.
Затворена тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Гинеколог???
    Guest

Страх от гинеколози?!

Знам, че по-принцип всяка жена трябва да ходи поне 1 път годишно на профилактичен преглед при гинеколог, но някак си ме е страх от това. Само при мисълта да ме "отворят" и да си вкарват ръцете кой знае колко навътре. Стресирам се! А и такива неща са ми разказвали съученички: седи си тя разкрачена и гинеколожката и бъркала чак до бубреците и вика "Кажи акто те заболи", а после едва ли не игнорирала момичето, като казвало, че го боли и тя започнала да се гърчи от болка??
    Или път друга съученичка: отива на гинеколог, ония си работи там, по едно време идва някаква колежка - "Оу, съжалявам, не знаех, че имаш пациент.", а той "Я ела да видиш тука нещо" и двамата започнали да зяпат между разкрачените крака на приятелката ми. Аз бих умряла намясто от срам, страх и не знам още какво....
    А и ако отида да говоря с личния си лекар за гинекологи или полови проблеми, се притеснявам тя да не каже всичко на майка ми, тъй като сме и приятелски семейства, а дъщеря й ми беше най-добра приятелка. И всеки път като отида на лекар ми говори леко лигаво.
    А сега сякаш и на пук ми е наложително да отида на гинеколог. От 2 дена ме сърбят гинеталиите. Страх ме е да не съм получила някоя алергична реакция от лубрикантите в презервативите. Преди не ми е ставало така, но сега приятеля ми беше взел някакви други презервативи и се чудя от какво може да е.
    Дайте някакъв съвет, успокоение що се отнася за гинеколозите или ми разкажете още някоя гадна случка, че тотално да се откажа да ходя по лекари и да си умра...

Град
    София
    ee стига бе все едно ще те колят
    и какво срамно има при положение че тях това ни най малко ги впечатлява,те цял живот с това се занимават ,да не говорем какви неща са видели досега
    наеш ли тия неща колко са опасни отивай не слушай приятелките си нормално да се оплачат то не е приятно

Мега фен Аватара на iiirish
    няма нищо страшно от това да идеш на гинекологичен преглед. минала съм през това и както разбираш все още съм жива и здрава! не знам защо, но аз не изпитвам стеснение или срам от лекари, може би така съм възпитана вярно, че чувството по време на прегледа не е никак приятно, но хиляди жени минават през това ежегодно и никоя не се е обесила още от срам!

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    аз ше ти кажа една хубава случка! една приятелка отишла при мъж и тоя така започнал да и бърка, че на нея и станало хубаво!хаха!така че споко!

Голям фен Аватара на naia
    Град
    София
    споко мен ми се наложи да отида и аз се страхувах рових се из интернет предният ден не бях спала но приятелят ми ме завлече и тая ме прегледа така ме натисна некъде вътре че щех да умра
    а на следващият път две квачки ме зяпаха отдоло мен ми беше много тъпо хъъхъъх и болеше
    сега трябва да ходя пак ама направо ще и тегла една на тая бака деба ше ми бърка тя

Гинеколог???
    Guest
    А някой може ли да ми каже на каква цена е един профилактичен преглед и да ми препоръча добър гинеколог във Варна

Гинеколог???
    Guest
    е?!? Никой ли не може да ми каже?

Цитирай Първоначално написано от Гинеколог???
    А някой може ли да ми каже на каква цена е един профилактичен преглед и да ми препоръча добър гинеколог във Варна
    Ами, направи си нова темичка, защото както виждаш, в тази няма да ти обърнат необходимото внимание!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си