- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Как да намаля космите на краката си?
Здравейте хора. Абе имам проблемтака да се каже иявно е генетично.
Та да карам по същество. Краката ми са космати...кхъм...много космати а не искам да си ги бръсна, защото винаги мие било смешно като видя някой лъснат кифльо с гладки краченца и мазен поглед. Дайте няква идея поне как да си намаля космите на краката.
И въпрос къ момичетата: Мразите ли мачовци като мен с космати краенца?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
moje da gi podstrigva6. :P
бе малко щи е трудно да ги подстрижеш.. избирай - или така, или с обръснати![]()
Всеки си е индивидуален .Едни харесват космати , други не , зависи от момичето. Избери това което на теб ти харесва и готоу.
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
На мен лично ми харесват гладки крачета,но секи си има мнение.И щом не искаш да ги бръснеш можеш да ги изрусиш![]()
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
da vijПървоначално написано от Komshiikata
tva e interesno
izrusi si gi... no pyk ako i tva ti se struva 'pedalsko'... nz... izbirai..ili se brysnesh ili si ostavash taka... az primerno nqmam koi znae kvi pretenciii no sqkash predpo4itam po-gladki kraka... ddz... to pak zavisi ot momi4eto...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
имах едно гадже на 28 дето ходеше на кола маска... пък на една от най-добрите ми приятелки гаджето й не само на кола маска ходи, но и на маникюр, педикюр и т.н.... така че бръсненето ти е най-малкият проблем. и да ти кажа честно, нещо ме съмнява само на краката да имаш много косми... аз лично не обичам момчета с косми... предпочитам чисто коремче...![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
haha verno li hodi na manikiur i pedikiur? baaa qkotoПървоначално написано от Иста
![]()
nai-dobriqt mi priqtel hodi samo da mu mahat koji4kite na noktite... no ne mu pravqt nishto pove4e...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
да, бе. и излизаме ние на кафе и нещо си говорим и моята приятелка казва:Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
- Ох, забравила съм да си сложа лак!
От което, гаджето й се обръща, завира си ръката в личето й и с най-мазния тон казва:
- Аз пък нееее!
Казвам ти... умрях от смях на място!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
хахаха аве той и лак ли си слага?![]()
ама той двойно ориентиран ли е? или си е само и напълно хетеросексуален?![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
напълно хетеросексуален!!! от тия новите, метеросексуалните мъже... пфу... не знам, ама нещо не ми харесват...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
![]()
сега по темата:
ами... защо не се обръснеш ?имаше една друга тема в форума и там повечето момичета написаха че предпочитат момчета с обръснати крака. аз също се присеиденявам към тях![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Външният вид не е толкова важен при мъжете.
Аз преди бях в период, в който се чудех дали да ги бръсна но се отказах поради две причини:
1.Мързи ме.
2.Новите косми стават по-тъмни и по-бодливи.
А сега съм с пухкави.![]()
И още нещо - окосмяването е признак на мъжественост, не ми пука кви глупости ще измисли модата.
БТВ модата е причинила много беди, но това е друг въпрос...
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
No faith but what we made!
-- Life is a game, the first rule is have fun. --
Изруси ги![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()
Абе странното при мен е, че само по краката съм си по-космат...иначе не съм...по тялото ми нямам косми да не каже никакви...ама ше взема и аз да отида на кола маска...![]()
=D>Първоначално написано от Kosmatko
Мечта: Да карам "Мицубиши" (бяло,защото от червените ми става лошо по завоите), да имам много "$" в джоба, двора ми да е пълен с "пеперуди", в басейна ми да има "делфини", децата ми да имат големи "".
re6enieto e brasnene...ne moje i kola maska i dori epilator...ti re6ava6!
Pravi kvoto trqa,pak da stava kvoto 6te!
най-добре тфа направи!Първоначално написано от Kosmatko
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Отивай!
Надявам се че го правиш само заради жените.Дори да не ти харесва...![]()
"Дали мислиш, че можеш да направиш нещо, или си мислиш, че не можеш - и в двата случая си прав!"
Наистина можеш да ги подстригваш ХиХи (chuckle) \/ Ама не мисля че това е решението просто избери \
/
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Педикюри , маникюри ... а бе тия моите колеги момчетата маи почнаха да сe изпедерасват...разбирам кола маска да... и аз не обичам мн мн косми ..и ходя при леля ми , която е козметик да ги маха , ама тва да си махат някви кожички и тем подобни перверзии не си е работа...просто няма смисъл ...Вие мацки ако ни харесвате , съм сигурен , че не ни харесвате заради т'ва , че си "махаме кожичките" и тем подобни...
dude има6 3 на4ина които мисля 4е са добри както же4е про4ете те са:
1 подсригване(тва го предлойих на един frend и тои 6те6е да ме убие)
2 da si bezkosmest tip( ne e lo6a ideq vsa6хост но верно 4е е малко педалско но ни6то 6а го приживее6)
3 да се боядиса6 което е мнооооооооооооооо зле
НИКОЙ НЕ УМИРА ДЕВСТВЕН,ЖИВОТА ВСЕКИ ПРЕЕБАВА!!!!
Поливай си краката с кислородна вода и космите ше се изрусят![]()
![]()
![]()
![]()
Може също да я смеси със сярна киселина,бабини зъби и ветрогон.![]()
Ефектът няма да го кажа - да опита сам.![]()