Ami az sam na 14 godini mom4e i do sega ne sam imal priqtelka
i tka pove4eto mi priqteli si hvanaha gadjeta pak az do sq ne sam imal
pak te ve4e po 5 6 i tka te pove4eto sa na po 15 16 vqrno 6a mi doide vremeto i na men no se si mislq 4e trqa zapo4na da praq tva koeto i te da zaribqvam vseki den kat si haresam nqkoq i tka da hodq po kuponi diskoteki i da hodq navsqkade i da ne se pritesnqvam ot ni6to
i tva vse si go kazvam no kogato doide momenta nikoga ne go pravq moje bi za6toto se spi4am 6tot ne sma imal gadje i nemoga da se celuvam i si vikam vse tez se ebavat s men 6tot gi znam kvi sa vsi4kite
poznavam si moite hora hahah :}
teide i ne znam kakvo da pravq kak da si kaja stop!
Izlizai
pak i sq
ostanah malko bez frends ne me tyrsqt i az kat ne sam gi tyrsil i ne se vijdame mn 4esto no kogat gi vikna nqkoi pat izlizame pak iam 4uvstvoto 4e sam nahalen pak ne6ta da sam nahalen of nz
teide i se 4udq
do sq ne sam imal gadje imah edna virtualna ot 4ata detska rabota 200 leva za telefon dadoh i misleh 4e sam q obi4al pak tq me izlagala za godinite za imeto i mi kaza 6tql sam q pomislq za malka ama nqma zna4enie vajnoto e az da sam precakan
mislq 4e sam malko kompleksiran 6tot malko sa mi krivi zybkite ama malko ne tolkoz mn savsem malko ama e tapo de
i se 4udih dali 6a ima momi4e koeto da se navie da hodi s men na 14
ama gledam da sam utvoren ala bala ama nestava vijte sq zagovarqm gi za kvi li ne gluposti ama se pritesnqvam ot celuvkata koqto mom4eto trqa da naprai pyrvata kra4ka i neznam kak da podhodq za tva pak i sa iskam kat imam gadje da e hubava mila 4arova dobri4ka i da si e samo moq i da me obi4a kakto az neq hahah ama ne6to ne stava kakto vsi4kite mi priqteli si imat priqtelki tei i az az ne zaradi priqtelite ama i imam mn svobodno vreme sq nqma ko da praq po cql den kisna udoma i otka4am
pak na moita vyzrast ve4e trqa izlziam vseki den do kym 12 nali tei
s dve dumi kak da se opravq postoqnno si obe6tavam razni ne6ta
ama ni6to ne pravq probvah s alkohol ne stana moje bi e bila malka dozata? nz kak da stane?
sa6to tka iam jelanie da igraq breik da svirq na cigulka
da svirq na kitara i da sam gotin no prosto nqam smelosta da go napravq za6to?
10x predvaritelno