.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    lubov4iikata
    Guest

Bihte li iskali da imate izvestno gadje

Kak mislite bihte li iskali da imate izvestno gadje :P 6tqhte li da revnuvate kato znaete 4e toi/tq e haresvan/haresvana ot tolkova dr momi4eta/mom4eta?

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ми смея да твърдя, че моето гадже е известно. Не, не го ревнувам, защото му имам доверие. Те да си го харесват, само да не го припарват

Град
    По пейките
    Не виждам причина да ревнуваш ако ти отделя нужното време...

Guest
    Ми...за мен не е най-важното приятелката ми да е известна, но мн би ми допаднало ако тя е!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами бих ревнувала ако имам причина..иначе не виждам смисъл

Повече от фен
    Град
    В сърЦето на МоеТо бебе{}
    Емии не аз не ревнувам от гаджето си макар да го харесват много момичета но аз вярвам в него както той вярва в мен
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Град
    България
    не искам да имам извесно гадже.представяте ли си как ще ви следят непрекъснато и няма да можете да отидете на едно кафе спокойно? такова нещо не би ми харесало.

Guest
    има една известна реплика,която доста ми харесва
    Колкото по-красива е жената ти,толкова по-големи са рогата ти! \/

пък иначе по темата,мисля,че ако си имаме достатъчно доверие един в друг - защо не,но ще има много хора,които ще се опитват да пречат и т.н.

Ne sym probvala moito sladyrche ne e izvestno no ne mislq che shteshe da mi haresa ! E da vseki iska da e izvesten dokato ne vidi kakvo e i naistina nqma da imame nito minuta spokoistvie ne jelaq da se kriq ili pyk da luja ! Predpochitam da ne sym izvestna pokrai gadjeto mi i toi da ne e otkolkoto da razmenq shtastie na svobodatat zashtoto to si e tochno svoboda nqma da me e strah da ne se spuna po ulicatat che da ne bi nqkoq kamera da e zad nas i da ni snimat ! Inache nqmam protiv da probvam za edin den none i poveche

Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    Ne sym probvala moito sladyrche ne e izvestno no ne mislq che shteshe da mi haresa ! E da vseki iska da e izvesten dokato ne vidi kakvo e i naistina nqma da imame nito minuta spokoistvie ne jelaq da se kriq ili pyk da luja ! Predpochitam da ne sym izvestna pokrai gadjeto mi i toi da ne e otkolkoto da razmenq shtastie na svobodatat zashtoto to si e tochno svoboda nqma da me e strah da ne se spuna po ulicatat che da ne bi nqkoq kamera da e zad nas i da ni snimat ! Inache nqmam protiv da probvam za edin den none i poveche
    mai gleda6 mn holivudski filmi. tuka tiq raboti gi mqma.v bg pasparacite ne4 presledvat svedskite li4nosti, a napravo si s14inqvat razni ne6ta za tqh! a i nali ako napi6e6 ne6to vqrno i skandalno, 6te ti vzrivqt kolata, 6te naebat jenata i 6te otvlekat d16terqta, ili v ob6tiq slu4ai 6te te s4upqt ot boi! 6to misli6 4e izvestnite li4nosti hodqt s ohrani? \/

a po v1prosa- gadjeto mi e menidj1r na dosta ot na6ite zvezdi...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Известен,до толкова,че се познава с повечето хора на нашата възраст в града ни..дам,такъв е..Но пък и аз също познавам много хора..ии мога да кажа,че е харесван-но това не ми пречи,защото знам,че моето си е само мое хихи ..Пък и той ако ме обича-ако искат целият град да го харесват..все му е тая :P
    f@nt@zi@

Фен Аватара на SiMiLi_
    Град
    iN my Dream
    men 6te me kefi da e izvestno i izob6to nqma da go revnuvam 6toto ne sam revniva
    Когато сме щастливи, винаги сме добри, но когато сме добри, не винаги сме щастливи.

Ем яко ще е и ако не ми дава поводи няма да го ревнувам
    lqlql

Повече от фен
    Град
    In Your Mind
    Ако е световно известна звезда или просто няква звезда не не искам

Мега фен Аватара на koalka
    Не, не искам.И зависи до колко е известен.Нека го харесват, на мен няма да ми пречи, но да знам, че той има очи само за мен.

lubov4iikata
    Guest

:P

Zna4i az li4no mnogo bih revnuvala ako gadjeto mi e futbolist,kato Ronaldo,ili nqkoq holivudvska zvezda kato Brat Pitt,i vsi4ki momi4eta go haresvat!No iskah da vidq kak mislite vie,poneje vseki si ima razli4no mnenie po vuprosa. tova e vqrno,4e ako mu vqrva6 nqma pri4ina da go revnuva6,no vse pak nqma li da vi e gadno ako znaete 4e vsqko momi4e ili mom4e go haresva i si me4taq za nego?

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Цитирай Първоначално написано от lubov4iikata
    no vse pak nqma li da vi e gadno ako znaete 4e vsqko momi4e ili mom4e go haresva i si me4taq za nego?
    Тогава даже ще съм много щастлива,защото всички го харесват-но Аз съм с него,нали?! И също така като предположим,че повечето момичета го харесват-ще бъда щастлива,защото той е избрал мен,а не някоя друга.Другите да си мечтаят,в това няма нищо лошо..важното е той кой обича и предпочита,така чее...
    f@nt@zi@

Цитирай Първоначално написано от DeSk{}
    Не виждам причина да ревнуваш ако ти отделя нужното време...
    \/

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Повече от фен
    Град
    В НечиЕ сЪрЦе :)
    ми... може някое известно гадже ... но аз попринцип не съм ревнивка :P

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    verno shte e malko gadno da ne mojete nikoga i nikude da ste si na spokoistvie.Ne che moeto ne go znae polovinata grad i ne go presledvat vse nqkvi,no ako toi ne im obrushta vnimanie ne me burka kakuvto i da e.Vse pak e po-dobre da e super bezizvesten i da si e samo za men

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от f@nt@zi@
    Цитирай Първоначално написано от lubov4iikata
    no vse pak nqma li da vi e gadno ako znaete 4e vsqko momi4e ili mom4e go haresva i si me4taq za nego?
    Тогава даже ще съм много щастлива,защото всички го харесват-но Аз съм с него,нали?! И също така като предположим,че повечето момичета го харесват-ще бъда щастлива,защото той е избрал мен,а не някоя друга.Другите да си мечтаят,в това няма нищо лошо..важното е той кой обича и предпочита,така чее...
    =D> поткрепям
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

mi nqmam 4ak takova golqmo jelanie da vi kaja

Цитирай Първоначално написано от х
    Цитирай Първоначално написано от {P}BuBi{P}
    mai gleda6 mn holivudski filmi. tuka tiq raboti gi mqma.v bg pasparacite ne4 presledvat svedskite li4nosti, a napravo si s14inqvat razni ne6ta za tqh! a i nali ako napi6e6 ne6to vqrno i skandalno, 6te ti vzrivqt kolata, 6te naebat jenata i 6te otvlekat d16terqta, ili v ob6tiq slu4ai 6te te s4upqt ot boi! 6to misli6 4e izvestnite li4nosti hodqt s ohrani? \/

a po v1prosa- gadjeto mi e menidj1r na dosta ot na6ite zvezdi...
    hehehhe Emi to togava po dobre da produlja da si gledam holivudskite filmi te po rozovi mi izglejdat . A pak de da gi znam shto hodqt s ohrani da ne bi fenovetet da gi napdnat :P

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не, не искам.И зависи до колко е известен.Нека го харесват, на мен няма да ми пречи, но да знам, че тя има очи само за мен.
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Супер фен
    Град
    Bourgas
    не искам за6тото и без да е известен го ревнувам пък ако е известен нз..ко 6те става.. така 4е не искам
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си