- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан оцветител!
Много съм се навила да си правч костат с шампоан оцветител и ме интересува дали се отмива лесно и колко бързо и най вече дали уврежда косата!?Мерси предварително за помощта![]()
Определено не уврежда косата кой знае колко много ..
Отмива се напълно на 2-рото къпане ..
Обаче за да се постигне желания цвят трябва да изчакаш около 20-25 минутки след като го нанесеш .. ако е по-малко нищо не се получава![]()
шампоаните не са много покривни по скоро са за подържане на цвета когато опитах да си потъмня косата с шампоан от тъмно кестеняво към черно не получих никаф ефект..имай го в предвид
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Една приятелка си изсветли косата с един шампоан на Ейвън и и се махна на другата седмица...
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Хм, правила съм се два пъти.От кестенява до по-тъмен нюанс на червеното.Първия път се отми много лесно.Обаче втория ме държа около месец и все още имам оттенък.Не мисля, че уврежда косата, поне аз не съм забелязала.Аз обаче стоях повече от половин час и двата пъти, но имаше различен резултат.
A barzo li se omaznqva kosata???
??Първоначално написано от Анонимко
и аз искам да попитам нещо във връзка с тези шампоани.Ясно ми е че няма да ога с тях да стана с по-светла коса тъй като мойта е черна,но има ли такъв че примерно косата ми да приеме някакъв отенък- примерно син или лилав.. нали се сещате как някой бои варианти на черното имат такива отенъци.. нз дали ме разбрахте
Мм...и от структурата на косата...На майка ми например по смъртно не можеш да и задържиш цвят на главата...
Аз съм се клепала червена,лилава и черна...червеното хващаше ама не ярко...и даже и след месеци още си личи някак си..лилавото беше само отенък...черното въобще не хвана.
да ти кажа 4есно такоз за 1-ви пат 4увам таи4е немоа ти помогна ма си мисля 4е нема се задаржи далго
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
За да не правя нова тема ще попитам тук. Ако съм с кафява коса и ако ползвам черен шампоан-оцветител ще се махне ли изцяло черното след няколко измивания?
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
moje li nqkoi da mi kaje koq marka e nai hubava da si vzema zashoto mn se kolebaq![]()
Същото исках да направя-никъв ефектПървоначално написано от gabri3lla
![]()
А помня, че шампоанът беше хубав
![]()
уж..
Кирилицата е задължителна.
kalpazanka
badI sEbEsI
^ аз съм с тъмно руса, пък искам светло, и тва се чудя ще стане ли..
Стара тема.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!