- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Топла приказка през зимата...
Темата може да се повтаря, но мн искам да го споделяЗащо трябва да пълним форума с все едни и същи отегчителни теми "защо се разделихме" или "как да си го върна" или "обича ли ме още" нека да има и малко розовко тук
Няколко дни след Коледа получих и моя най-хуабв подарък - вече се досещате, че е ново гадже нали
Това, което изпитвам и как се чувствам е неописуемо, мн съм щастлива, а си мислех, че никога повече няма да срещна истинската любов, дори нещо повече- Не вярвах в любовта от пръв поглед*колкото и смешно да ви звучи*. Но ето че дойде време съдбата да бъде благосклонна към мен и да ме накара да повярвам в любовта от пръв поглед... Е, моят пост не е от сорта "обича ли ме или не", "до кога ше издържи връзката ни", просто искам да ви покажа, че има любов, и не когато я търсите, а когато най-малко я очаквате. Все някога и на вас ще ви се стовари това щастие на главата ви, само вярвайте в любовта
![]()
Be yourself no matter what the others say!
и аз много отдавна вече съм се убедила, че любовта идва тогава когато най-малко я очакваш и вече си изгубил надежда, че ще я намериш![]()
=D>
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
Съгласна съм с anito.sl...Винаги си изказва мнението на място и точно![]()
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
браво мила! =D> е тва е! много си права! =D> и успех с гаджето!![]()
Let The BEAT Control Your Body
Така е. :] Успех с пича.)
... евала!Къде си да ти стисна ръката?
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Да, така е, както го казваш.Много е лошо, че някои хора не вярват в любовта, но това си е техен избор....
napalno si prava,EVALA TI!!!!! az sa6to sma se ubedila 4e lubovta idva kogato nai malko q o4akva6 i ot kogoto nai malko q o4akva6(izpitala sam go na garba si) emi uspeh s gadjeto!
napalno saglasenПървоначално написано от anito.sl
Първоначално написано от ThePainIsReaL
Благодаря на всички за мненията, виждам че и вие се радвате с мене, което мн ми харесваВярвайте в любовта, тя е най-близко до вас- в сърцето ви
![]()
Be yourself no matter what the others say!
То и моята приятелката ката говореше, даже май още си го мисли...но са само празни приказки
Честито, радвам се за теб. Вярвам в любовта, защото съм влюбена. Вярно е, че я срещаме, когато най-малко я очакваме и дори не я търсим. Пожелавам на всички много любов. И дано да има повече такива тема в сайта.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!