.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Mnogo sym obyrkana ...

obi4am go mnogo i toi go znae ... v4era bqhme zaedno i si4ko ok .. dnes se razbirame da se vidim i kakvo ... vijdam go s neq ... za6to go pravi,mnogo dobre znae 4e az ne moga da go otblusna .. i sega dokato q nqma neq e s men i obratnoto .. pfff

Мега фен Аватара на iiirish
    ами именно защото той знае, че не можеш да го отблъснеш, продължава да те прави на глупачка! и както виждам наистина успява! много сте ми странни - защо се задоволявата или изобщо защо се съгласявате да играете втора цигулка както се вика?! или ще бъдеш единствена или ще бъдеш никоя за него!
    надявам се разбираш какво искам да ти кажа!

човека иска разнообразие
    Real Warrior's Don't Dance

Супер фен
    Град
    Мбабане
    многобоец иска да опложда максимален брой, естествено е

Голям фен
    Прави те на глупачка и не знам как можеш да вярваш на думите му,как може да вярваш на такъв човек.До преди 2 седмици аз бях в абсолютно същото положение,но вече осъзнавам колко глупава съм била да ходя по задника на някакъв,който не ме заслужава...Ще разбереш и ти след време
    Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!

Може би точно там е проблемът!Че той знае, че не можеш да го отблъснеш и винаги когато поиска ти ще си на негово разположение!Според мен (колкото и да ти е трудно) отблъсквай го и му покажи, че ти не си само за когато на него му е скучно!И повярвай ми ще има резултат!Успех

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    теглиш една майна и готово

Защото мъжете са гадове
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Мила,тоя незнае кво иска явно и както казаха прави те на глупачка.Просто го зарежи или му кажи да избира .Бахти тариката...

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ами именно защото той знае, че не можеш да го отблъснеш, продължава да те прави на глупачка! и както виждам наистина успява! много сте ми странни - защо се задоволявата или изобщо защо се съгласявате да играете втора цигулка както се вика?! или ще бъдеш единствена или ще бъдеш никоя за него!
    =D> =D> =D>

мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от {_^PaS$IoN`KiSs^_}
    =D> =D> =D>

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Pleasure
    Защото мъжете са гадове
    не всички сме такива,но този индивид,който е описала авторката на темата,наистина е такъв !

napulno sym suglasna !

Мега фен Аватара на koalka
    Еми знае, че го обичаш и си мисли, че може да прави каквото си поиска.Не се интересува, че те наранява и, че те боли, но излиза с другата.Как можеш да търпиши такова положение да те използва?Направи нещо незабавно.

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    В случая той наистина постъпва гадно,но защо му вървиш по свирката
    ти сама си си виновна,всепак и в любовта си има граници.Едва ли е толкова прост за да не се досети че като се движи с друга на теб ти е гадно.Кажи му че това не ти харесва,сигурно ще се скарате ама иначе имали смисъл да
    продължаваш така.Най вероятно по време на разговора ще каже че няма да се повтори
    за да го оставиш на мира,но не е сигурно че казва истината.затова се увери дали не те лъже,ако те лъже раздяла щот няма управия с такива

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Е кфо да се прави
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

с лека ръка казваш тези думи.Има хора,за които си готова на всичко,макар да знаеш,че има друга.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Голям фен
    Град
    София
    За да сте заедно, не е достатъчно само ти да го обичаш. Той явно не те обича, щом те има за запълване на времето и тъй като вижда, че ти му ходиш по гъза, си мисли защо пък да не се възползва от това. Дори и да го обичаш, няма какво да правиш с такъв човек и винаги да си наранена, а на него да не му пука.

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Еми знае, че го обичаш и си мисли, че може да прави каквото си поиска.Не се интересува, че те наранява и, че те боли, но излиза с другата.Как можеш да търпиши такова положение да те използва?Направи нещо незабавно.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си