- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- моля ви помогнете ми
значи харецвам едно момче кажи речи вече една година.отначало бяхме приятели,но после се скарахме.бяхме скарани 6 месеца и тогава брат му ми забрани да го виждам.Но преди около един месец се сдобрихме.Моля ви кажете ми кво да прая.Не мога да сам с него докато брат му седи между нас.
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Вариантите са 2:
1) говори с момчето, разкажи му за чувствата си и му кажи, ако всичко е ОК, да говори с брат си;
2) говори с брат му, кажи му, че чувствата ти са мн силни и че не искаш да нараниш момчето.така ще спечелиш съгласието на брат му и ще се съсредоточиш в/у свалката![]()
\Първоначално написано от Анонимко
/ \
/ \
/
Вариантите са 2:
1) говори с момчето, разкажи му за чувствата си и му кажи, ако всичко е ОК, да говори с брат си;
2) говори с брат му, кажи му, че чувствата ти са мн силни и че не искаш да нараниш момчето.така ще спечелиш съгласието на брат му и ще се съсредоточиш в/у свалката![]()
em mom4eto znai kvi sa mi 4uvstvata kam nego,ama edna moq fr me predade po mn gaden na4in kat vleze s moq nik v 4ata i 4ati s nego i mu nagovori kup prostotii i toi si misle6e 4e sam gi kazala az i tai se skarahme.pak i ve4e s brat mu ne mojem da se ponasqme i da kaja i dvamata znaqt kvi sa mu 4uvstavata
em mom4eto znai kvi sa mi 4uvstvata kam nego,ama edna moq fr me predade po mn gaden na4in kat vleze s moq nik v 4ata i 4ati s nego i mu nagovori kup prostotii i toi si misle6e 4e sam gi kazala az i tai se skarahme.pak i ve4e s brat mu ne mojem da se ponasqme i da kaja i dvamata znaqt kvi sa mu 4uvstavata
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Как така пък брат му ще решава какво да става с вас?Не му позволявайте.Бъдете заедно и да не ви пука за брат му.Какво ще стане, ако сте заедно?Ще ви пребие ли, егати!?
На колко си?Първоначално написано от lost_girl_in_love
Как може брат му да ти забранява да го виждаш?!? Какви са тези глупости?!? Да не ти пука!
Покани момчето да излезнете някъде, само двамата. В подходящия момент, сама ще разбереш кога е, го целуни и според реакцията му действай.
Успех.![]()
oki 6te opitam emi ako ne se saglasi ?kvo 6te stane
Никой няма право да ти забранява или казва какво да правиш. Кажи на момчето за чувствата си и за това, което е казал брат му. Ако наистина държи на теб ще поговори с него и ще му обясни, че иска да сте заедно. Не позволявай на никой да се бърка в твоя живот.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Е какъф е проблема, че той не ви дава да го виждаш егати![]()
You can stand under my umbrella
Po3uHka
Брат му ти забранява да се виждаш с него?Абе, кво ти дреме?! Ти искаш да ходиш с него, а не с брат му, няма никакво право да застава между вас по какъвто и да било начин! Опитай се да убедиш брат му, че наистина харесваш въпросното момче и така поне няма да ви пречи. Само че недей да се отказваш от момчето, само защото някой те е накарал.
Какво те е ебе брат МУ какво казва, кой е той да ти забранява?! Кажи на това момче, че искаш да се срещнете и да поговорите и му обясни всичко, такова каквото е станало.
Да не си на 11, 12 бе?
ne na 15 sam ama ve4e se pobarkvam
Момиче, я се стегни. Отиваш при момчето, казваш му, че го обичаш и искаш да сте заедно. Казваш му и какво е казал брат му. След това отиваш при брат му и му казваш, че не те интересува какво мисли той. Ти го обичаш, той те обича, ще сте заедно независимо дали му харесва или не.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi dobre 6te govorq i s dvamata.oba4e ako toi re6i da poslu6a za poreden pyt brat si ?
toi znae za 4uvstvata mi i brat mu sa6to.emi ako toi re6i za poreen pyt da poslu6a brat si?