.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

моля ви помогнете ми

значи харецвам едно момче кажи речи вече една година.отначало бяхме приятели,но после се скарахме.бяхме скарани 6 месеца и тогава брат му ми забрани да го виждам.Но преди около един месец се сдобрихме.Моля ви кажете ми кво да прая.Не мога да сам с него докато брат му седи между нас.
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Guest
    Вариантите са 2:
    1) говори с момчето, разкажи му за чувствата си и му кажи, ако всичко е ОК, да говори с брат си;
    2) говори с брат му, кажи му, че чувствата ти са мн силни и че не искаш да нараниш момчето.така ще спечелиш съгласието на брат му и ще се съсредоточиш в/у свалката

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вариантите са 2:
    1) говори с момчето, разкажи му за чувствата си и му кажи, ако всичко е ОК, да говори с брат си;
    2) говори с брат му, кажи му, че чувствата ти са мн силни и че не искаш да нараниш момчето.така ще спечелиш съгласието на брат му и ще се съсредоточиш в/у свалката
    \/ \/ \/

Guest
    Вариантите са 2:

Guest
    em mom4eto znai kvi sa mi 4uvstvata kam nego,ama edna moq fr me predade po mn gaden na4in kat vleze s moq nik v 4ata i 4ati s nego i mu nagovori kup prostotii i toi si misle6e 4e sam gi kazala az i tai se skarahme.pak i ve4e s brat mu ne mojem da se ponasqme i da kaja i dvamata znaqt kvi sa mu 4uvstavata

em mom4eto znai kvi sa mi 4uvstvata kam nego,ama edna moq fr me predade po mn gaden na4in kat vleze s moq nik v 4ata i 4ati s nego i mu nagovori kup prostotii i toi si misle6e 4e sam gi kazala az i tai se skarahme.pak i ve4e s brat mu ne mojem da se ponasqme i da kaja i dvamata znaqt kvi sa mu 4uvstavata
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Мега фен Аватара на koalka
    Как така пък брат му ще решава какво да става с вас?Не му позволявайте.Бъдете заедно и да не ви пука за брат му.Какво ще стане, ако сте заедно?Ще ви пребие ли, егати!?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: моля ви помогнете ми

Цитирай Първоначално написано от lost_girl_in_love
    значи харецвам едно момче кажи речи вече една година.отначало бяхме приятели,но после се скарахме.бяхме скарани 6 месеца и тогава брат му ми забрани да го виждам.Но преди около един месец се сдобрихме.Моля ви кажете ми кво да прая.Не мога да сам с него докато брат му седи между нас.
    На колко си?
    Как може брат му да ти забранява да го виждаш?!? Какви са тези глупости?!? Да не ти пука!
    Покани момчето да излезнете някъде, само двамата. В подходящия момент, сама ще разбереш кога е, го целуни и според реакцията му действай.
    Успех.

oki 6te opitam emi ako ne se saglasi ?kvo 6te stane

Никой няма право да ти забранява или казва какво да правиш. Кажи на момчето за чувствата си и за това, което е казал брат му. Ако наистина държи на теб ще поговори с него и ще му обясни, че иска да сте заедно. Не позволявай на никой да се бърка в твоя живот.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Повече от фен
    Град
    НеОпРеДеЛеНо
    Е какъф е проблема, че той не ви дава да го виждаш егати
    You can stand under my umbrella

Po3uHka

Голям фен
    Град
    София
    Брат му ти забранява да се виждаш с него? Абе, кво ти дреме?! Ти искаш да ходиш с него, а не с брат му, няма никакво право да застава между вас по какъвто и да било начин! Опитай се да убедиш брат му, че наистина харесваш въпросното момче и така поне няма да ви пречи. Само че недей да се отказваш от момчето, само защото някой те е накарал.

Guest
    Какво те е ебе брат МУ какво казва, кой е той да ти забранява?! Кажи на това момче, че искаш да се срещнете и да поговорите и му обясни всичко, такова каквото е станало.

Да не си на 11, 12 бе?

ne na 15 sam ama ve4e se pobarkvam

Момиче, я се стегни. Отиваш при момчето, казваш му, че го обичаш и искаш да сте заедно. Казваш му и какво е казал брат му. След това отиваш при брат му и му казваш, че не те интересува какво мисли той. Ти го обичаш, той те обича, ще сте заедно независимо дали му харесва или не.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

emi dobre 6te govorq i s dvamata.oba4e ako toi re6i da poslu6a za poreden pyt brat si ?

toi znae za 4uvstvata mi i brat mu sa6to.emi ako toi re6i za poreen pyt da poslu6a brat si?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си