- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кефи ли ви парното???
Поредната тъпа тема за забавление!!!!! П.ПАз лично мноо яко се кефя на радиатора!!!!
Дъ бест аватар от галерията
кефя се, ама излиза малко скъпичко. всъщност - доста![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Версиите, бих казал, версийо велика и тиИначе, кефя се....яко ме ръби, а тебе?
Миришещото създание, защо да е скъпо?
Аз съм на ток...(е мойта стая на газ де)...и плащаме понякога 250 лв, а инъче не по-малко от 150.
А и топлиш вода, ала-бала...
На газ готвихме години наред, до преди 2 месеца, на газ се къпем...тока май само от климатиците...
Кефи ме единствено формата на женсокото дупе и цици.
климатици рулз!
"Целувка за лека нощ"
парното е безумно скъпо. факт. за някои хора си е лукс. няма да казвам колко плащаме при положение, че по-малко от половината радиатори в нас работят, при това не винаги. да не говорим, че дори мутрите от горния етаж се отказаха от тази услугаПървоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
ако говорим за самия радиатор... харесвам цветни такива. белите не ме кефят (???)
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Моето парно не е като вашето![]()
Нашите парна не са като твоето!Първоначално написано от drawers
![]()
А иначе по темата,да,кефя се на парното!Когат се прибирам ми е кеф да си отворя една бира,да си легна на леглото и да си опра краката на парното!!!
![]()
![]()
Ми ние сме на водна риза ......... ма и то унуй май се води парнонз ма е мн яко е
![]()
Нащо не работи, радиаторите почти всички са пълни с въздух.![]()
много сте сериозни бе!!!!
Дъ бест аватар от галерията
"Моля прочетете правилата на форума"![]()
![]()
![]()
Да, кефя се. У дома сега сме на парно и е много топличко.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Ние сме на локално парно...
ама повече обичам духалките...по-бързо се стоплям![]()
I shited my pants...
бляяяяяяя
![]()
Точно така.Първоначално написано от midnight...
![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
дае Знаете ли до колко болести водят,а?по-скоро пренесят.....Първоначално написано от Мo6no
Кефи ме да си суша дрехите на парното.Иначе е грозно и не ме кефи.И плащаме много.И у нас парното работи слабо.
[23:40:05] .. says: "така извънземните не могат да четат мислите ни !"
[23:40:21] .. says: казаха те и увиха главите си с алуминиево фолио
Кефя им се много \/ , но камините излизат по-евтино...хем топлят, хем придават романтика, в някои моменти.
![]()
![]()
Като цяло парното излиза в пъти по-евтино от всяко едно отопление на ток. Духалки, радиатори, печки - все скъпи удоволствия. За да има полза от парното е най-добре да се направи външна изолация на самат сграда. Така топлината се акумулира от стените и се запазва за по-дълго време.
Ако сметката на парното е прекалено висока тогава някой от съседите ви краде. Сваляйки топломера той си мисли, че се отървава от главоболя, но всъщност причинява повече щети на всички останали.
Има главен топломер, който се поставя в мазето на всяка една жилищна сграда. Тази джаджа отчита топлинните единици консумирани от всички семейства в сградата, а малките топломери поставени на самите радиатори показват топлинните единици консумирани ОТ ВАС.
По време на проверка се взимат данните от всички топломери, събират се в едно число и се вадят от данните на общия топломер. Ако сумата от персоналните топломери е по-голяма тя се разпределя измежду всички семейства в сградата.
Естествено "Топлофикация" знае, че подобни кражби се осъществяват но за момента те са безсилни. Всичко опира до взаимно уважение и култура, която честно казано липсва в нашата държавица.
He who runs with aggression walks with no dignity
+ хем доволно дърва се унищожаватПървоначално написано от p4elata_brumze
Тъй ли? Въй...то си гурно и заради това имам здравословни проблеми.Първоначално написано от Mimka_sweet
![]()
Това не може да продължава така. Да кажем "Не" на насилието върху животните. Ако сте съпричастни към животните изгледайте този клип.
http://www.youtube.com/watch?v=WcBUZ_hLDwg
А аз бих казал "вересиите"....Първоначално написано от scion_of_Storm
слизам от тавана, бейбе, слизам от тавана
писна ми вече от тези беди
три коли мухи изяде и не се убеди,
че горе, на тавана, има само греди...