.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: koi da izbera

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    Цитирай Първоначално написано от c0ca1na
    Цитирай Първоначално написано от Цеци Пенев
    Момчето и момичето.
    Може и да се харесвате, не знам ^ ^ , чакай и аз да бъда интересен и различен и да попиша някакви други освен " "

Такам, аватара беше моя снимка, не всички ме харесват, но и ме харесват.
    Това дали вас ви харесват, мен лично изобщо не ме интересува и затова не говоря какви сте ^ ^ нямам право.
    Въпреки това оценявам, че моя аватар ЗА ВАС не е хубав, здраве да е, живота продължава, пък новата година е наяве..

Другото което искам да ти поясня, че не съм нито лошо настроенен, нито наранен ^ ^ , просто многознайковци ..

Здраве да е
    Аве mysel`f , пича вече ни и ожени......ц-ц скиаш ли ся докъде стигнахме покрай Цецко
    Еее ти не ме ли искаш?Хаха.....както и да е...той човека поне осъзна,че не си момиче....малък напредък,спокс,това е хубаво ^^.....
    Искам те ве ! Но 1во трябва да се разберем кой е мъжа в връзката ни , че от изводите на Цецо останах с впечатлението че сме от 1 пол

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....

.....

Искам те ве ! Но 1во трябва да се разберем кой е мъжа в връзката ни , че от изводите на Цецо останах с впечатлението че сме от 1 пол
    Спокс,за него можем да сме и някакви орангутани-извънземни,които нямат пол и си живеят по тройки,ама какво от това ^^....ще се осъзнае момчета,не се бой хаха.....

Голям фен

.....

Спокс,за него можем да сме и някакви орангутани-извънземни,които нямат пол и си живеят по тройки,ама какво от това ^^....ще се осъзнае момчета,не се бой хаха.....

Ай лека от мен , че кат го няма shizzle и няма с кой са заяждам и кой да ме нарежда после ...... ай ако мине оттука да се обади
    Лека MySel`F ще се видим утре , пък ако влезе и Цецко може и с деца да се сдобием

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....

.....

Ай лека от мен , че кат го няма shizzle и няма с кой са заяждам и кой да ме нарежда после ...... ай ако мине оттука да се обади
    Лека MySel`F ще се видим утре , пък ако влезе и Цецко може и с деца да се сдобием
    И "двете" с по един чифт близнаци хаха.....лека,лека *нахалства* .....

Guest
    Говори задължително с авера си. Той ще се погрижи за всичко останало

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си