- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love or hate
kakvo shte kajete po vyprosa moje li chovek i da obicha i da mrazi ednovremeno edin i systi chovek?![]()
I don't want to shine.. light will make us blind!
намали поп-фолкааман от тия простотии
П.П. може да - слушай някоя балада, там хем се обичат хем се мразят![]()
nevyzmojno e spored men
Чувствата са като вятъра в платната на кораб. Те го движат, но когато са неконтролируеми могат да го унищожат.
![]()
![]()
не мисля че е възможно!!!
не, защото човек няма две сърцато е едно и може или само да обича или само да мрази даден човек
Според мен не може да живееш с един човек
и едновремнно да го обичаш и да го мразиш.Ест. че във еднавръзка
ще има моменти в които ще се мразите за нещо сторено,
но то е моментно като за разнообразие![]()
според мен може,в хубавите моминти,когато е мил/а,обръща ти внимание и т.н го обичаш,но когато се държи гадно,обиждате и т.н тогава го мразаиш-аз бях в такава ситуация,но накрая се оказа,че го обичам и тази обич бърках с омразата!
П.П явно мн обичаш този човек![]()
I don`t run away from you,I walk slowly.And it kills me because you don`t care enough to stop me! ;(
Скачай,че ще те изплющъ!
Темата е просто номер 1 ... незнам - може ли?
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
естрствено 4е не е възможно 4е кой нормален 6те го прави? пък и ми е мн интересно как 6те стане този номер..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Не мисля,че е възможно да обичаш и мразиш един човек...Може първо да го обичаш и после да го направиш,или първо да го мразиш и после да го заобичаш.
П.П. Може и да има такива индивиди![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Аз също съм на мнение,че е невъзможно.Ако наистина обичаш даден човек ти не можеш да го намразиш ако ще майка ти да е убил...Може да го заблуждаваш,както и себе си,че го мразиш,но същност ако се замислиш ще осъзнаеш,че дълбоко в себе си го обичаш...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Омразата е обич![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Немисля,че е възможно!
Не може.Мислиш си само ,че го мразиш когато например се скарате,държи се гадно и те обижда ,защото ти става кофти понеже го обичаш и ти пука за това какво мисли.
Не може. Само можеш да се залъгваш, че го мразиш, но всъшност да не можеш да спреш да мислиш за него.
da osobeno v serialite ot 11 i 17 po btv
moje tolkova mnogo da si obichal nqkoi ili da go obichash,a toi da se durji izkluchitelno gadno s teb i s vremto da go namrazish!ako vuprosa beshe lubovta moje li da se prevurne v omraza ili obratnoto da moje! moje da obichash nqkogo i da go mrazish,zashtoto toi ne ti otvrushta...no samo da se zablujdavash!zatova lubov i omraza v edno surce ne moje da ima... prosto nesuvmestimi sa
Мисля че е невъзможно да обичаш и да мразиш едновременно.Човека които мн си обичал,били сте заедно дълго време,прекарвали сте си незабравимо двамата и изведнаж да го намразиш мисля че няма как.Може да искаш да го мразиш,да се самозалъгваш че го мразиш,но всъщност сърцето ти го обича и то мн силно.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
НевъзможноНеможеш да обичаш някого ,да искаш да е щастлив и същевременно го мразиш и искаш да му навредиш
![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Невъзможно е. Това го има само в сапунките.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Em moje da mrazish nqkoi 6toto go obi4ashhahah Ne be ne e vazmojno!!!.... Tupo zvu4i - da obi4ash i da mrazish ednovremenno edin i sushti 4ovek...Ti ne mislish li taka?!
Estestveno 4e e vuzmojno, 4ove6kata prostotiq NQMA GRANICI!
Първоначално написано от Aleandra
абе даже и там го няма![]()
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Ами риск да кажете че съм малоумна, бавноразвиваща и т.н .. да въможно е. Имаше пост с идея "Може да го мразиш, но да е само за момента" или "може да го мразиш, но само така да си мислиш/залъгваш". Ами добре де в този смисъл все пак има омраза.
На мен ми се е случвало и да мразя и да обичам по едно и също време един и същи човек. Много е трудно не го пожелавам на никой. Ужасно е.