.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60

Re: Moderated: Какви поли ви харесват - къси или дълги? И...

da jiveqt kasite poli[/i]

ами къси полички,само такива нося..предпочитам да са прави,но имам и много разчупени!обичм по-ефектни бужута и да са по-големи..

haresvam vsqkvi poli samo da mi grabnat okoto indiiskiqt stil dalgi sredna daljina kasi no ne pravi bijuta obi4am si zlatoto imam si kolie na versace s grivna i prasten i po4ti ne gi svalqm

Ако жената има красиви крака- защо да не носи къса пола, но не в стил "излъчване на лека жена". Иначе има и страшно ефектни и стилни дълги поли, в смисъл над и малко под коляното, които много харесвам.

Къси определено Ама не къси да ми се вижда задника

Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Къси определено Ама не къси да ми се вижда задника
    И аз така. Да не са съвсем къси и да са разширени, ама са хубави и някои съвсем леко под коляното.
    За бижутата-пръстените трудно си намирам такъв дето да ми става (повечето са ми големи ), герданчета имам доста, ама има само 1-2 дето да ми харесват. А за обеци - не са ми пробити ушите, защото са ми прекалено чувствителни ушите и не мога да ги пробия

Фен
    Град
    вкъщи
    Имам много (ЗА БРОЙ ! НЕ ЗА ДЪЛЖИНА ) късички поли, защото лятото ходя само и единствено с къси полички и къси гащи. Имам и една дълга до глезена, бяла....много ефектно стои понеже съм висока :P

Ами аз харесвам къси , но не такива тип широк колан.......

Малко над коляното, дънкови или карирани...

Your worst enemy is your self
    Will you fight, or give in?

Ами на мен ми харесват всякакъв тип поли,били много къси или до коляното и дълги ... на морето през деня ходих само с къси поли а вечерта излизах с дълги и широки....а за бижутата ,това лято си взех комлект ланец и гривна (от тези с кръкчетата и квадратчетата които завършват с топче) взех си и няколко подобни пръстена и обици и не ги свалям (сребърни са) !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си