- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Bihte li iskali da imate izvestno gadje
Kak mislite bihte li iskali da imate izvestno gadje :P 6tqhte li da revnuvate kato znaete 4e toi/tq e haresvan/haresvana ot tolkova dr momi4eta/mom4eta?![]()
Ми смея да твърдя, че моето гадже е известно. Не, не го ревнувам, защото му имам доверие. Те да си го харесват, само да не го припарват![]()
![]()
![]()
Не виждам причина да ревнуваш ако ти отделя нужното време...
Ми...за мен не е най-важното приятелката ми да е известна, но мн би ми допаднало ако тя е!![]()
Ами бих ревнувала ако имам причина..иначе не виждам смисъл
Емии не аз не ревнувам от гаджето си макар да го харесват много момичета но аз вярвам в него както той вярва в мен![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
не искам да имам извесно гадже.представяте ли си как ще ви следят непрекъснато и няма да можете да отидете на едно кафе спокойно?такова нещо не би ми харесало.
има една известна реплика,която доста ми харесва
Колкото по-красива е жената ти,толкова по-големи са рогата ти! \/
пък иначе по темата,мисля,че ако си имаме достатъчно доверие един в друг - защо не,но ще има много хора,които ще се опитват да пречат и т.н.
Ne sym probvala moito sladyrche ne e izvestno no ne mislq che shteshe da mi haresa ! E da vseki iska da e izvesten dokato ne vidi kakvo e i naistina nqma da imame nito minuta spokoistvie ne jelaq da se kriq ili pyk da luja ! Predpochitam da ne sym izvestna pokrai gadjeto mi i toi da ne e otkolkoto da razmenq shtastie na svobodatat zashtoto to si e tochno svoboda nqma da me e strah da ne se spuna po ulicatat che da ne bi nqkoq kamera da e zad nas i da ni snimat ! Inache nqmam protiv da probvam za edin den none i poveche![]()
mai gleda6 mn holivudski filmi. tuka tiq raboti gi mqma.v bg pasparacite ne4 presledvat svedskite li4nosti, a napravo si s14inqvat razni ne6ta za tqh! a i nali ako napi6e6 ne6to vqrno i skandalno, 6te ti vzrivqt kolata, 6te naebat jenata i 6te otvlekat d16terqta, ili v ob6tiq slu4ai 6te te s4upqt ot boi! 6to misli6 4e izvestnite li4nosti hodqt s ohrani? \Първоначално написано от {P}BuBi{P}
/
a po v1prosa- gadjeto mi e menidj1r na dosta ot na6ite zvezdi...![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Известен,до толкова,че се познава с повечето хора на нашата възраст в града ни..дам,такъв е..Но пък и аз също познавам много хора..ии мога да кажа,че е харесван-но това не ми пречи,защото знам,че моето си е само мое хихи..Пък и той ако ме обича-ако искат целият град да го харесват..все му е тая
:P
f@nt@zi@
men 6te me kefi da e izvestnoi izob6to nqma da go revnuvam 6toto ne sam revniva
Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.
Ем яко ще еи ако не ми дава поводи няма да го ревнувам
lqlql
Ако е световно известна звезда или просто няква звезда не не искам![]()
Не, не искам.И зависи до колко е известен.Нека го харесват, на мен няма да ми пречи, но да знам, че той има очи само за мен.
Zna4i az li4no mnogo bih revnuvala ako gadjeto mi e futbolist,kato Ronaldo,ili nqkoq holivudvska zvezda kato Brat Pitt,i vsi4ki momi4eta go haresvat!No iskah da vidq kak mislite vie,poneje vseki si ima razli4no mnenie po vuprosa.tova e vqrno,4e ako mu vqrva6 nqma pri4ina da go revnuva6,no vse pak nqma li da vi e gadno ako znaete 4e vsqko momi4e ili mom4e go haresva i si me4taq za nego?
![]()
Тогава даже ще съм много щастлива,защото всички го харесват-но Аз съм с него,нали?!Първоначално написано от lubov4iikata
И също така като предположим,че повечето момичета го харесват-ще бъда щастлива,защото той е избрал мен,а не някоя друга.Другите да си мечтаят,в това няма нищо лошо..важното е той кой обича и предпочита,така чее...
![]()
f@nt@zi@
\Първоначално написано от DeSk{}
/
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ми... може някое известно гадже ... но аз попринцип не съм ревнивка :P
verno shte e malko gadno da ne mojete nikoga i nikude da ste si na spokoistvie.Ne che moeto ne go znae polovinata grad i ne go presledvat vse nqkvi,no ako toi ne im obrushta vnimanie ne me burka kakuvto i da e.Vse pak e po-dobre da e super bezizvesten i da si e samo za men![]()
=D> поткрепямПървоначално написано от f@nt@zi@
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
mi nqmam 4ak takova golqmo jelanie da vi kaja
Първоначално написано от koalka
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
не искам за6тото и без да е известен го ревнувам пък ако е известен нз..ко 6те става..така 4е не искам
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx