Цитирай Първоначално написано от koalka
Първо казва едно, а после твърди друго.Трябва да го попиташ, за да се увериш и да разбереш истината.Няма да тръгна да споря с някой, че нещата за 4 год. могат да се променят.Може и да не се променят, стига да има чувства и нещата да са си същите, любовта да е жива и т.н.Не мога да приема, щом двама души се обичат, както началото на връзката, нещата са се променили.Някои го правят предсвършен факт-щом са минали години вече всичко е навик и уважение.Еми, не при всички е така!
Хареса ми интонацията на поста ти - личи, че наистина си много влюбена в някого и знам, че няма нищо по-красиво от това чувство. Не ми се иска да бъда песимистка, пък и знам, че каквото и да говорят хората едва ли някой може реално да повлиае на чуждото мнение, но нещата наистина се променят. Никой не твърди, че след време спираш да обичаш, просто любовта ти се превръща в по-различно усещане и вече връзката се уповава на малко по-други ценности. Извинявай ако съм те обидила с поста си или ако си помислила, че искам да те нападам, но просто изказването ти ми напомни за самата мен преди време. Пък и в крайна сметка нали знаеш "Всичко тече, всичко се променя."