- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- локвичка на чаршафа?
ве4е 2 пути се слу4ва да намираме влажна локви4ка 6-7см на 4аршава точно където е й пичето аз съм с презерватив и нищо му няма даже за по сигурно го изкарвам като свършвам въпреки че съм с презерватив и 99% не е от мен. кво е тва? не е кръв, не мириши на нищоосвен да се е разтекла от кеф а?
![]()
Баси цинизма![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
мани ти...Първоначално написано от piska_
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Ъхъ и к'во ?
Нещо хвалиш ли се..?
Да не почна и аз..хахахаха.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не бе не се хфаля просто ми е чудно да не е нещо ненормално и притеснително, кажете на вас случва ли ви се?
а и май не се изразих правилно локвичка не е найто4ната дума - поскоро влажно петно безцветно
Нищо ново под слънцето...
Нормално е.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Еми момичетата също "свършват" ... аз доколкото ми се е случвало и доколкото знам това е малко количество течност която излиза от момичето ... тоест това е все едно нашия начин на свършване .... вие сперма, ние "локвичка" .... но не съм убедена![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
emi to4no taka si e deПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
Love you Kris !!!
A ot jenskata sperma moje li muja da zabremenee ?
P.S. Na 13 sum
Да си чувал за бременен мъж някога ?! Разбира се, че не !!!!!!!!!!!!Първоначално написано от kirilnko
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
нема кво да се лъжем, задникът на девойчето се е изпотил.от това е влажното петно. кви са тия глупости, че ще се е изпразнила (и то два пъти) без да разбере момчето.айде, бе!
АААА аз като бях малка твърдях, че жените раждат деца, мъжете кучета, а бащата на една пирятелка нещо се е объркал и е родил коткаПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
![]()
![]()
![]()
Егати идеотчето съм била и се чудех защо ми се смеят...е бях на 2 годинки тогава
![]()
По темата момичетата отделят сокове, когато свършват са по-обилни. н е си ли чувал израза "Колко съм влажна вечееееееееееее"?
V edin film imashe bremenen muj, daje rodiПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
P.S. Az na 13 gledam osnovno televiziq, tova e moqt prozorec kum sveta.
Propusnah edna zapetaikaПървоначално написано от Kirilnko
![]()
О,не се разбира толкова..Винаги съм се чудила,защо думата бременна се пише именно така,как се проверява (за двойно н) като няма дума бременен.Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. на 19 съм.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз не само, че съм чувала ами и съм виждалаПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
Ти не си ли гледала оня филм с Арнолд Шварценегер - Джуниър
дето роди...
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хм и на мен ми се е случвало един път ама си мислех че е от приятеля ми.. сега като се замисля верно не знам какво е това и от кой е и от къде еПървоначално написано от payner4eto
![]()
![]()
Na filma pi6e 14+... Az sum na 13, no dogodina ste go gledam.Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Вчера 30 минути след секс и след оргазъм съответно още бях влажна и се мокрех до коленете в собствените си течности. От възбуда е. А сега по-сериозно-това са влагалищн секрети и са нормални!