- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- nqkoi ako,, moje da mi otg
zdrr.. taka eto i tfa za koeto se 4ydq i ako moje da mi otg,,zna4i az ne sam pravila seks no naskoro bqx s edno mom4e i nali na nego my be6e stanal i toi iskashe da pravim seks nm v kraina smetka ne pravixme.. da de ne tova mi be6e vyprosa . zna4i iskam da pitam kato na mom4eto my e stanalo to4ny kolko tvyrd stava penisa i nz ako moje nekfo sravnenie da mi dadete za da dobiq po to4na predtsva... za6otot na mene nzzz mi se vidq malko ne 4ak tolkova tvyrd kolkoto az si mislex 4e 6t ee.. v smisal i taka.. tova mi e vyprosa![]()
![]()
е не като дърво твърд. все пак има кожа. еми не можеш да го огънеш на две. мила тва няма много значениеза пример не се сещам
![]()
Толкова твърд, че като тръгне да влиза във вагината ти да се не огъне. Ебати въпросите.![]()
AXXAXAAXXAA..
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Бягай лягай до майка си , да не ида аз![]()
Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?
ExactlyПървоначално написано от MySel`f
Това е процес на ерекция, в който пениса му се изпълва с кръв и става твърд ... но ако го пипнеш, ще видиш че е напълно нормално твърд и работата му е да може да прониква в теб по време на секс ........ учите ли биология вие ... някой някога въобще не ви ли е говорил за тия работи ?! Ебати непросветените личности .......
![]()
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
мии това колко ще е твърд зависи само от тебе, колкото повече го възбудиш толкова по твърд ще стане (и по-голям) общо зето нещо като свещ лятно време на слънцето (ще ставам писател.. хехе..) смисъл отвънка седи малко мек (заради кожата) но вътре е твърд, ако се постараеш добре ще е като желязо
а неможе... кои знаеПървоначално написано от Анонимко
ко е някфа култориска
![]()
ХА-ХА-ХА/Утре щнякой ще пита-какво е това секс-незнам какво е,ама много искам да го направя![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на твоя пич нещо му е бъгнат. става твърд като скала... да не ти говоря... сега ще ти разкрия една тайна: то всичкото това около секса, колко било хубаво, е само да ви залъжем, че е така...![]()
![]()
всъщност е ужасно!
![]()
![]()
боли, много е неприятно и отгоре на всичкото ти бъгва целия организъм и спираш да растеш!
![]()
![]()
![]()
п.п. нямаше как да не направя една мини компилация от неща, които съм чувала...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Щом не сте правили секс...може и да не е еректирал напълно. На мен ми се е случвало преди...получавам някаква ерекция, но не пълна
кат та прасни по челото ши видиш колко е твърд![]()
ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......
АхахахахПървоначално написано от _candy_girl_
Наистина, експрериментирай
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
абе пача малоумна, я бягай да си играеш с куклите!Първоначално написано от beb4ii
На азиатците им са по-твърди! (и по-малки![]()
![]()
)
По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!