.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    много_сдухана
    Guest

мехур на ануса!!!

имам един проблемимам нещо като мехур близо до анусанезнам точно какво е но мисля че е хемороидмного ме боли и незнам какво да правя много ме е страх и изрично казвам че не искам да отида на лекар заштото все пак съм само на 15 годинимоля ви помогнете

Повече от фен Аватара на HaCkO
    Град
    ThE CiTy Of PLovDiv!
    ami moje da e kosam koito raste navatre ako e tfa 6te ti reznat mercedesa da go izvadqt edin fr mu be6e se polu4ilo taka spoko ne e bolka za umirane

Град
    България

Re: мехур на ануса!!!

Цитирай Първоначално написано от много_сдухана
    имам един проблемимам нещо като мехур близо до анусанезнам точно какво е но мисля че е хемороидмного ме боли изрично казвам че не искам да отида на лекар защото все пак съм само на 15 годинимоля ви помогнете
    отиди на лекар.след като си на 15 разбираш че шега със здравето си не трябва да правиш.най-добре ще прецени какво ти е.най-добре сега малко отколкото после

Супер фен
    Град
    Sofia
    Най-вероятно действително ставаа въпрос за хемороид. Препоръката ми е да ограничиш пържено, люто, кисело и солено!. Да си миеш задника по 5 пъти на ден с хладка вода и ако не се успокои до 3-4 дни задължително да отидеш при специалист. Това, че си на 15 не означава, че никой не може да ти гледа задника!!!!!!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    i az sam na 15 i ne razbiram kakvo tolkova lo6o ima!tova ne e nqkoq sramna bolest,4e da te e sram!az xodix na doktor poardi podobna pri4ina!kazaxa mi 4e e ot pra6kite!nqma ni6to lo6o i seriozno ti kazvam otivai na lekar,4e mi zvu4i po-seriozno!no spokoino,tezi ne6ta se opravqt stiga da se xvanat na vreme! USPEX!

Guest
    Hm... tova mi zvuchi poznato priqtelqt mi imashe tochno tova i pak beshe blizo do anusa toi hodi na doktor i mu go reznaha beshe cista ... i sega pak shte hodi obratno za da mu pravqt operacia che imalo oshte ot tazi technost koqto beshe v mehura ama bilo po nadulboko . Az predlagam da otidesh na doktor zele i taiva podobni babini recepti ne pomagat.

opss tova gore bqh az izvinqvam se

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Най-вероятно хомороиди. Учителката ми по Биология в 8-ми клас каза "Всеки човек ги има". Явно на теб сега ти е момента.
    Не знам дали си наясно при какви условия се появява това "чудно" нещо, но споко. Можеш да споделиш с родителите си. Не е кой знае какво (мисля). Некомфортно е сигурно, ама се преживява.

И сега малко да те шашна: Еди познат беше в болнижца за това. Пикаеше през тръба напъхана в пениса му, седя легна сума ти време и сега има някакви проблеми или поне ангажименти по задните си части НО Е ВЖИВ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си