- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 1вата целувка ... къде ?
Та ... имам тъпрос ...
Къде трябва да е 1вата целувка на 1вата среща?
По бузата, устата ?
Кажете че не искам да се изложа![]()
то става от самосебе си мила![]()
оф, дечковци... където ти падне. ти да знаеш аз какво съм правила на първа среща... и ти ще почнеш... поне така се надявам, да се освестите малко - стига комплекси и задръжки! всичко трябва да се пробва!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
На дупето![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
под мишницата
Pravoto ti da govorish ne me zadaljava da te slusham
по гъзъ.. между бузкте..![]()
![]()
![]()
![]()
ххахахахахха . Под мишницата![]()
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
stava ot samosebe si
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Първоначално написано от lost_girl_in_love
Еми първата целувка(без език) по устата беше в едно шкафче в детската градинаА иначе с език в 4-ти клас пред даскалото
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
На Нова година и на 1ви вечерта все на балкона на купончетата,където бях,ставаше първата целувка![]()
Първа среща..Най - добре по бузата или по устата, без език. По - нататък може и с език, но по - добре не бързай.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да, много зависиПървоначално написано от exploitedteen
Ако се харесват много и момчето настоява да я целуне точно на първата среща, по - добре да е по бузата, някак си е твърде пресилено с език на първата среща, губи се тръпката от очакването...Както казваш, най - добре изобщо да не я целува, нея ще я човърка отвътре
![]()
Няма кво да се бързаНо ако иска да я целуне - по бузата.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
syglasna sam \Първоначално написано от sherry
/
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
абе, да, бе... ако въобще се го/я целува трябва да си е с език... зависи от момчето. сегашното ми гадже (най-дългата ми връзка!!! =D> =D> =D> ) първата ни целувка беше половин час след като се запознахме! докато има момчета, които не харесват това. едно предишно гадое това ми и сподели. със сегашната му се целунали за първи път чааааааак след седмата или нещо такова среща!... ти решаваш. не се коркай!... като мине това с първата целувка ще видиш за какви други неща ще мислиш...Първоначално написано от sherry
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
дам, и аз така мисля... но идва момент, в който не издържаш... просто е нереално хубаво с този човек и нещо от вътре те изгаря... наистина ти казвам, не вярвах в такива неща, нооо... Любовта от пръв поглед съществува...Първоначално написано от exploitedteen
друг е въпроса, че момчето е прекалено добро за мен... там вече си е болна тема...![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Къде трябва да е....където си поискате и както се случи.Това не се нагласява, а просто се случва.Е, първата целувка се разбира по устата.![]()
Първоначално написано от exploitedteen
по путето хахах![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Зависи от самите вас. Ако се познавате много добре и сте излезнали с идеята, че ще ставате гаджета може да е по устните. Ако излизате без да очаквате нищо по бузата. Но все пак това е нещо, което трябва да се случи само. Не го мисли, а просто се остави на момента.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!