- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Какви поли ви харесват - къси или дълги? И...
da jiveqt kasite poli[/i]
ами къси полички,само такива нося..предпочитам да са прави,но имам и много разчупени!обичм по-ефектни бужута и да са по-големи..
haresvam vsqkvi poli samo da mi grabnat okoto indiiskiqt stil dalgi sredna daljina kasi no ne pravibijuta obi4am si zlatoto imam si kolie na versace s grivna i prasten i po4ti ne gi svalqm
![]()
![]()
![]()
Ако жената има красиви крака- защо да не носи къса пола, но не в стил "излъчване на лека жена". Иначе има и страшно ефектни и стилни дълги поли, в смисъл над и малко под коляното, които много харесвам.
Къси определеноАма не къси да ми се вижда задника
![]()
И аз така.Първоначално написано от Kras4eto_lp
Да не са съвсем къси и да са разширени, ама са хубави и някои съвсем леко под коляното.
За бижутата-пръстените трудно си намирам такъв дето да ми става (повечето са ми големи), герданчета имам доста, ама има само 1-2 дето да ми харесват. А за обеци - не са ми пробити ушите, защото са ми прекалено чувствителни ушите и не мога да ги пробия
![]()
Имам много (ЗА БРОЙ ! НЕ ЗА ДЪЛЖИНА) късички поли, защото лятото ходя само и единствено с къси полички и къси гащи. Имам и една дълга до глезена, бяла....много ефектно стои понеже съм висока :P
![]()
Малко над коляното, дънкови или карирани...
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Ами на мен ми харесват всякакъв тип поли,били много къси или до коляното и дълги ... на морето през деня ходих само с къси поли а вечерта излизах с дълги и широки....а за бижутата ,това лято си взех комлект ланец и гривна (от тези с кръкчетата и квадратчетата които завършват с топче) взех си и няколко подобни пръстена и обици и не ги свалям (сребърни са) !