- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1ва среща, а си изчерпах темите за разговор - помощ
Това НИКОГА не го прави.Накратко:Една жена те харасва все повече,когато и показваш че не я харесваш.С момичето, което харесвам излязохме на 1ва среща. Така подарих и цвете, направих и 2-3 комплимента.
А пък това с комплиментите - адски wussy и нииди е.![]()
След като имаш връзка с някоя - тогава може.Но с мярка...
Първо - не е важно какво какво казваш, а как го казваш.Знам доста неща за нея, за които си
говорихме - къде учиш, лубим цвят, цвете, музика, коя зодия и т.н.
Накратко изчерпах се.
Също - емоциите са заразни.Ако се чувстваш некомфортно докато говориш с нея, и тя ще се почувства некомфортно.
Както някой по-горе спомена, важен е езикът на тялото.С него субкомуникараш своите личностни качества.Добре е да заемаш отворени пози и да заемаш повече място.Накратко, трябва да изглеждаш спокоен,уверен,властен,неп едсказуем,забавен,общител н...
За всичко.По възможност трябва да е позитивно.Ако има следващ а среща или в чата за какво да си говорим (между другото аз по принцип не говоря много с момичета, а на срещи така да се каже "забивам" от към теми за разговор, идват ми на ум само такива, за които не трябва да си говорим като например да я затрупам с техническа информация и т.н.) Моля помагайте
Също не трябва да подхващаш логически теми.Момичетата мразят логиката.
Трябва да говориш на емоцианалн теми.Например "Това е хубаво,това не е.".Разкажи някоя забавна история.
Просто трябва да я накараш да изпитва позитивни чувства и да се забавлявате.
И през това време трябва да я докосваш.В началното несексуално - по ръцете ("Я, хубав пръстен/гривна!Златен ли е?/Колко карата е?"),колената, лицето("Имаш мигла на лицето."И я махаш...)
След това, ако се чувства комфортно,не се отдръпва и почне да те докосва,значи е готова за целувка.
И недей да искаш позволение.("Може ли да те целуна?")
Вместо това можеш да кажеш "Искаш ли да ме целунеш?"(ако не каже "не",целуваш) или "хубаво цервило имаш",като се навеждаш да го видиш и целуваш....Импровизирай
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
питая я ко работят родителите й![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
Говорете си за политика! Убеден съм, че тя горещо се интересува от тази тема!
Имам момичета, които се интересуват. Може да са малко, но ги има. Това го казвам ако си саркастичен.Първоначално написано от Анонимко
Черен Принц