да ме засрамиш, нито да ми промениш убежденията.Най-много ти да "пострадаш".
    Иначе знаеш ли колко е готино като обърнеш нещата и я накараш да ти се
    доказва.
    И да, аз живея в приказка, която с времето става все по-истинска.
    хей не съм искала нито да те засрамя, нито да ти променям убежденията. Зсеки си има право на мнение. Става ми интересно - какво имаш в предвид с това - Най-много ти да "пострадаш".
    Ами на теб може да ти е готино като я караш да ти се доказва, а на нея? Това трябва да е двостранен процес
    А и да ти кажа - аз също живея в приказка и то прекрасна, но понякога трябва да прецениш нещата от друга гледна точка. Не всичко в живота е като в приказка, нали

Повече от фен

Re: Momi4eta Kakvo iskate vie?

Цитирай Първоначално написано от Interesno mi e mnogo!
    ami momi4eta kakvo iskate ot mom4etata
    kakvo iskate kak go iskate?
    Za kakvo iskate da si govorite s mom4etata ?
    mi tva mi e vaprosa
    ami zavisi...
    ako iskam mom4eto da mi e samo priqtel iskam da se razbirame i da si spodelqme bez problem
    a ako go iskam za gadje
    osven goreposo4enoto
    iskam vnimanie MNOGO vnimanie
    a sy6to taka i qk sex

Bobysoft(offline)
    Guest
    ami zavisi...
    ako iskam mom4eto da mi e samo priqtel iskam da se razbirame i da si spodelqme bez problem
    a ako go iskam za gadje
    osven goreposo4enoto
    iskam vnimanie MNOGO vnimanie Laughing
    a sy6to taka i qk sex
    Eto 1 momi4e koeto znae kakvo iska.
    Само с вниманието не съм съгласен-можеш да останеш презадоволена...
    Става ми интересно - какво имаш в предвид с това - Най-много ти да "пострадаш".
    Принципно това няма как да го усетиш по форума.
    На живо комуникацията е на друго ниво.
    Ами на теб може да ти е готино като я караш да ти се доказва, а на нея?
    Ама аз я карам да ми се доказва за да може после да се чувстваме готино.Просто "поддържам огъня"...
    Не всичко в живота е като в приказка, нали
    Така е.Но всяка нещо може да бъде като в приказка, стига да положиш
    нужните усилия.
    Стига въпроси, че губя доста време да отговарям...

ironia
    Guest
    всяко момиче иска до себе си човек, който да я обича, уважава, който да е честен с нея и да я прави щастлива! повече от това... просто няма
    за жалост скоро няма да ми се случи...

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ironia
    ти пък от къде знаеш?!никога незнаеш кога ще ти се усмихне късмета!
    Let The BEAT Control Your Body

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз оба4е имам друга теория - пове4ето жени искаме това, което нямаме в момента и има мн малка вероятност да полу4им, а като го полу4им осъзнаваме, 4е не го искаме - половината няма да търпите добрите мом4ета, които искате

аз искам умен и забавен мъж - с една дума - да е пи4 и най-ве4е да е Мъж!!!
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ironia
    неможеш да знаеш какво ще ти се случи,сигурен съм,че ще ти се случи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си