- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- love or hate
а е тва е най-точното!Първоначално написано от A Beautiful Lie
![]()
abe ako iskate vqrvaite ama az em obicham em mrazq bivshiq si .. obicham go zashtoto toii mi si e parvata liubov i go mrazq zashtoto mi prichini tplkova mnogo bolka .. abe smeseni chustva![]()
Edno sarce da izpitva lubov i omraza ednovremenno kam edin 4ovek? Tova ne e vazmojno .
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Що за глупост ?
Няма как да стане такова чудо като едновременни полюсни усещания към един обект .
Дори да не са едновременни , пак не става .
Мразила съм само един човек (още го мразя де) .. И знам , че просто няма как да го обикна , не става
Обичала съм доста хора и още ги обичам разбира се .. И мисля ,че е тъпо да мразиш човек , на когото до вчера си казвал/а "Обичам те!"
Така , че .. забравете за дуото Обич и Омраза![]()
Ето всеки ще ти каже че е невъзможно....и наистина е така....можеш да обичаш някого и след време да го намразиш ако те нарани....обратното също е възможно...но да обичаш и мразиш един и същи човек по едно и също време....е просто невъзможно....незнам откъде ти е хрумнало това,или пък който ти го е казал това те е избъзикал много яко!!!![]()
![]()
![]()
Човек няма 2 мозъка , защото сърцето само помпи кръв , а мозъка е източник на всички желания , нежелания и тем подобниПървоначално написано от anito.sl
![]()
The sand is singing deathless words to me...
Can't you help me as I'm starting to burn (all alone)
Too many doses and I'm starting to get an attraction
My confidence is leaving me on my own
ponqkoga te obi4am,
a ponqkoga te mrazq.
kogato te mrazq,
to e za6toto te obi4am![]()
![]()
![]()
No spored men e nevuzmojno da obi4am i mrazq edin 4ovek ednovremenno.
Feel my pain
Мне не ми се вярва , ама знам ли , може и да греша...
Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...
Според мен е невъзможно
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!