.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Nqkaf si tam spodelq6t :)
    Guest

DAite nqkfi saveti kak da se Opravq 4e ..?

Ami az sam na 14 godini mom4e i do sega ne sam imal priqtelka
    i tka pove4eto mi priqteli si hvanaha gadjeta pak az do sq ne sam imal
    pak te ve4e po 5 6 i tka te pove4eto sa na po 15 16 vqrno 6a mi doide vremeto i na men no se si mislq 4e trqa zapo4na da praq tva koeto i te da zaribqvam vseki den kat si haresam nqkoq i tka da hodq po kuponi diskoteki i da hodq navsqkade i da ne se pritesnqvam ot ni6to
    i tva vse si go kazvam no kogato doide momenta nikoga ne go pravq moje bi za6toto se spi4am 6tot ne sma imal gadje i nemoga da se celuvam i si vikam vse tez se ebavat s men 6tot gi znam kvi sa vsi4kite
    poznavam si moite hora hahah :}
    teide i ne znam kakvo da pravq kak da si kaja stop!
    Izlizai
    pak i sq
    ostanah malko bez frends ne me tyrsqt i az kat ne sam gi tyrsil i ne se vijdame mn 4esto no kogat gi vikna nqkoi pat izlizame pak iam 4uvstvoto 4e sam nahalen pak ne6ta da sam nahalen of nz
    teide i se 4udq
    do sq ne sam imal gadje imah edna virtualna ot 4ata detska rabota 200 leva za telefon dadoh i misleh 4e sam q obi4al pak tq me izlagala za godinite za imeto i mi kaza 6tql sam q pomislq za malka ama nqma zna4enie vajnoto e az da sam precakan
    mislq 4e sam malko kompleksiran 6tot malko sa mi krivi zybkite ama malko ne tolkoz mn savsem malko ama e tapo de
    i se 4udih dali 6a ima momi4e koeto da se navie da hodi s men na 14
    ama gledam da sam utvoren ala bala ama nestava vijte sq zagovarqm gi za kvi li ne gluposti ama se pritesnqvam ot celuvkata koqto mom4eto trqa da naprai pyrvata kra4ka i neznam kak da podhodq za tva pak i sa iskam kat imam gadje da e hubava mila 4arova dobri4ka i da si e samo moq i da me obi4a kakto az neq hahah ama ne6to ne stava kakto vsi4kite mi priqteli si imat priqtelki tei i az az ne zaradi priqtelite ama i imam mn svobodno vreme sq nqma ko da praq po cql den kisna udoma i otka4am
    pak na moita vyzrast ve4e trqa izlziam vseki den do kym 12 nali tei
    s dve dumi kak da se opravq postoqnno si obe6tavam razni ne6ta
    ama ni6to ne pravq probvah s alkohol ne stana moje bi e bila malka dozata? nz kak da stane?
    sa6to tka iam jelanie da igraq breik da svirq na cigulka
    da svirq na kitara i da sam gotin no prosto nqam smelosta da go napravq za6to?
    10x predvaritelno

Град
    em f nas poe4eto vreme
    неа слушай таа бади си пи4 да не та ебе за путките прай са малко 4е не ти пука земи си една две дрешки дигни си малко главата кат варвиш и те сами 6е доат
    Pravoto ti da govorish ne me zadaljava da te slusham

OLe boje i tova cqloto go ispis samu zashtoto si na 14 i si nqmash priqtelka?! Abe uspokoi se be momche horatat sa na po 30 godini i pak ne se vprqgat a ti pak ! Mi vij kakyv savet da ti dam? Az lichnu mislq che taka kato se opitvash i se koncentrirash da budesh nqkoi koito ne si ili pak da se koncentrirash da budesh gotin za d amoje da si imash gadje nqma da stane rabotata. Poprincip mislq che kato ne tursish namirash a kato tursish nikoga ne namirash . A pak i mi se vijdash malak po akul ne che as sym koi znae kolko golqma de ama vse pak. E za chata se uspokoi i az sym minala prez tazi faza no otmina . A za saveta izvinqvai otplesnahs e ... emi spored men sedni si na dupeto i si nameri drugi priqteli tai kato s tezi en se chuvstvash tolkova komfortno veche. Zahvani se ss nqkakav sport ghledai televiziq eee kolko mnogo neshta chovek moje da pravi prez svobodnoto si vreme ! A pak za pyrvata celuvka akkvo se pritesnqvash ako naistina obichash momicheto do teb to shte si doide ot samu sebe si a pak ako i tq e vliubena shte i haresa adski mnogo.

Guest
    ABe koga shte sprete s maloumnite si temi ot roda na "Az sym na 14 i nqmam priqtelka","Normalno li e da sym na 14 i nikoga da sym nqmal priqtelka","Zashto nqmam vse oshte priqtelka".

Vie tupi li ste , kvi ste??? Jenite iskat nqkaf batko da gi bocka i da gi razvejda po diskoteki,barove,kafeneta po vuzmojnost s hubava kola. Mnogo puti sym go kazval i pak shte go povtorq , vuzrastta ne e kriterii za tova dali shte imate priqtelka ili ne. Ima hora na po 12 si imat, a ima i takiva kato mene deto i na 33 pak nqma da imat. Aide 4ao

Moderated by miloto
    т.2 от Правилника

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    хауухахухауухухуа Пич бая си се отчаял ле.Ами общувай с малко путки,тръгни на фитнес.Повечето момичета/момчета (повечето) ходят на кафета и се мислят за КАКВО ЛИ НЕ ... А всъщтност са ацките детски гъзове ... За т'ва че споко!Ще се намери някое щуричко момиче,дето да се хване с теб!
    Ае действай!
    Incomplete..........

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Когато това стане ще е най-добре - не насилвай нещата
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

tctctc....ami...mai malko ti e rani4ko....ama karai p1k i ne6to mi se struva 4e vse po golemi kaki4ki si haresva6 ti sam spomena 4e pove4eto ti priqteli sa po golemi...nqma kak i ti da si kato tqh ...A otnosno tova 4e iska6 da izliza6 pove4e.....nie nqma kak da ti pomognem prosto ako ti se izliza-izliza6 ako ne-ne....
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

q ne se vprqgai be moito mom4e vij sq az sam na 13 puk sam hilqdi pati po-otvorena ot tebe badi sebe si , probvai novi ne6ta , kakto kazaha po-nagore zapo4ni da sportuva6 apak mackite gi zareji kvo si po4nal se samosajalqva6? iska6 da stane6 nqkvo sduhano kompleksar4e li??? izlizai poi4e s fr ti , hodi po diskote4ki ili kafenca ala-bala a i hi4 da ne te ebe koi kvo si misli za tebe , az sam taka i si4ko si mi e tok are stegni se malko tam i iz4ezvai na nqkade da si otka4a6 s tvoite hora , a pri polojenie 4e nqma s koi - emi sam ako iska6 da doida da ti pokaja kak stava
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Guest
    Am do sq hodeh s edna na 15 ama be6e samo v mirc i po GSM-a
    tq mi vida pic-a i az neiniq i ne6to se zaribihme ama skysah s neq 6tot mi ormazna da stoq po cql den na kompa doakt vsi4ki sa navynka i si praqt kuponi i az zatvoren udoma i skasah s neq i uj se obi4ahme nz
    vse endo zabravih q ve4e :P
    kazah i ne me trqbva6 i tva be6e posle trqgnah po diskota
    nasam natam zapoznah se s mn hora i tka ama ne6to mi umrazna da piqnstvam i re6ih da pi6a u foruma da vidq kvo 6a em psoavetvate praih se na gotin ala bala ama ...

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Am do sq hodeh s edna na 15 ama be6e samo v mirc i po GSM-a
    tq mi vida pic-a i az neiniq i ne6to se zaribihme ama skysah s neq 6tot mi ormazna da stoq po cql den na kompa doakt vsi4ki sa navynka i si praqt kuponi i az zatvoren udoma i skasah s neq i uj se obi4ahme nz
    vse endo zabravih q ve4e :P
    kazah i ne me trqbva6 i tva be6e posle trqgnah po diskota
    nasam natam zapoznah se s mn hora i tka ama ne6to mi umrazna da piqnstvam i re6ih da pi6a u foruma da vidq kvo 6a em psoavetvate praih se na gotin ala bala ama ...
    Ходил си с мацка от чата, ама ти е омръзнало, но сте се ОБИЧАЛИ?! Добре..
    Е така е много тъпо като каже някой "Еми кво да напраа че да си фана гадже?". Ходи с табелка в ръце "Свободен съм, чакам предложения". Когато стане, тогава! И ще бъде тогава, когато най-малко очакваш. Не насилвай нещата! Хубаво е, че се запознаваш с нови хора, ама какво очакваш - че веднага ще намериш любовта на живота си, която цял живот си чакал? То така не става, да знаеш..
    Айде успех!

Фен
    Град
    VraCa C1ty
    Не се впрягай в тия неща с чата бъди себе си и ще си намериш фр и не се сравнявай с приятелите си щото те са на по 15-16 години а момичетата търсим някой по - голям от нас междодругото тфа за бреика е добра идеика и от мен запомни едно - не се влачи по по-големи момичета от теб особено ако виждаш че те не го искат - МНОГО Е ДОСАДНО ДА ЗНАЕШ !
    Кучка съм, но не твоята...

за всичко си има време апък и с гаджетата понякога идват и проблемите така че да не ти пука изобщо явно просто не ти е дошло времето
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Никъквец
    Guest

Re: DAite nqkfi saveti kak da se Opravq 4e ..?

Цитирай Първоначално написано от Sweet_Love^^
    tctctc....ami...mai malko ti e rani4ko....
    Не се обиждай , но така те преценявам , че и ти не си много по - голяма а и при положение , че повечето момичета са загубили девственоста си по на 12 - 13 години едва ли е се предполага , че 14 годишна възраст е ранна , за да си има човек приятелка .

Цитирай Първоначално написано от Nqkaf si tam spodelq6t :)
    Ami az sam na 14 godini mom4e i do sega ne sam imal priqtelka
    i tka pove4eto mi priqteli si hvanaha gadjeta pak az do sq ne sam imal
    pak te ve4e po 5 6 i tka te pove4eto sa na po 15 16 vqrno 6a mi doide vremeto i na men no se si mislq 4e trqa zapo4na da praq tva koeto i te da zaribqvam vseki den kat si haresam nqkoq i tka da hodq po kuponi diskoteki i da hodq navsqkade i da ne se pritesnqvam ot ni6to
    i tva vse si go kazvam no kogato doide momenta nikoga ne go pravq moje bi za6toto se spi4am 6tot ne sma imal gadje i nemoga da se celuvam i si vikam vse tez se ebavat s men 6tot gi znam kvi sa vsi4kite
    poznavam si moite hora hahah :}
    teide i ne znam kakvo da pravq kak da si kaja stop!
    Izlizai
    pak i sq
    ostanah malko bez frends ne me tyrsqt i az kat ne sam gi tyrsil i ne se vijdame mn 4esto no kogat gi vikna nqkoi pat izlizame pak iam 4uvstvoto 4e sam nahalen pak ne6ta da sam nahalen of nz
    teide i se 4udq
    do sq ne sam imal gadje imah edna virtualna ot 4ata detska rabota 200 leva za telefon dadoh i misleh 4e sam q obi4al pak tq me izlagala za godinite za imeto i mi kaza 6tql sam q pomislq za malka ama nqma zna4enie vajnoto e az da sam precakan
    mislq 4e sam malko kompleksiran 6tot malko sa mi krivi zybkite ama malko ne tolkoz mn savsem malko ama e tapo de
    i se 4udih dali 6a ima momi4e koeto da se navie da hodi s men na 14
    ama gledam da sam utvoren ala bala ama nestava vijte sq zagovarqm gi za kvi li ne gluposti ama se pritesnqvam ot celuvkata koqto mom4eto trqa da naprai pyrvata kra4ka i neznam kak da podhodq za tva pak i sa iskam kat imam gadje da e hubava mila 4arova dobri4ka i da si e samo moq i da me obi4a kakto az neq hahah ama ne6to ne stava kakto vsi4kite mi priqteli si imat priqtelki tei i az az ne zaradi priqtelite ama i imam mn svobodno vreme sq nqma ko da praq po cql den kisna udoma i otka4am
    pak na moita vyzrast ve4e trqa izlziam vseki den do kym 12 nali tei
    s dve dumi kak da se opravq postoqnno si obe6tavam razni ne6ta
    ama ni6to ne pravq probvah s alkohol ne stana moje bi e bila malka dozata? nz kak da stane?
    sa6to tka iam jelanie da igraq breik da svirq na cigulka
    da svirq na kitara i da sam gotin no prosto nqam smelosta da go napravq za6to?
    10x predvaritelno
    Пич най-добре е да мислиш със собствената си глава , а не да се водиш по другите . На моята възраст трябва да излизам до 12 , тва някво правило ли е , ако не ти се излиза недей да излизаш , важно е ако правиш нещо да го правиш защото искаш , нали ? Другото което е недей да си хващаш за гадже първата която ти даде шанса , само защото ти се иска да имаш някакво гадже там за протокола , търси някой който да ти харесва , защото тръгнеш ли с някой който не ти харесва то става ад и за двамата . Естествено е възможно да мислиш по друг начин и да търсиш какво да на*беш , което обезсмисля всичко което написах досега и само съм си загубил времето .......

NQkaf si tam spodelq6t
    Guest
    Am kakvo da vi kaja prossto se 4udeh
    ama mai 6a napraq tei 6a izlizam pove4e 6a se spriqtelqvam s pove4e hora i 6a izlizam pove4e i tka ako haresam nqkoq 6te q zagovorq pak kvoto stane aide sq ne e samo tq
    Edin den i az 6a bada s gadje nqdavam se

Никъквец
    pi4 az o6te mi e rano da eba tei4e ne si si zagubil vremeto
    i 10x na vsi4ki za savetite mersi !
    Pozdrav 2 als Kingsize - KingSize party!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си