- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питане към момичетата???
Значи въпросът ми е следния: "Надървят" ли ви се зърната, и ако да, кога? Аз съм бил с 3 момичета, но до сега на никоя не са били втвърдени... Аз ли не ги възбуждам толкова, или това е нормално???![]()
Нормално си е. "Стават" ми само ако приятелят ми специално им обърне внимание с езика или ми е студено. Но да си кажа не ме кефи кой знае колко да ми лиже зърната ... май нищо не чувствам![]()
ха! и аз такаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Зърната първо се втвърдяват и отпускат по много причини ... може да е дори често от това, че е студено или топло ... не на всички момичета е задължително да им се втвърдяват от възбудаНе можеш да съдиш по зърната дали си я възбудил достатъчно !
![]()
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Mi moite poprincip se vturdiavat ne znam..Ama ne e zaduljitelno estestveno!
Първоначално написано от c0ca1na
![]()
![]()
как го измисли
![]()
![]()
![]()
пфу, ми... толкова е различно... при мене настръхват от добир. но това не ме възбужда. докато малко по-грибуте ласки вече... грррррррр... хахаха... както и да е, не говорим за мен![]()
![]()
различно е при всяко момиче. и то не става само с гледане, целувки и т.н.
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
е, то оставаше и да не си го срещал!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
на мама дечицата...
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Защо пък е задължително да съм?Първоначално написано от Иста
така го каза, все едно това се случва на 1 момиче от 1000... просто сте уникати... тука трябва да съберем всички бисери и да издадем книга...Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
О, не съм наясно с това "явлени". Аз съм девствен и съм чел за това само по дебелите книжки, а там не пише за проценти
Подписа на Bimper-ska е "Помни че си уникален, като всички останали"
Пък като толкова много ти знае устата събирай...и без това по цял ден сигурно се чудиш какво да правиш...д асвършиш нещо за теб, може би, полезно
е нали каза, че си бил срещал? пфу... иии... точно Моя милост наистина много й знае устата... и не ми пречи това... а относно това дали се чудя какво да правя... не, миличък, не... просто съм болна и се развеселявам на простотиите, които чета тук.Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
В доста и от простотийте участваш, обаче ...... така че все тая, все си и ти в кюпа, така чеПървоначално написано от Иста
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
хм... усатвам с бъзици и тям подобни. дай ми пример, където има някаква простотия и да не си личи, че е на як майтап и да присъства моето име и ще се извиня най-публично!Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
А защо и чуждите простотий да не са на базик ?! Както твоите са на базик, така са сигурно и на останалите простотийте ... не се изказвай неподготвена ми е мисълта !Първоначално написано от Иста
Napulno sum saglasna s tva. Savetyt mi e mom4etata da vidqt dokolko e "vlajno" momi4eto. Mislq 4e ot tova 6te razberat pove4e dalie vazbudenoПървоначално написано от Friend_witH_Benefit
![]()
NIkOI nE UmIrA DEVSTVEN , JiVoTa Go SLaGa Na VsI4KI ....
Tova za zyrnata nqma nishto ob6to s tova do kolko e vybudeno momi4eto
напълно съм си подготвена... хахаха... както и да е. не ми се спори за глупости, защото няма нито ти да убедиш мен, нито аз теб. само едно ще ти кажа: в моите коментари-шеги си личи за какво става дума. или са метафорично изкривени или откровен смях. докато има такива неща, които просто прекаляват с простотия... и то не нарочно, а неосъзнато, искрено. мила, няма смисъл да си говорим повече по тази тема. приятно форумуване. дано се засечем някъде скоро, макар че като гледам едва ли ще влизам след като се оправя...Първоначално написано от Friend_witH_Benefit
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!