.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    beb4ii
    Guest

nqkoi ako,, moje da mi otg

zdrr.. taka eto i tfa za koeto se 4ydq i ako moje da mi otg,,zna4i az ne sam pravila seks no naskoro bqx s edno mom4e i nali na nego my be6e stanal i toi iskashe da pravim seks nm v kraina smetka ne pravixme.. da de ne tova mi be6e vyprosa . zna4i iskam da pitam kato na mom4eto my e stanalo to4ny kolko tvyrd stava penisa i nz ako moje nekfo sravnenie da mi dadete za da dobiq po to4na predtsva... za6otot na mene nzzz mi se vidq malko ne 4ak tolkova tvyrd kolkoto az si mislex 4e 6t ee.. v smisal i taka.. tova mi e vyprosa

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    ебаси ПРОСТОТИЯТА веееееее ! Я марш в леглото

Guest
    е не като дърво твърд. все пак има кожа. еми не можеш да го огънеш на две. мила тва няма много значение за пример не се сещам

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Ти гранитен "стълб" ли очакваш?
    Ми....незнам колко му е бил твърд и колко твърд очакваш да е.....как да ти обясня?Хаха....я да видя другите какво ще кажат :P ....

Guest
    Толкова твърд, че като тръгне да влиза във вагината ти да се не огъне. Ебати въпросите.

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    AXXAXAAXXAA..

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

Бягай лягай до майка си , да не ида аз
    Why do you look at me , when you hate me? Why do I have to look at you when it makes me hate you?

Голям фен
    Аман от пикли , тая с удоволствие бих я тряснал с нещо тежко и твърдо (бухалка) по главата

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от MySel`f
    Ти гранитен "стълб" ли очакваш?
    Ми....незнам колко му е бил твърд и колко твърд очакваш да е.....как да ти обясня?Хаха....я да видя другите какво ще кажат :P ....
    Exactly Това е процес на ерекция, в който пениса му се изпълва с кръв и става твърд ... но ако го пипнеш, ще видиш че е напълно нормално твърд и работата му е да може да прониква в теб по време на секс ........ учите ли биология вие ... някой някога въобще не ви ли е говорил за тия работи ?! Ебати непросветените личности .......
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

мии това колко ще е твърд зависи само от тебе, колкото повече го възбудиш толкова по твърд ще стане (и по-голям) общо зето нещо като свещ лятно време на слънцето (ще ставам писател.. хехе..) смисъл отвънка седи малко мек (заради кожата) но вътре е твърд, ако се постараеш добре ще е като желязо

Улииииии, ти сериозно ли ?

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    е не като дърво твърд. все пак има кожа. еми не можеш да го огънеш на две. мила тва няма много значение за пример не се сещам
    а неможе... кои знае ко е някфа култориска

Guest
    ХА-ХА-ХА/Утре щнякой ще пита-какво е това секс-незнам какво е,ама много искам да го направя

Голям фен
    Град
    Русия, Москва

на твоя пич нещо му е бъгнат. става твърд като скала... да не ти говоря... сега ще ти разкрия една тайна: то всичкото това около секса, колко било хубаво, е само да ви залъжем, че е така... всъщност е ужасно! боли, много е неприятно и отгоре на всичкото ти бъгва целия организъм и спираш да растеш!

п.п. нямаше как да не направя една мини компилация от неща, които съм чувала...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Щом не сте правили секс...може и да не е еректирал напълно. На мен ми се е случвало преди...получавам някаква ерекция, но не пълна

кат та прасни по челото ши видиш колко е твърд
    ShTe Te ChAkAm 0t tyMn0 Do TyMn0 i DoRi Da Ne Se PoQviSh ZnAm ChE BeZ TeB i MeN ShTe Se SyMnE No EdVaLi BeZ MeN ShTe ZaSpIsH ......

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от _candy_girl_
    кат та прасни по челото ши видиш колко е твърд
    Ахахахах Наистина, експрериментирай
    And I don`t want to but I will if I`ve got to ...

Guest

Re: nqkoi ako,, moje da mi otg

Цитирай Първоначално написано от beb4ii
    zdrr.. taka eto i tfa za koeto se 4ydq i ako moje da mi otg,,zna4i az ne sam pravila seks no naskoro bqx s edno mom4e i nali na nego my be6e stanal i toi iskashe da pravim seks nm v kraina smetka ne pravixme.. da de ne tova mi be6e vyprosa . zna4i iskam da pitam kato na mom4eto my e stanalo to4ny kolko tvyrd stava penisa i nz ako moje nekfo sravnenie da mi dadete za da dobiq po to4na predtsva... za6otot na mene nzzz mi se vidq malko ne 4ak tolkova tvyrd kolkoto az si mislex 4e 6t ee.. v smisal i taka.. tova mi e vyprosa
    абе пача малоумна, я бягай да си играеш с куклите!

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    На азиатците им са по-твърди! (и по-малки )
    По дяволите, хора! Пише се НЕ ЗНАМ, не "незнам". Пише се НЕ СЪМ, не "несъм". Не бъдете идиоти!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си