.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    {}{}{}
    Guest

Moderated: Кажете някаква рецепта за по-големи цици

ei hora nqkoi znae li nekva recepta kak da ti porasnat cicite po golemi)hah....pls ako znaete pi6ete!

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 7 точка от правилника!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    хахаха!да няма да е зле да кажат!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен
    еми до ся не съм чувала да има такава рецепта ама..най-просто:качи около 20кг и ще видиш колко големи ще ти станат!
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    хахахаха Lorraine го каза
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Lorraine го каза много добре. Естествено могат да се увеличат само при напълняване. Има разбира се и слабички момичета със завидна гръдна обиколка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен

..или пък със силикон,но не съм сигурна че имаш нужните години и средства
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Град
    България

Re: KAJETE AKO ZNAETE

Цитирай Първоначално написано от {}{}{}
    ei hora nqkoi znae li nekva recepta kak da ti porasnat cicite po golemi)hah....pls ako znaete pi6ete!
    на колко години си?

Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    еми до ся не съм чувала да има такава рецепта ама..най-просто:качи около 20кг и ще видиш колко големи ще ти станат!
    xahxahaxhxahax това ми хареса

Guest
    po dobre malki(ako sa ti stegnati) otkolkoto da si gi natupka6 sus silikon i da sedqt otpusnati i kat dve torbi s kartof4eta vutre

Фен
    Град
    Русе
    Истината е Боза и мекици за големи цици
    If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home

espro
    Guest
    Пробвай да ги търкаш с тоалетна хартия. Като гледам на задника е помогнало, що па да не стане и с гърдите...

Фен
    Град
    Varna
    Не съм чувала за такова кремче или лосион... на Ейвън има едно кремче за повдигане и стягане ама за оголемяване... незнам
    Only God can Judge me... Be the Best!

Голям фен
    Град
    Compton
    имаше един мноо як виц за една дет искала да стане поп фолк звезда и тряяло да ги търка в полунощ и да пей няква песен като са сетя ша го напиша

{}{}{}
    Guest
    na 14 s1m!

Фен
    Град
    Русе
    зако са ти по големи ? я даи снимка ние ще преценим дали има нужда от оголемяване;]
    If You want peace , prepare for war ! Go hard or go home

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    имаше един мноо як виц за една дет искала да стане поп фолк звезда и тряяло да ги търка в полунощ и да пей няква песен като са сетя ша го напиша
    да от Славито!и аз се сещам!дет се качила при 1 таксиметров шофъор и трябвало в 12 часа да ги търка и да пее някаква песен и оттам и шофъора си го изкарал и той започнал да пее о тигре, тигре или може и друга песен да е било!хахахХАхаХАХАхах
    Let The BEAT Control Your Body

dran-dran_f
    Guest
    mi hvashtash gi i 2te sled banq i gi durpash napred! to she boli ama pomaga , mnogo rastat ot towa ! ama trqbva postoqnno da gi durpash..moje nqkoi da ti pomaga

пий боза
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Град
    България
    Щом си на 14 не се шашкай ще ти пораснат!Една приятелка на 21 години такива ги отпра .А не е напълняла ей това е якото.

Повече от фен Аватара на Komshiikata
    Град
    Във филма
    Офффффф ебати простаците!!! Сичко си е до ГЕН !!!!!
    Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от {}{}{}
    na 14 s1m!
    Все още се развиваш..това е дълъг процес и не става от днес за утре..
    има време за всичко..не се комплексирай от съученичките и приятелките си!
    Освен това всичко е строго индивидуално...най-сигурните начини си да надебелееш или да забременееш(но си на 14г. и НЕ ти препоръчвам нито единия...)пий боза, макар че не знам да е доказано, че от нея се оголемяват...или си слагай по-големи подплънки..
    зависи и дали имаш цикъл и откога...
    да не ти пука..има много време още да растеш, а и ако имаш хубаво дупе на момчетата ще им е почти все едно

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Мажи ги с "Блусант"! =D>

Цитирай Първоначално написано от Bounty`Killer
    Истината е Боза и мекици за големи цици
    тъй тъй
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    пфу... и тук ненормални. ама по-добре да не им се подиграваме, а да им помагаме, щото става тежко положението... тц-тц-тц
    няма нужда да ги променяш. такива каквито са са си прекрасни. повярвай ми. и моите не са въобще големи... но това не ми пречи. в нищо! най-малко пък с момчетата... знаеш ли колко много момчета има, които не харесват големи гърди? адски много... и не само момчета, а и мъже. и отгоре на всичкото, ако са ти много големи, като остарееш, както се изрази един приятел, ще се налбожи да си ги загащваш в чорапогащника!
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си