Здравейте пичове ... и пички Значи имам един въпрос който е много често засяган тук. Става въпрос за пъпките. Вече съм на 17 а продължават да ми излизат.Като бях на 13,14,15 та дори и 16 викам айде още пубертет ... Ама сега не знам. Пробвал съм какво ли не -спиртове,мазила,маски на Neutrogena, Akne Out ... мноого са но все така не се махат. Лесно ми се омазнява кожата но дори като си миех лицето по 5-6 пъти на ден пак избиваха нови. Та ще съм ви благодарен ако препоръчате нещо наистина ефикасно. На козметик не ми се ходи защото много пари ще фръкнат ... а пък и ме е срам да ходя там да ми стискат пъпките . Смятах сега на кожен лекар . Дали е добра идея ? Знаете ли ефикасни методи ? Повечето големи пъпки които ми излизат са от вида - първо усещам лека болка някъде по кожата. После след извесно време става червена бабунка и няма махане. Трябва да изчакам 2-3 дни да набере връх който след това да мога да изтискам. А иначе в областта на бузите имам ситни пъпки които са стари. Те са с цвета на кожата и имам чуството че са си като подкожни масни натрупвания.