- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- daite mi syvet pls
Znachi problemat mi e che edno momche postoqnno mi zvynni i ne me ostavq na mira zashtoto uj me haresva az govorih s nego i mu kazah che ne izpitvam nishto kym nego i ne go haresvam i mu kazah moje da sme SAMO priqteli a toi ne prestava da mi zvyni i da mi pishe sms zashtoto ne mu vdigam kato mi zvyni veche nqkolko pyti si smenqh nomera no pak mi zvyni nz ot kyde mi zvema nomera no mi pisna pomognete mi pls blagodaria vi predvaritelno
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
Ми остави го да си пише и да си звъни ти като не му обръщаш внимание на него ще му писне и ще престане...![]()
I'm a bad ass girl in this messed up world!
I'm the sexy girl in this crazy world!
I'm a simple girl in a complex world!
Ами вие при никакво положение не може да сте само приятели, защото той изпитва чувства към теб.Явно някак си се добира до номера ти и ти звъни, но ти не му вдигай и ще видиш как ще спре по едно време.Просто ще се откаже![]()
blagodaria vi mnogo
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
и аз имах такъв случей. просто казах да момчетата от компанията ми без никаква умисъл, а просто колкото да споделя, а те взеха че отидоха и му обърсали по един шамар![]()
после се извръщаше по улицата като ме видеше![]()
heheh e pone sa te otyrvali ot dosadnikaПървоначално написано от anito.sl
![]()
ами тогава последвай примера миПървоначално написано от daisybaby
близки приятели, брат, братовчеди
Кажи му всичко в прав текст. Ако не стане му кажи че ще му се разсърдиш и ако той поне малко държи на теб ще спре. Ако не стане и това си изключи телефона за 1 седмица и няма да имаш проблеми!Първоначално написано от daisybaby
Хвани се с момчето,което харесваш и по натам,ако не престане да ти звъни кажи на гаджето и направо искам да присъствам на боя...Или на приятелите си,както беше написано вече.И също като не му обръщаш внимание,ако ще да звъни 1000000 пъти,остави го,той ще си звъни,звъни и на края ще се откаже,не отговаряй на смс-ите и си живей живота спокойно
![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Абе глупости , бла бла .По-добре говори отново с него .Кажи му , че не ти е приятно да звъни и т.н. И му кажи в прав текс без такива " искам да сме приятели " , направо "не искам да ми звъниш поече , ясну? " , направи една злобна физиономия и готовоА ако тва не помогне викай някой да го бий и ше си седне на дупито ;]
![]()
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Всеки път като ти звъни му вдигай не му говори набудвай го много яко и 99 процента ще фалира и повече няа те занимава![]()
И това е идея![]()
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
heheshte opitam vsichko koeto mi napisahte blagodaria
![]()
tova mislq 4e e nai pravilnoПървоначално написано от pussycat
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.