И са кво? Да седим и да се кланяме на хората, които се друсат? Еми няма. Отказвам да се възхищавам на човек, който е слаб психически и има нужда да избяга от реалността. Кво ви е? А, кво ви е? Много тежък живот? Защо си мислите, че всички от този форум са бъкани с пари, имат прекрасни семейства и нямат никакви проблеми. Ми сори, човек. Не смятам, че един осъзнат човек може да уважава един слаб човек. Да съжелява може, но ти искаш ли да те съжелявам?

Известните се друсат. Ми, добре, друсат се. Ама те са направили нещо в живота си. Няма да умрат в канавка като долните наркомани.

Не мога да говоря за човек, който не познавам! Да, не мога. Но познавам достатъчно наркомани, за да знам за какво става въпрос. Интроверти, крадци, нискоинтелигентни, неблагодарни.... Да продължавам ли?

Малко били. И кво, в днешния свят, за да си различен, трябва да се друсаш? Ми, евала на логиката ти. Да не говорим, че е точно обратното - доста по-малко са хората, които не друсат.

А за интелигенцията - не ме разсмивай, бе, човек. Земи прочети една книжка, а после обяснявай, колко си умен.