.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    nakocTHuk
    Guest

Какво да правя?

Първо здравеите и честита нова година на всички!
    Ето как стоят нещата.Значи имам си приятелка от година и няколко месеца и страшно много я обичам с нея сме минали през много неща и тя означава много за мен.Последния месец обаче нещата нещо не вървят.В смисъл чувствам че нещата не са като преди тя много се промени незнам на какво се дължи промяната ( вероятно на новата компания, защото смени училището) но не се държи както преди сякаш е с мен насила и само когато се сърдя само тогава ми обръща внимание.Много ми е гадно ... тя твърди, че ме обича ама просто незнам - не ми го показва ... искам нещата да са както преди но незнам как да го постигна

Благодаря че си направихте труда да прочетете темата.
    П.С : съжелявам ако има правописни грешки ,но просто бързам и съм под напрежение.

Мега фен Аватара на iiirish
    колкото и трудно да ти е да го направиш единствения начин нещата по между ви да се изяснят е да говорите! ако до сега не си й казал всичко (за промяната, за новото училище и компанията) сега е времето да го направиш. надявам се това да помогне.
    но имай едно на ум, че вие сте не малко време заедно и е напълно възможно чувствата да охладнеят, въпреки че тя твърди обратното. новото училище ще донесе нови познати, нови приятели и колкото и грубо да звучи - различни момчета!

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Сподели проблема си с нея не с мен
    аз не знам защо се е променила.Може да има трудности с новото
    училище,кажи че искаш да и помогнеш ако има такива.
    Абе просто говорете по често за проблемите си не ги затваряйте вътре в
    себе си.Може би връзката е станала скучна направи нещо което не сте правили отдавна,нещо с коеето да се отпусне,излизайте някъде по често не стойте затворени.

nakocTHuk
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    колкото и трудно да ти е да го направиш единствения начин нещата по между ви да се изяснят е да говорите! ако до сега не си й казал всичко (за промяната, за новото училище и компанията) сега е времето да го направиш. надявам се това да помогне.
    но имай едно на ум, че вие сте не малко време заедно и е напълно възможно чувствата да охладнеят, въпреки че тя твърди обратното. новото училище ще донесе нови познати, нови приятели и колкото и грубо да звучи - различни момчета!

да напълно съм съгласен със всичко което си написал/а
    1.говорих с нея - тя ми каза че много неща са се променили и тя самата включително , но не и чувствата и към мен ...
    2.Действително има много нови хора в живота и които аз не познавам , но ако чувствата и към мен са охладнели защо ме лъже , че още ме обича .Имам чувството ,че е с мен само защото така е свикнала

понякога нещата просто се случват , без дори да има логично обеснение за всичко..
    Понякога болката става толкова голяма част от живота ти,че очакваш винаги да е там,защото не си спомням момент,в които да не е била там..и един ден почувстваш нещо различно и тогава разбираш,че си щастлив...

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Любовта идва и си отива ... Според мене трябва да започнеш да се озърташ за друга Колкото и грубо да звучи - това е истината.Скоро ще ти забие нож в гърба!Този опит ми е от филмите.
    Ае ДЕЙСТВАЙ! \/
    Incomplete..........

Фен
    Град
    в твойте мечти и най-розови желания
    Цитирай Първоначално написано от Za_Neq
    понякога нещата просто се случват , без дори да има логично обеснение за всичко..
    Da taka e.I kakto kazaha malko po-nagore liubovta idva i si otiva ot nas i nie nishto ne mojem da napravim-tova e jivota i ne mojem syshto taka da vinim otsreshnata strana za tova

nakocTHuk
    Guest
    Благодаря на всички за мненията.Изглежда колкото и да ми е неприятно тя вече не ме обича или поне не е същото което беше в началото ще си поговорим наистина сериозно пък "каквото сабя покаже" наистина много я обичам , но неможеш да задържиш някой при себе си насила."Ако обичаш някой - даи му свобода - ако той те обича няма да я приеме"

Още веднъж - благодаря на всички!

Голям фен
    Искаш честен отговор...Според мен,колкото и гадно да звучи си писнал на мацката,но не иска да те заебе от съжаление.Може да е мернала някой друг пич в новото school
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от nakocTHuk
    Благодаря на всички за мненията.Изглежда колкото и да ми е неприятно тя вече не ме обича или поне не е същото което беше в началото ще си поговорим наистина сериозно пък "каквото сабя покаже" наистина много я обичам , но неможеш да задържиш някой при себе си насила."Ако обичаш някой - даи му свобода - ако той те обича няма да я приеме"

Още веднъж - благодаря на всички!
    Да, така е най-добре.Чувството сигурно е много гадно, че губиш тоя човек, но трябва всеки да продължи напред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си